новогодишно парти

Вероятно всяко Новогодишно парти е любимо на мнозина, защото имат възможност да започнат на ново. И освен енегизиращата идея за един нов старт, добрите домакини имат възможност да подготвят забележителен терен за това с впечатляваща декорация и вкусна храна. Всъщност, независимо дали планирате да посрещнете Новата година само с половинката си или с много приятели, трябва да организирате такава атмосфера, че следващото да се очаква с нетърпение седмици преди това.

Новогодишно парти

новогодишно парти

Приготвянето на тонове храна е скъпо и трудоемко, както и миенето на чиниите след това. Освен това умората от цялата подготовка определено ще надделее в неподходящ момент и ще съсипе настроението. Ето защо, трябва да се фокусирате върху различен аспект на партито. Ключът се крие в това да вложите енергията си в няколко специални детайли и да оставите всичко останало семпло.

новогодишно парти

Първата идея ще допадне на тези, които харесват декорацията с минерали и камъни. Използването на блестящи съкровища, които вече се намират в дома и разположението им като парти декорация за нощта може да бъде повече от впечатляващо.

новогодишно парти

Бляскавите конфети, които приличат на камъни за бижута са лесен начин да се добави блясък към украсата. Ако не намерите такива, може да използвате стъклени или пластмасови кристали, които да поставите върху масата.

новогодишно парти

Пъстрите балони, гирлянди и цветя са евтини и ефектни, но веднага внасят много цветове и настроение в помещението. Готови сладки с разноцветна глазура биха били чудесно допълнение към тях.

новогодишно парти

Добавете ярък цвят към чашите с шампанско. Малко червен гренадин или пюре от френско грозде ще оцветят дъното на чашите, докато по една захаросана ягода, плуваща в тях ще добави и аромат.

новогодишно парти

Блестяща гирлянда върху елхата или зелени клонки във ваза върху масата би изглеждала чудесно като част от декорацията за вашето Новогодишно парти. Разгледайте и останалите предложения в галерията по-долу и намерете идеите, които ще използвате.

новогодишно парти

новогодишно-парти

новогодишно-парти

новогодишно-парти

новогодишно-парти