Градина

Градински мебели за повече комфорт и уют

gradinski mebeli pleteni s vazglavnichki

Вдъхновени сме от чувството на комфорт, което носи градината, затова ще ви покажем градински мебели, създадени специално за това. В днешно време на пазара има много различни дизайни на мебели за градината. Някои са екстравагантни, някои са по-семпли. И като си говорим за градински мебели, не си мислете, че за да имате уютна градина, трябва да похарчите много пари. Въобще не е така. Понякога дори не се изискват много усилия, за да се насладите на простичките неща от живота – чаша вино или мартини сред зеленината, да се порадвате на първите пролетни и летни лъчи, които зимата ви беше отнела.

Градински мебели – запазете простора

mebeli za gradina metalni s vazglavnichki

Изберете подходящ кът от градината, който да обзаведете. Съобразете се с мястото, ако е нужно измерете разстоянията. Външният двор е ограничено пространство и докато избирате мебелите си е важно да ги аранжирате така, че да се запази простора на мястото. Градината е неразделна част от вашия дом. Можете да я обзаведете в същия стил, какъвто сте избрали в дома си, но не е задължително. Ако вътре сте заложили на екстравагантното, но на въздух се чувствате по-добре на семпъл стол с маса – направете го както ви харесва.

Градински мебели – екстравагантни или семпли?

gradinsko obzavejdane metal darvo

Материалите, от който са направени градинските мебели трябва да са съобразени с факта, че ще бъдат изложени на метеорологични условия денонощно. Избирайте материали, които са от неръждаеми метали и такива, които не попиват вода. Ако все пак се спрете на точно такива им осигурете място, на което да ги прибирате, когато навън вали или сложете навес, чадър или шатра.

gradinski mebeli sintetichen ratan

Градински мебели от синтетичен ратан са изключително подходящи за всякакви атмосферни условия. Имат голямо разнообразие от дизайн, меки са и пластични, което ги прави лесно приспособими. И не на последно място е важно да определите стила, в който искате да изглежда двора ви, защото различните материали създават различни настроения. Металните мебели създават Викториански и ретро стил а дървените – естествена визия. Забравете за метална маса с дървени столове. Помислете за това колко стола искате да имате в градината си и изберете масата според броя им. Зависи дали искате в градината си да посрещате големи компании за партита или ще я използвате само за вашето лично спокойствие. Ето и колекцията ни от снимков материал, който се надяваме, че ще улесни избора ви за градински мебели и ще превърне градината ви в най-комфортното и уютно място сред природата.

mebeli za gradinata darveni

 Градински мебели в светло дърво

mebeli gradina darveni stolove i masa

Градинско обзавеждане – плетен шезлонг с масичка (синтетичен ратан)

gradinski mebeli shezlong pleten s masichka

 Мебели за градината от дърво, съчетани с бели възглавници

mebeli za gradinata darvo i beli meki vazglavnici

 Градински мебели с широки столове и възглавници

gradinski mebeli stolove s vazglavnici

  Мебели за градината – метални столове и маса в ретро стил

gradinski mebeli metalni stolove i masa

gradinski mebeli

gradinski mebeli moderna shatra

gradinski mebeli ot jelqzo

gradinski mebeli darvena peika