декор на градини

Идеи за декор на градини с черни камъни. Как да направим нашите двор и градина по-красиви с помощта на черни камъни? Дворът и градината са точното място, където можем да изразите своята креативност. Можете да ги украсите по начина, по който ви харесва така, че да изглеждат по-красиво. Има много материали, различни от трева, които можете да използвате за озеленяване. Например, камъните са сред най-популярните решения. Те могат да бъдат намерени в разнообразни размери, форми и нюанси и има много възможни начини за това как да ги добавите в двора и градината си. И тъй като ние винаги сме насреща, за да ви дадем някои идеи за вдъхновение, днес искаме да ви покажем как можете да украсите откритите пространства около дома си с черни камъни. Вижте само колко практично и елегантно изглеждат!

По-красиви дворове и градини с черни камъни

декор на градини с черни камъни

Едни черни камъни в градината могат да бъдат доста привлекателни, без значение дали сте ги използвали в малки или в по-големи количества. Можете да ги поставите за кант в градината или за пътеката, а също така можете да попълните саксии с тях или може би дори да ги използвате като част от водните съоръжения. Когато се комбинират с някои други камъчета в различен цвят, можете да създадете някакъв модел на мозайка, който със сигурност ще грабне вниманието на всеки, който попадне там. Ето няколко такива идеи с черни камъни в градината и двора.

декор на градини

Черните камъни могат да намерят място във всяко открито пространство и да направят един страхотен декор на градини. Те изглеждат страхотно в комбинация с някаква градинска или дворна зеленина, както и с други материали като бетон или дърво. Така че, ако имате пътека от бели бетонни плочи, можете да ги обградите с много черни камъчета, за да се създаде контраст. Същият контраст може да се направи с бели камъни, които също са доста популярен избор за декорация на градината.

декор на градини

Комбинацията на черни камъни и вода е чудесна и затова те често се използват като част от някаква водна функция. Така че, ако планирате да направите чешма, поилка за птици или фонтан в градината си, тогава може би трябва да използвате черни декоративни камъни, за да изглеждат по-красиво. Водата ще направи камъчетата мокри, което ще им даде блестящ вид.

декор на градини

декор на градини

декор на градини

декор на градини
декор на градини

декор на градини

декор на градини

декор на градини

декор на градини

декор на градини

декор на градини

декор на градини

 

източник:topdreamer.com