коледни филми

Коледни филми – ТОП 10 класически и забавни филми, които можете да гледате.

Това е най-прекрасното време на годината, на всичкото отгоре е и най-прекрасното време за тематично Коледно кино! На вън вали, студено е, вие сте във ваканция и изкате да прекарате предпразничните си дни в спокойствие, преди да се впуснете в приготовленията за Бъдни вечер и Рождество Христово. Коледните филми имат нещо като “нестабилна репутация”, заради лошо анимирани говорещи елени, забравени деца вкъщи и какво ли още не. Но най-добрите Коледни филми, повярвайте, има какво да предложат. В нашия списък ще има нахлуващи на връх Коледа крадци, комикс злодеи, забавни и комични герои. Така че, си направете голяма купа с пуканки, печени кестени, вземете си и други лакомства и се настанете удобно за гледането на едни от най-добрите Коледни филми.

Топ 3 Коледни филми

коледни филми

БАТМАН СЕ ЗАВРЪЩА (1992 г.)

Мишел Пфайфър е в ролята на Жената Котка, Дани де Вито като Пингвина, a Майкъл Кийтън спасява света от тях в костюма на Батман. Продуциран и режисиран от Тим Бъртън, филмът е една тъмна комична класика, а костюмите от него са едни от най-емблематичните и разпознаваеми в поп културата. Със сигурност Коледата на жителите на измисленият комикс град Готъм, който е пазен от Батман, е един от най-запомнящите се.

коледни филми

САМ В КЪЩИ (1990 г.)

“Сам в къщи” е един от най-гледаните, обичани и забавни Коледни комедии. Няма дете, което да не обича да гледа пакостите на малкия Кевин, който е забравен от родителите си в къщи на връх Коледа. Той е достатъчно смел и хитър, за да се пребори с двама некадърни мъже, които са решили да ограбят къщата им.

коледни филми

УМИРАЙ ТРУДНО 1 (1988 г.)

Колкото да ви се струва странно, поредицата на “Умирай Трудно” се води (неофициално) в категорията Коледен-екшън филм. В главната роля на нюйорският полицай Джон Макклейн – самият Брус Уилис, който успява да превърне ролята си в един от класическите образи на съвременното кино.

Още кадри от Коледни филми

 

коледни филми

ЕДУАРД С РЪЦЕТЕ НОЖИЦИ (1990 г.)

коледни филми

ГРЕМЛИНИТЕ (1984 г.)

коледни-филми

ЕЛФ (2003 г.)

коледни-филми

ВАКАНЦИЯТА (2006 г.)

коледни-филми

КОЛЕДНА ПЕСЕН (1938 г.)

коледни-филми

ПОЛЯРЕН ЕКСПРЕС (2004 г.)

коледни филми