ideq za koledna vecher frensko soare

Представяме ви една идея за Kоледно соаре (“soir” на френски означава “вечер”). Настройте се да получите вдъхновение за декорация на масата. Ще ви подсетим какво да добавите на нея. В снимките очаквайте и още няколко трика, с които ще си прекарате страхотно тази вълшебна вечер. Крайният резултат ще ви очарова. А и не само вас, вашите близки също. По всичко личи, че домашният уют господства в дома, където са направени снимките. Ястията са безмесни и предполагаме, че ароматът на портокали и мандарини се носи из целия апартамент.

Идея за Коледно соаре

ideq za vecherq za koleda

Какво би било едно Коледно соаре без лакомства, плодове, сладкиши и греяно вино? Чак ни се прииска вече да е Коледа. Атмосферата, която цари през тази вечер е несравнима с никоя друга. Комфорт и уют сплотяват всяко семейство, а в края на вечерта всеки има по една (или няколко) изненади от Дядо Коледа. Дори и възрастните.

ideq za koledno parti s greqno vino

С тази идея за Коледно парти с приятели можете да приготвите една незабравима вечер за вас и близките ви. Всеки я очаква с нетърпение, още от детските си години. Дали заради вълнуващите подаръци, които получаваме, дали заради самата атмосфера… всеки има своята причина. А вкусните Коледни ястия и красивата декорация играят основна роля. Спомняте ли си за топлите родопски одеяла на баба? Може да ги добавите заедно с тематични питиета в червен цвят или си сипете традиционното червено греяно вино за наздравици и настроение.

koledno prati s priqteli

Домашно приготвените сладкиши, кексове и други лакомства трябва да бъдат на пиедестал. Декоративните свещи допълнително стоплят отношенията и вечерта се превръща в доста по-уютна, къде без малките и големи подаръци, които всеки чака с нетърпение, макар възрастните да знаем, че няма Дядо Коледа. Важен е жестът, а не големината на кутията.

koledno parti s sladkishi

koledna vecher

koledno soare praznichna vecher s priqteli

malki podaruci za koleda

koledno parti s odela

ideq za koledno parti vecherq

ideq za koledno parti s greqno vino

koledni sladkishi

greano vino za koleda s kanela