великденски яйца тип галакически

Великденски яйца тип галакически. Как да създадем интересни и оригинални яйца за Великден? Галактическата тематика винаги ще бъде актуална. Дали заради своята мистериозност или заради теорията, че ние, човеците притежаваме в себе си 10% тъмна материя. Идеята за необятната Вселена е толкова разтърсваща и впечатляваща, че много често въображението ни дори не може да си представи космическите безкрайности.

Ако сте фенове на научната-фантастика или ако винаги сте харесвали сай-фай жанра, тези галактически великденски яйца със сигурност ще ви грабнат. Създаването им не отнема много време и може да ви уверим, че с подходящата компания и музика нещата ще станат по-бързо, по-лесно и по-приятно. Разгледайте стъпките за създаването на галактическия ефект.

Великденски яйца с галактически ефект

великденски яйца

За тези великденски яйца тип галактически ще ви трябват:

  • яйца – фалшиви или сварени
  • разнообразни и цветни акрилни бои
  • четки
  • гъбена четка
  • чаша, за да разредите бялата боя с вода

velikdenski qicaвеликденски яйца

Започнете, като боядисате белите вече сварени яйца в черно. Това може да ви отнеме много време, за това, ако ще използвате яйцата за декорация, можете да намерите из Интернет магазините готови черни яйца, към които да добавите космическият ефект. Имайте предвид, че 15 мин. ви отнема да боядисате 2 бели яйца с акрилна боя.

великденски яйца

Ще трябва да вземете акрилни бои в тоновете на синьо и лилаво, плюс черно, бяло и златно. Цветовете не трябва да бъдат особено специфични, така че просто използвайте това, което вече сте имали и натрупали във времето в „онези ненужни кутии в дъното на гаража“.

великденски яйца

За да направим нещата интересни и да предотвратим всички яйца да изглеждат твърде сходни, на някои рисувайте направо върху черното, а на другите се развихрете с цветове, за да им дадете различен вид.

великденски яйца

Използвайте четката за рисуване, за да правите плавни линии, а на други места използвайте гъбата, за да създадете дълбочина и разнообразие.

великденски яйца

Добавете и по-ярки цветове като лилаво, цикламено и розово.

великденски яйца

Не забравяйте и златистият ефект.

великденски яйца

Използвайте бялата боя, за да създадете последният щрих към яйцата ви.

великденски яйца

Напръскайте ги с бяла боя.

галактически великденски яйца

Вашите великденски яйца с галактически шарки са готови.

великденски яйца

великденски яйца