Обзавеждане и Дизайн

Идеи за декор на стената с артистични картини

idei za dekor na stenata

Идеи за декориране на стената във всяка стая с големи артистични картини.

Чудили ли сте се как да декорирате апартамента си, така че да изглежда по-екзотично? Искали ли сте някога да привлечете вниманието на вашите гости веднага, дори от пръв поглед? Може би вече сте опитали много различни варианти като решения за интериорен дизайн в помещенията – използвали сте нови цветове за стените или сте сложили нещо ново на рафта в хола. Може дори да сте купили някои нови мебели или да сте полирали старите, за да ги направите да изглеждат по-красиво. Но все така не постигате желаното. Е, не губете надежда, защото има какво да се направи.

Идеи за декор на стената с големи арт картини

dekor na stena s kartina

Опитвали ли сте с нова декорация за стени с художествени репродукции за арт изкуство с огромни размери върху стената? Украсата с платна, фотоколажи и печат върху платно е много популярна днес. Без значение къде ще поставите картините – в хола, в спалнята, в кухнята, в коридора или в трапезарията – те дават на дома много по-интересна форма и веднага се превръщат във фокусна точка, защото грабват вниманието мигновено.

idei za dekoraciq s kartini
Напоследък се наблюдава силно увеличение и интерес към артистичните пана за стени с XXL размер, тъй като те изглеждат много по-впечатляващо. Те са модерни и добавят акцент в интериора. Предимно рисувани с маслени бои, те предполагат дълбочина и релеф на илюстрацията и са истински ценности. Разнообразието от избображенията варира – от абстрактни образи, през семейни снимки, природни пейзажи и карти на света. Можете да си купите цяло парче или да създадете колаж самостоятелно или с помощта на вашите приятели или деца.

dekoraciq na stenata s kartina

Могат да се намерят подходящите арт репродукции в една или няколко части за всяка стая и за всеки стил обзавеждане. Цветовата схема в помещението също може да бъде съобразена тазка, че да пасва идеално с картината върху стената. Декор за стени като идеите по-долу няма как да останат незабелязани. Уверете се сами във въздействието на всички декорации за стена, които ще откриете в галерията снимки.

kartini za stena

kartini za steni

dekoraciq s kartini za detska staq

dekoraciq na stenata s kartina

kartini za dekoraciq v spalnqta

dekoraciq na stena s golqma kartina

kartini za steni za dekoraciq

dekoraciq kartini stena

kartini ot nqkolko chasti

kartina ot nqkolko chasti za stena

dekoraciq na stena s kartina ot nqkolko chasti

kartini za stenata za hola

moderni art kartini za stena

art kartini na nqkolko chasti

moderni print kartini za stena

art kartini za dekoraciq na stenata

dekor na stena s kartina

moderna kartina za stena i dekoraciq
dekoraciq na stena s golqma kartina

ideq za dekorna stena

golemi kartini za stenata

krasivi kartini za stenata

moderni art kartini za stena

golqma kartina za stena

 

източник:archzine.net