Градина

Добавете пергола в градината

pergola v gradinata idei darveni mebeli

pergola v gradinata idei darveni mebeli

Много къщи имат градини или дворове, които са изложени продължително на горещите слънчевите лъчи. Добавете пергола в градината си, за да я превърнете в стилно и комфортно място за почивка през летните дни. Така ще останете близо до спокойната атмосфера на природата и ще се наслаждавате на свежия въздух и птичите песни. Може да изберете място в близост до цветята или отделна дървена платформа, където да построите вашата пергола. Тя ще добави романтика и естетика в откритото пространство, особено ако оставите красиви цъфтящи растения да “пълзят” по нея.

Добавете пергола в градината и всяко открито пространство

pergola cvetq v gradinata idei

 Добавете пергола в градината и я превърнете в страхотно и уютно място за почивка. Тя осигурява сянка на пътеката, алеята или обособеното място за почивка с градински мебели. Изгражда се предимно от дървени колони, греди и летви. Най-често върху тях са преплетени красиви лозя или пълзящи растения с цветни пълзящи рози, клематис или глициния. Независимо дали разполагате с голямо или малко открито пространство, перголата определено ще внесе един по-модерен вид и ще ви предостави възможности за приятни моменти на сянка и чист въздух. Обмислете добре най-подходящото място, на което да я изградите. След това съобразете големината й. Сложете под нея подходящи мебели за градината. Масичка за кафе или голяма маса за вечеря със семейството навън – всичко зависи от вашите предпочитания.

Уютна ароматна градина с дървени мебели и пергола

pergola gradina mebeli ratan darveni ideiИздигнете дървена  пергола направо в градината, за да може да сте близо до цветята. Поставете платформа, върху която да разположите градинските мебели, няколко цветни възглавнички и свещник за повече стил и комфорт. Това място със сигурност ще се превърне в най-предпочитаното от всички в дома. А и гостите ви ще останат възхитени от красивата ви и изискана атмосфера.

Дървена пергола в унисон с мебелите в градината

pergola v gradinata darveni mebeli ideq ezero

 Пергола от метал в съчетание с мебелите в градината

pergola-v-gradinata-ideq-mebeli

Пергола с висок и сложен дизайн

pergola v gradinata idei ezero

Красива пергола с ефирни завеси на платформа в градината

gradina ideq darvena pergola-shatra zavesi

gradina ideq mebeli ratan pergola cvetq

pergola gradina cvetq ideq dvor

pergola v gradinata idei dizain terasa

pergola v gradinata idei dizain

pergola idei gradina mebeli ognishte

pergola gradina idei cvetq mebeli ratan

pergola darveni mebeli gradina ideq

gradina pergola idei dekoraciq mebeli

darvena pergola gradina idei mebeli

gradina pergola ideq beli mebeli

gradina pergola ideq mebeli jelqzo

idei za gradinata pergola

gradina pergola dvor idei mebeli naves

Inline
Inline