идеи за коледната елха

Насочваме вниманието ви към няколко идеи за Коледната елха във всяка стая по начин, по който се получава магически ефект на приказно зона, където празничният декор среща чудото на интериорния дизайн. Използването на нетипични тонове като на скъпоценен камък, синьо или червено, както и поставянето на връх с неочаквана форма вместо традиционните варианти определено ще внесат вълнуващи емоции и ще придадат друг вид на празника.

Идеи за Коледната елха

идеи за коледната елха

Да започнем с малко цвят – ярък и различен. Подобна Коледна елха сама по себе си е достатъчна фокусна точка в стаята. Дори само поставянето на червени лампички и никакви други орнаменти върху нея е достатъчно, за да внесе празнично настроение и усещане за екстравагантност в дома.

идеи за коледната елха

Този идея за Коледна елха предлага отново различен от зеления цвят, но този път в не толкова акцентиращ тон – в бяло. Подобно дръвче изглежда стилно украсено с декоративни елементи в черно, златисто и тюркоазено. Допускаме, че вероятно точно така си представяте декора от някоя зимна приказка.

Декорация на Коледна елха

идеи за коледната елха

Живата зелена украса може да внесе свежест и приятен аромат в модерния дом. Една естествена елха и голям венец от зелени растения са чудесно допълнение към един стилен интериор и неутрална цветова схема в обзавеждането.

идеи за коледната елха

Понякога цветовете в интериора на празнично декорираната стая може да дойдат от висящите орнаменти върху елхата и останалата част от украсата, отколкото от самото дърво. Ето пример за това в снимката горе. Цялостната обстановка не е утежнена с богата Коледна декорация в стаята, а е допълнена от съчетанието в цветовете между елементите от обзавеждането и тези на украсата.

идеи за коледната елха

идеи за коледната елха

идеи за коледната елха

идеи-за-коледната-елха

идеи-за-коледната-елха