ideq za Velikden s girlqnda

Украсете пролетно дома си с тази идея за Великден. Нека в дома ви се усеща празничен дух, благодарение на тази лесна, цветна и забавна гирлянда от великденски яйца. Използвайки само ярко-оцветени  панделки, мек филц и овална форма за сладки, бихте могли да си направите неповторима гирлянда. Окачете я в хола, кухнята или детската стая и тя веднага ще направи помещението по-ярко и празнично. Невероятно лесна и евтина декорация за Великден, нали ?

Ефектна идея за Великден – забавна гирлянда

materiali za velikdenska ideq napravi si sam

Дайте воля на въображението си и добавете и други форми към тази идея за Великден.  Изрежете зайчета или пиленца, с които да редувате яйцата. С наличието на панделки и филц в стотици различни цветове, вие можете да създадете уникална декорация за всички стаи във вашия дом. Набавете си: 4 листа филц в пастелни тонове, формичка за сладки с форма на яйце, разноцветна панделка, ножица, молив и перфоратор.

Готови ли сте да започвате тази страхотна Великденска идея?

ideq za velikdenska ukrasa napravi si sam

След като сте набавили всички необходима материали за тази идея за Великден, може да започнете. Очертайте с молив овал върху филца, като използвате формичката за сладки. Направете около шест яйца от всеки различен цвят.

napravi si sam velikdenska ukrasa

 Изрежете очертанията и направете дупки

napravi si sam dekoraciq za velikden

Вземете ножицата и изрежете последователно всяка форма от всички листи филц. След това подредете изрязаните пъстри великденски яйца. С перфоратора направете дупки на всяко едно от тях. Ако нямате под ръка, може да продупчите мекия материал с върха на молива си. През тези дупки трябва да се промуши панделката, затова преценете колко големи трябва да са те. В двата края на гирляндата оставете по-дълъг шнур от панделката, за да може да се завърже на желаното място. Почти сте готови с изпълнението на тази лесна и страхотна идея за Великден.

zeleno qice za velikdenska ukrasa

Внимателно издърпайте панделката през дупката на вашето яйце от филц

lesna velikdenska ukrasa

 След като наредите всички изрезки, вашата гирлянда ще изглежда така

izrqzani qica za velikdenska ukrasa napravi si sam

Може и  първо да закачите дълга панделка и след това да прикрепите формичките към нея

ukrasa za velikden

Използвайте къси разноцветни панделки, с които да прикрепите отделните елементи

ukrasa za velikden

Красива великденска гирлянда над камината създава празнично настроение

kamina s velikdenska ukrasa

girlqnd za velikden