пергола в градината

Много къщи имат градини или дворове, които са изложени продължително на горещите слънчевите лъчи. Добавете пергола в градината си, за да я превърнете в стилно и комфортно място за почивка през летните дни. Така ще останете близо до спокойната атмосфера на природата и ще се наслаждавате на свежия въздух и птичите песни. Може да изберете място в близост до цветята или отделна дървена платформа, където да построите вашата пергола. Тя ще добави романтика и естетика в откритото пространство, особено ако оставите красиви цъфтящи растения да „пълзят“ по нея.

Пергола в градината

пергола

Добавете пергола в градината и я превърнете в страхотно и уютно място за почивка. Тя осигурява сянка на пътеката, алеята или обособеното място за почивка с градински мебели. Изгражда се предимно от дървени колони, греди и летви. Най-често върху тях са преплетени красиви лозя или пълзящи растения с цветни пълзящи рози, клематис или глициния. Независимо дали разполагате с голямо или малко открито пространство, перголата определено ще внесе един по-модерен вид и ще ви предостави възможности за приятни моменти на сянка и чист въздух. Обмислете добре най-подходящото място, на което да изградите вашата пергола в градината. След това съобразете големината й. Сложете под нея подходящи мебели за градината. Масичка за кафе или голяма маса за вечеря със семейството навън – всичко зависи от вашите предпочитания.

Уютна ароматна градина с дървени мебели и пергола

пергола

Издигнете дървена пергола направо в градината, за да може да сте близо до цветята. Поставете платформа, върху която да разположите градинските мебели, няколко цветни възглавнички и свещник за повече стил и комфорт. Това място със сигурност ще се превърне в най-предпочитаното от всички в дома. А и гостите ви ще останат възхитени от красивата ви и изискана атмосфера.

пергола

пергола

пергола

пергола

пергола

пергола

пергола

пергола

пергола

пергола

пергола

пергола

пергола

пергола

пергола

пергола

пергола