Градински мебели за повече комфорт и уют

градински мебели

градински мебели

Градински мебели – какви да изберем? Вдъхновени сме от чувството на комфорт, което носи градината, затова ще ви покажем градински мебели, създадени специално за това. В днешно време на пазара има много различни дизайни на мебели за градината. Някои са екстравагантни, някои са по-семпли. И като си говорим за градински мебели, не си мислете, че за да имате уютна градина, трябва да похарчите много пари. Въобще не е така. Понякога дори не се изискват много усилия, за да се насладите на простичките неща от живота – чаша вино или мартини сред зеленината, да се порадвате на първите пролетни и летни лъчи, които зимата ви беше отнела.

Градински мебели – запазете простора

градински мебели

Изберете подходящ кът от градината, който да обзаведете. Съобразете се с мястото, ако е нужно измерете разстоянията. Външният двор е ограничено пространство и докато избирате мебелите си е важно да ги аранжирате така, че да се запази простора на мястото. Градината е неразделна част от вашия дом. Можете да я обзаведете в същия стил, какъвто сте избрали в дома си, но не е задължително. Ако вътре сте заложили на екстравагантното, но на въздух се чувствате по-добре на семпъл стол с маса – направете го както ви харесва.

Градински мебели – екстравагантни или семпли?

градински мебели

Материалите, от който са направени градинските мебели трябва да са съобразени с факта, че ще бъдат изложени на метеорологични условия денонощно. Избирайте материали, които са от неръждаеми метали и такива, които не попиват вода. Ако все пак се спрете на точно такива им осигурете място, на което да ги прибирате, когато навън вали или сложете навес, градински чадър или шатра.

градински мебели

Градински мебели от синтетичен ратан са изключително подходящи за всякакви атмосферни условия. Имат голямо разнообразие от дизайн, меки са и пластични, което ги прави лесно приспособими. И не на последно място е важно да определите стила, в който искате да изглежда двора ви, защото различните материали създават различни настроения.

градински мебели

Металните градински мебели създават Викториански и ретро стил а дървените – естествена визия. Забравете за метална маса с дървени столове. Помислете за това колко стола искате да имате в градината си и изберете масата според броя им. Зависи дали искате в градината си да посрещате големи компании за партита или ще я използвате само за вашето лично спокойствие. Ето и колекцията ни от снимков материал, който се надяваме, че ще улесни избора ви за градински мебели и ще превърне градината ви в най-комфортното и уютно място сред природата.

градински мебели

градински мебели

градински мебели

градински мебели

градински мебели

градински мебели

градински мебели

градински мебели

градински мебели