Koледа

Коледна украса на осветителни тела

koledna ukrasa

koledna ukrasa

Коледна украса можете да поставяте не само на елхата или на прозорците в дома, а и върху осветителни тела. Ще се превърнат в една чудесна фокусна точка на помещението по време на празниците. Особено в малки стаи, където обикновено няма много възможности за поставяне на декоративни предмети. Ако не разполагате с много време за тази дейност, лесно можете да се справите с увиването на няколко клонки от бор или ела върху полилея. След това закачете няколко играчки за елха висящи надолу и сте готови. Идеи за Коледна украса на осветителни тела можете да видите в снимките, които сме избрали да ви покажем.

Коледна украса на осветителни тела

koledna ukrasa

Има много начини, по които можете да направите визията на вашите осветителни тела още по-красива по Коледните празници с малка Коледна украса. Направете венец от зелени клонки и го прикрепете към най-ниската част на полилея си. Можете да добавите и няколко червени декоративни елемента. Те винаги са подходящи. Златисти, бели или предмети в други цветове също биха могли да се съчетаят, особено ако се съдържат в интериора на помещението. Развихрете въображението си, забавлявайте се и ще направите своите полилеи забележителни и вдъхновяващи за Коледа.

Осветителни тела – идеи за Коледна украса

koledna ukrasa

Правилно украсените осветителни тела могат много лесно да оформят атмосферата в помещението по време на Коледните празници. Със своите необичайни детайли и ярки цветове са способни да трансформират дори най-скучната стая. Не се ограничавайте само до гирлянди и играчки за елхата. Можете да закачите много други предмети за полилея си. Ръчно изработени оригами, например, биха дали доста оригиналност на визията.

koledna ukrasa

Един полилей в коридора получава неочаквана визия бързо и лесно.

koledna ukrasa

Тези Коледни играчки, висящи от полилея се съчетават чудесно с интериора на помещението. Цветовете им се съдържат в заобикалящите ги текстури.

koledna ukrasa

Помещение във винтидж стил с рустик щрихи получава и сходна Коледна декорация. От полилея висят шишарки, напомнящи именно за дивото и природата, каквото е и излъчването на осветителното тяло.

koledna ukrasa

koledna ukrasa na osvetitelni tela

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa