Koледа

Как да украсим уникална Коледна елха

kak da ukrasim kolednata elha

Знаете ли как да украсите уникална Коледна елха? Всяка година, много хора излизат навън и прекарват часове в търсене на идеалното зелено дръвче, което да занесат в дома си и да накичат с гирлянди, лампички и орнаменти. Но дори и онези, които нямат възможност да закупят голяма елха или скъпа декорация, някак си успяват да се насладят на удоволствието да украсят невероятно красиво семплото си Коледно дърво.

Преди да започнете да украсявате елхата, която сте избрали да вземете сред всички останали, може да се наложи да изрежете някои клонки. След това си пригответе лампичките в един или няколко цвята, защото те ще бъдат първото нещо, което ще сложите върху Коледното дърво. След тях закачете гирляндите и панделките. Накрая запълнете равномерно пространството върху клоните с орнаменти и висящи Коледни играчки. Това може да бъдат всякакви готови кръгли топки, снежинки, захарни бастунчета, сладки или предмети, които имат символично значение за вас. Добре е да комбинирате големи и малки по размер. Пазете естествената си елха далеч от запалими предмети и отворени прозорци.

Идеи как да украсим уникална Коледна елха

kolednata elha kak da q ukrasim i koga

Коледна украса за елха в червено си е абсолютна класика. Ако имате снежна изкуствена елха, то в такъв случай каквито и играчки да сложите, те ще изпъкнат на белия снежен цвят. Може да добавите и сребристи/бели топки за повече разкош.

kak da napravim ukrasa za koledna elha

Тук акцентът е бялата украса на Коледната елха. В комбинация е със сребристи снежинки, топки, снимки, подаръци опаковани в бяло, допълнителни декоративни бели елхи и т.н. Лампичките и голямата панделка придават още по-голям блясък на елхата.

ukrasa na koledna elha v rustik stil

Ако искате наистина да имате уникална Коледна украса на елхата, то тогава можете да я направите в рустик стил. Много красив и не толкова кичозен, той е подходящ да превърне дома ви в едно различно място. Добавете типичните за този стил панделки и орнаменти в комбинация с лампички и играчки и ще постигнете зашеметяваща украса.

klasicheska ukrasa na elha

idei za ukrasa na koledna elha

koledna ukrasa za elha

unikalna ukrasa na elha

unikalna koledna ukrasa na elha

idei za ukrasa na koledna elha

unikalna ukrasa na kolednata elha

klasicheska koledna ukrasa na elha v cherveno bqlo zeleno

ideq za ukrasa na elha

idei za ukrasa na kolednata elha

unikalna elha za koleda

unikalna koledna ukrasa za elha

koledna ukrasa za estestvena elha

koledna elha ukrasa