Koледа

Коледна украса за дома

koledna ukrasa

koledna ukrasa

Коледна украса за дома в празнични и тематични цветове и декори.

Като един от най-комерсиалните празници, през годините Коледа е събрала куп тематични предмети, които можете да включите към домашната Коледна украса. Звездичките, шапчиците, гирляндите и всичките весели допълнения към празничната декорация са основните елементи за създаването на коледната атмосфера. Внесете веселото настроение във вашия дом с правилно подбраните към интериора ви коледни цветове, сезонна зеленина и мигащи приказни светлини. В съвременния хол цари една обстановка на мрачен блус, който може да се комбинира с елегантни метални тонове, които от своя стана изглеждат добре със зимните теми като килимът от тартан, който е в сиво райе. A финият блясък от някои внимателно подбрани коледни лампички повдига настроението и помага за внасянето на топла и приветлива атмосфера на това място.

Коледна украса за дома

koledna ukrasa

Ако живеете в къща и имате голям хол с камина, то можете да превърнете точно това място в центъра на вашата Коледна украса. Украсете камината с класическите елементи на зимното тържество с декоративни растения, имитиращи иглолистни клони. Червените цветя също са тематични за празничния ден на Рождество Христово. Коледната елха е най-важния елемент в дома, за това й обърнете повече внимание, като я украсите с подходящи играчки, които да подхождат и на цялостния облик на холния ви интериор.

Празнична Коледна декорация в дома

koledna ukrasa

Ако основната цветова тема на хола ви е в бяло, то този свеж, модерен стил е напълно подходящ за празничния сезон и за Коледна украса. Бялото и червеното с допълнения на златисто и зелено ще допринесат за една уютна семейна атмосфера в това помещение. Облечете стаята с украса в семпла, но поразителна червена палитра. Коледният празник е и идеалното извинение да добавите сладки животни, шарени бонбонени бастуни, забавни дрънкулки, сърца и снежинки в изобилие. Бъдете сигурни, че децата ще харесат тази весела украса за Коледа толкова, колкото и вие. Не забравяйте да опаковате подаръците в големи лъскави кутии. Така ще можете да използвате и тях към коледната си декорация на дома.

Още идеи за Коледна украса

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

error: