Koледа

Коледен декор в дома

коледен декор

Всеки  Коледен декор притежава магическата способност да превърне обикновеното помещение в специално място. Добре направената празнична украса през зимните месеци внася свежо настроение и Коледен дух, изпълнени с много усмивки и нетърпение за сбъдване на съкровени мечти и получаване на жадувани подаръци. Ето защо, декорирането за очакваните през цялата година Коледни празници е толкова вълнуващо.

Коледен декор

коледен декор

Обитаването на малки жилища създава проблем, заради липсата на достатъчно място за пищна и богата Коледна декорация в дома. Този често срещан проблем на съвремието ни е намерил своето решение както в техниките за обзавеждане на малките пространства, така и в начините за създаване на ефектен Коледен декор. Тайната се крие в детайлите, разбира се, които са направени така, че да спестяват място в пространството, но да насочват вниманието към себе си.

Идеи за ефектен Коледен декор

коледен декор

Дори и най-малките кътчета в дома могат да бъдат празнично украсени с помощта на малко креативност и много настроение. Подобни свещници, например, може да си направи всеки с помощта на няколко декоративни свещи, шепа шипки и горещ силикон.

 коледен декор

С подобен Коледен декор, може да превърнете всеки ъгъл или стена на стаята си в сюжет за зимна приказка. Колкото и ефектно да изглежда, декорацията изисква няколко голи дълги клона, боядисани с малко бяла боя отгоре, няколко висящи орнаменти или малки фенери, които да бъдат закачени върху тях, дълга покривка с Коледни мотиви върху малка маса и порцеланови свещници и фигурки. Красив висок свещник и бял изкуствен сняг за разкош само ще допълнят с очарование мястото. Придържането към цветова схема от два тона и запалените свещи създават стил и уют в декора.

коледен-декор

Пейката навън, която не се използва често през студените месеци може също да се превърне в чудесна част от впечатляващ Коледен декор с помощта на няколко фенера, декоративни възглавнички с Коледни мотиви и доза креативност.

коледен декор

коледен декор

коледен декор

коледен декор

коледен-декор

коледен-декор

коледен-декор

коледен-декор

коледен-декор

коледен-декор

коледен-декор

коледен-декор