koi zodii si podhojdat

Разберете кои зодии си подхождат в леглото? Дори и да четете седмичния си хороскоп за забавление, не можете да си затворите очите към концепцията за астрологична съвместимост. А, ако тайната на страхотния се*с е написана от звездите и въпросът „Коя зодия си?“ не заслужава такава лоша репутация? Не казваме, че трябва да залагате на любовта и се*са въз основа на астрологията, но знаем, че химията трудно се дефинира и обяснява и няма как да не се съгласите, че определено имате повече химия с някои зодии, отколкото с други. Открийте най-добрите си партньори в спалнята с нашия удобен астро-анализ.

Кои зодии си подхождат в леглото?

 

Овен – 21 март до 19 април

Вашата се*суалност: Тъй като Овенът е и първият знак в зодиака, вие сте уверени и агресивни и в акта на се*суално завоевание. Склонни сте да бъдете преследвача, а не плячката. Желаете незабавно удовлетворение и не харесвате емоционалните игри, но обичате когато си играят с косата ви.

Най-добрите съвпадения: Лъв, Везни, Водолей, Скорпион

 

Телец – 20 април до 20 май

Вашата се*суалност: Вие сте по-чувствени, отколкото се*суални. Телецът жадува стимулацията дори повече от възбудата. Ароматите, звуците и докосванията са много важни в леглото за вас. Мразите да губите енергията, така че всяко действие, което се изсипва в се*суалната активност допринася за преживяването.

Най-добрите съвпадения: Скорпион, Рак, Дева, Козирог

 

Близнаци – 21 май до 21 юни

Вашата се*суалност: Близнаците са отстъпчиви в се*са и имат смелостта да го правят на необичайни места и не са срамежливи при наличието на мръсни приказки. Вие чудесно флиртувате и цените остроумието и разбирателството с партньорите си. Обичате да се забавлявате в се*са и да експериментирате с нови неща.

Най-добрите съвпадения: Овен, Близнаци, Стрелец, Водолей

 

Рак – 22 юни до 22 юли

Вашата се*суалност: Подходът на Рака към правенето на любов е творчески и чувствен и ви трябва време докато се настроите в се*са. Раците са интуитивни и лесно могат да усетят какво иска партньора им. За вас се*сът е похотлив и искрен, а любовта ви към храната често води до склонност към стимулация от всякакъв вид.

Най-добрите съвпадения: Телец, Лъв, Скорпион, Риби

 

Лъв – 23 юли и 22 август

Вашата се*суалност: Лъвовете са известни с последователен и мощен се*суален нагон, а вие разчитате на вашия чар и привличаща химия. За хората е удоволствие да сте наоколо, а вие сте фен на удоволствията. Като любовници, вие сте вълнуващи и внимателни, наслаждавате се от играта на съблазняването, а гърбът е един от вашите най-мощни ерогенни зони.

Най-добрите съвпадения: Скорпион, Овен, Стрелец, Лъв

 

Дева – 23 август до 22 септември

Вашата се*суалност: Не трябва да се  мисли, че Девата е целомъдрена девица. В действителност, това е високо-енергиен знак, който може да бъде силно се*суален и чувствен. Изпепеляващите масажи могат да подобрят вашата възбуда. Вие не се нуждаете от много странични елементи, но ви харесва вниманието и добре проектирания и честен се*с.

Най-добрите съвпадения: Телец, Скорпион, Риби, Козирог

 

Везни – 23 септември до 22 октомври

Вашата се*суалност: Везните често се смятат за най-изтънчените от зодиакалните знаци, с отличен вкус и деликатна чувствителност. Не е изненадващо, се*сът за вас също да включва умствено стимулиране и вербална любовната игра. Добрият партньор ще трябва да ви плени в играта на флирта, след което да се наслади на деликатното бельо и хубава музика за настроение.

Най-добрите съвпадения: Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец

 

Скорпион – 23 октомври до 21 ноември

Вашата се*суалност: Скорпионите имат репутация за страстна, похотлива и силна се*суалност. Изисквате голяма доза драма и вълнение в се*суалния си живот и често се отдавате на сценарии, включващи власт и контрол. Със вашия силен се*суален нагон и силни емоции, вие често се борите със собствените си желания.

Най-добрите съвпадения: Телец, Лъв, Скорпион, Риби

 

Стрелец – 22 ноември до 21 декември

Вашата се*суалност: Известни като скитници, Стрелците са очарователни, нежни и внимателни в спалнята. Но вие сте склонни да се отегчавате бързо и копнеете за спонтанност в се*суалния си живот. Когато сте единствени, вие сте невероятно закачливи и може би безразборни. Винаги сте приключенски настроени и отворени да опитвате нови неща.

Най-добрите съвпадения: Лъв, Овен, Близнаци, Везни

 

Козирог – 22 декември до 19 януари

Вашата се*суалност: Подобно на Скорпионa, Козирогът има репутацията на един от най-се*суалните знаци, но в същото време е и много чувствен. Вие не се нуждаете от излишности в се*са, защото либидото на Козирога си е достатъчно силно. Обичате да сте ухажвани и прелъстени и се гордеете със собствената си се*суална издръжливост.

Най-добрите съвпадения: Рак, Телец, Лъв, Дева

 

Водолей – 20 януари до 18 февруари

Вашата се*суалност: По принцип Водолеите са интелектуални и идеалистични. Вие сте неконвенционални и податливи на внушения. Наслаждавате се на флирта и обичате да сте прелъстени, но мразите да губите контрол над властта напълно. Въпреки, че не се показвате като откровено се*суални, под повърхността сте ентусиазирани и с богато въображение, когато става дума за се*с.

Най-добрите съвпадения: Близнаци, Везни, Стрелец, Дева

Риби – 19 февруари до 20 март

Вашата се*суалност: Рибите са известни с това, че умеят да пленяват всички други знаци. Вие нямате проблеми с привличането на почитатели, без да се налага да бъдете агресивни. В леглото сте романтични, чувствени, игриви и оценявате творческите техники. Съсредоточени сте повече върху това да се харесате на партньора си, отколкото да си доставите удоволствие.

Най-добрите съвпадения : Скорпион, Рак, Дева, Козирог

източник: popsugar.com