Хороскоп

Зодии и раздяла – ето защо скъсахте с гаджето

zodii

zodii

Зодии и раздяла – ето защо скъсахте с гаджето, основано на неговата зодия. Разделите никога не са лесни и обикновено оставят след себе си множество въпроси – чия беше вината, дали това решение бе правилно, дали не можеше да се избегне…В моментите на съмнение винаги можем да се обърнем за съвет към древната астрология. Нека да разгледаме личностните черти на представителите на всяка една от 12-те зодии, които са най-вероятни да съсипят една връзка и да потърсим закодираните във всеки зодиакален знак обяснения за раздяла. По този начин, ако има и следващото скъсване, винаги можете да успокоите вече бившия си с думите „Не си виновен ти, а твоята зодия.“

Зодии и раздяла – ето защо скъсахте с гаджето

Зодия Овен (21 март-19 април)
Родените под знака на Овен хора са изумителни. Те са нетърпеливи, френетични и взискателни, въпреки че няма да можете да ги обвините, че не се гмуркат дълбоко в отношенията достатъчно бързо. Може би любимият ви Овен ви държи настрани, защото не можете да се включите в новите му интереси или планове или може би сте се скарали и осъзнали колко незрели и нетолерантни по нрав могат да бъдат.

Зодия Телец (20 април-20 май)
Телците са невероятно упорити и дали това става под формата на активна опозиция или просто крият лошите си навици от вас, вие няма да постигнете голям напредък с промяната им. Оставете бика на мира и не очаквайте извинение в скоро време, но повярвайте, че той най-вероятно ще седне в стаята си и тъжно ще слуша „вашата песен“ поне няколко месеца, след като се разделите. Защото е твърде упорит, за да остави нещата просто да си отидат.

Зодия Близнаци (22 май-21 юни)
Те не се шегуват за това, че са две личности. Близнаците са непостоянни романтици, които никога не са сигурни в това, което искат. Може да успеете да ги накарате да се ангажират, но промените в настроението и игрите на горещо-и-студено остаряват бързо. Близнаците са въздушни и свободни, така че не се изненадвайте, ако не чуете за тях в продължение на четири месеца, а след това се появят със съобщение: „Хей, какво става?„, сякаш нищо никога не се е случило.

Зодия Рак (22 юни-22 юли)
Чувствителни и сантиментални, Раците са като приятелят от всяка романтична комедия, който накрая свършва на антидепресанта. Те са предпазливи и вероятно се страхуват да не ви загубят, което изисква постоянно успокоение от ваша страна. Те жадуват за сигурност и са много внимателни с парите, което е добре за един брачен партньор, но по-малко забавно, ако просто се опитвате да се насладите на среща вън от града. Те също така са склонни да се отворят и  вероятно си въобразяват, че са „дълбоки“ и „повредени“.  Ако всичко това ви звучи като много работа за една връзка, прави сте.

Зодия Лъв (23 юли-21 Август)
Тъжната истина за всеки, който е опитал да излиза с някой Лъв е, че те не искат да бъдат обичани – те искат да бъдат обожавани. Лъвовете са щастливи само, когато са заливани с внимание и могат да бъдат незрели в отношенията си, когато се чувстват пренебрегвани. Невярността не е рядко срещан проблем за този зодиакален знак и типичният нарцисизъм бързо остарява, ако въпросният Лъв не е наистина страхотен човек, достоен за вашето внимание.

Зодия Дева (22 август-23 септември)
Девите са така доволни от себе си, че направо е вбесяващо. Те обичат да работят и работят много повече, отколкото обичат. Ако сте скъсали с Дева, най-вероятно все още се чувствате като лошия, защото освен че са почтителни, Девите често са толкова нежни и мили хора.

Зодия Везни (23 септември-22 октомври)
Везните са всеизвестно противоречиви, така че ако се чувствате, сякаш никога не може да спечелите и един спор в отношенията ви, не грешите. Борбата с Везни е безнадеждна, докато се избягват битките напълно. Тяхната непоследователност означава, че никога не се знае какво точно ще ги дразни от седмица на седмица, а те са толкова добри в рационализиране на тяхната страна в спора, че винаги ще бъдете убедена да видите тяхната страна на нещата.

Зодия Скорпион (24 октомври-22 ноември)
Всеки знае, че ако се събере с представител на зодия Скорпион, той ще го обича с огъня на хиляда слънца, но също така ще го презира с яростта на Ада. Те са интензивни, те са горделиви и вероятно правят повече пари от вас. Трудно е да не се увлечете към тайнствеността и стабилната увереност на Скорпионите, но вида на собственичество, което те проявяват в отношенията си, е направо изтощително.

Зодия Стрелец (23-ти ноември-22 декември)
Стрелците мразят да бъдат обвързани. Трябва да сте готови да се преместите от другата страна на света в продължение на няколко месеца или да присъствате на спонтанното им импровизирано шоу в 02:00 ч. сутринта, ако искате да сте в синхрон с тях, но кой има време за това? Плюс това, ако за кратък период на внимание не стигне до вас, няма нищо чудно, ако честния Стрелец съсипе началото на нещо добро.

Зодия Козирог (23 Декември-20 януари)
Козирозите са стабилни и непретенциозни, но яростно амбициозни. Те не разполагат с егото на Лъва, но са склонни да се вземат прекалено на сериозно. Те също имат голямо уважение към властта и традициите и мразят неконтролираните емоции или проявата на нежност на открито пред други хора.

Зодия Водолей (21 Януари-19 февруари)

Водолеите обичат да противодействат на споразуменията, така че ако не си направите татуировка, боядисване на косата в странен цвят или пиърсинг на веждата, докато сте с Водолей, помислете за минималните щети. Водолеите са забавни, свободни духове, но често живеят в собствените си малки светове и са вятърничави. Сърцата и умовете им са винаги отворени, така че въпреки че може да бъде трудно да се срещате с Водолей, шансовете, първото нещо, което той или тя ще попита, когато скъсате да бъде: „Не можем ли все още да бъдат приятели?“ са големи.

Зодия Риби (20 февруари-20 март)
О, бедните Риби, миротворците в зодиака, те имат силна тенденция да се превърнат в изтривалки, ако ги оставите. Дори никога да не сте били привърженици на теорията, че „хубавите момчета завършват последни“,  има толкова много пъти, в които можете да разпитвате  половинката си, преди да си кажете: „Мили Боже, изпрати ми някой с проблеми в интимността и неспособност да се извинява! „

източник:popsugar.com