Великден

Великденски яйца тип галактически

velikdenski qica

velikdenski qica

Великденски яйца тип галакически. Как да създадем интересни и оригинални яйца за Великден?

Галактическата тематика винаги ще бъде актуална. Дали заради своята мистериозност или заради теорията, че ние, човеците притежаваме в себе си 10% тъмна материя. Идеята за необятната Вселена е толкова разтърсваща и впечатляваща, че много често въображението ни дори не може да си представи космическите безкрайности.

Ако сте фенове на научната-фантастика или ако винаги сте харесвали сай-фай жанра, тази публикация за великденски яйца с галактическа украса със сигурност ще ви грабне. Създаването им не отнема много време и може да ви уверим, че с подходящата компания и музика нещата ще станат по-бързо, по-лесно и по-приятно. Разгледайте стъпките за създаването на галактическия ефект.

Великденски яйца с галактически ефект

velikdenski qica

За тези великденски яйца тип галактически ще ви трябват:

  • яйца – фалшиви или сварени
  • разнообразни и цветни акрилни бои
  • четки
  • гъбена четка
  • чаша, за да разредите бялата боя с вода

velikdenski qica

Започнете, като боядисате белите вече сварени яйца в черно. Това може да ви отнеме много време, за това, ако ще използвате яйцата за декорация, можете да намерите из Интернет магазините готови черни яйца, към които да добавите космическият ефект. Имайте предвид, че 15 мин. ви отнема да боядисате 2 бели яйца с акрилна боя.

velikdenski qica

Ще трябва да вземете акрилни бои в тоновете на синьо и лилаво, плюс черно, бяло и златно. Цветовете не трябва да бъдат особено специфични, така че просто използвайте това, което вече сте имали и натрупали във времето в „онези ненужни кутии в дъното на гаража“.

velikdenski qica

За да направим нещата интересни и да предотвратим всички яйца да изглеждат твърде сходни, на някои рисувайте направо върху черното, а на другите се развихрете с цветове, за да им дадете различен вид.

velikdenski qica

Използвайте четката за рисуване, за да правите плавни линии, а на други места използвайте гъбата, за да създадете дълбочина и разнообразие.

velikdenski qica

Добавете и по-ярки цветове като лилаво, цикламено и розово.

velikdenski qica

Не забравяйте и златистият ефект.

velikdenski qica

Използвайте бялата боя, за да създадете последният щрих към яйцата ви.

velikdenski qica

Напръскайте ги с бяла боя.

velikdenski qica

Вашите великденски яйца с галактически шарки са готови.

velikdenski qica

velikdenski qica