Koледа

Съвети за Коледна украса

koledna ukrasa

koledna ukrasa

Наближава най-забавното време през студените зимни дни и ако вече изваждате прибраните  кутии с декорацията, за да започнете да създавате настроение в дома, може да се възползвате от тези съвети за Коледна украса преди това. И когато става дума за декорация, не забравяйте че има един правилен подход, на който може да се доверите при всички случаи и това е да добавите личен стил. Според размерите на пространството, с което разполагате, разположете празничния декор така, че да заема подходящо място и да прави впечатление.

Съвети за Коледна украса

koledna ukrasa

Стилът на вашата Коледна украса променя ли се през годините или винаги използвате едни и същи неща за украса, които от време на време допълвате? Еднаквото е по-скоро скучно, но от друга страна по-евтино и бързо за поставяне. Ето и първият съвет – обновявайте вашата Коледна украса! Тук не става дума за това да харчите разточително всяка година за излишни неща, които да изхвърлите на следващата. Но ще бъдете изненадани, как закупуването на няколко нови орнамента може да освежи празничния стил в интериора на дома ви.

koledna ukrasa

Понякога, промяната на декора може да включва само преоткриване на нещо старо и забравено с добавка на нещо ново към него, което да го освежи. С течение на времето постепенно с прибавяне на нови или стари предмети ще успеете да постигнете нещо свое и различно, с което да украсите дома си.

koledna ukrasa

Следващият от списъка със съвети за Коледна украса е този – съобразете се с размерите на дома си. Няма смисъл в малка стая да се поставя голяма елха, която да създава неудобство. Малките помещения могат да изглеждат разкошно с ефектна и не толкова богата Коледна декорация. Използването на металически отблясъци и придържането към цветова схема от два-три тона е правило, което ще доведе до успех. Малките декоративни дръвчета и порцеланови фигурки върху плоските повърхности също са подходящи.

koledna ukrasa

Кое прави дома специален на Коледа? Според последните трендове, това са смесените металически тонове. А според нас нещата, които са уникални и значими, които носят спомени и усещане за топлина в душата.

koledna ukrasa

Също толкова важно, колкото украсяването на дома е и това, да се забавлявате, докато го правите. Пуснете си Коледни песни, налейте си питие и се наслаждавайте на процеса. Декорирайте толкова, колкото ви се иска.

Идеи за Коледна украса

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa