Street style

Как да носим плисирана пола?

plisirana pola
390views

kak da nosim plisirana pola

Една от най-големите модни тенденции за пролетта тази година е плисираната пола. За някои трудно съчетаема, за други старомодна, а за трети перфектна. Не може да се отрече, че в известна степен, тя носи дух на зрялост и формалност. Но! Всичко това може, разбира се, да се пречупи с едни кецове и едно кожено яке. На първо четене може да не ви допадне тази идея, но след като видите стайлинг предложенията, които сме подбрали, се надяваме да се разубедите.

Аутфити с плисирана пола

plisirana pola s kecove i dunkovo qke

И нека започнем именно с това. Бляскава плисирана пола, кецове и дънково яке – перфектен кежуал аутфит, който съчетава лека формалност с фина небрежност. Комбинацията е идеална за много поводи, сред които пиене на кафе, ходене на кино, разходка в парка. 

kojena plisirana pola

Ако на работното ви място не се налага носене на униформа или строго офиациално облекло, то кожена плисирана пола, бяла тениска и токчета, завършени с дънково яке могат да се превърнат в интересна комбинация за работните задачи.

plisirana pola na raie

Добавете малко цвят, а защо не и райе в същото време. Огненото червено ще ви зареди с доза енергия, зеленото със свежест, а розовото със сладост. 

tumno siniq plisirana pola

За офис облекло няма по-класически избор от navy blue. Комбинирайте с риза, бежови обувки и любимата си чанта. Добавете аксесоари, спрямо повода и мястото.

blqskava plisirana pola

За вечерен аутфит малко блясък няма да е излишен. В момента подобни бляскави плисирани поли могат лесно да бъдат открити на пазара. Добавете красиви токчета, топ, кожено яке и хубаво червило. 

Още стайлинг идеи с плисирана пола

rozova plisirana pola

plisirana pola ot kadife

plisirani poli

plisirana pola

dulga plisirana pola

kojena plisirana pola

plisirana pola s metalen otblqsuk

dulga plisirana pola

zlatista plisirana pola

plisirana pola na raie

plisirana pola stailing idei

zelena plisirana pola

zlatna plisirana pola

chervena plisirana pola

bledo rozova plisirana pola

zlatista plisirana pola

zelena plisirana pola

plisirani poli

plisirana pola s metalen blqsuk

plisirana pola

blqskava plisirana pola

plisirana pola rozova

plisirana pola ot kadife

dulga plisirana pola

plisirana pola zelena

Снимки: Pinterest