Обзавеждане и Дизайн

Идеи за лилава спалня – романтика и стил

idei lilava spalnq lilav polilei bql garderob

Ако искате да съберете романтиката и стила на едно място, предоставяме ви няколко идеи за лилава спалня. Ако вие и половинката ви сте по-романтично настроени, спалня в такъв цвят просто ви принадлежи. Сега остава да направите няколко подходящи съчетания между декорация, мебели и текстилни повърхности. Вдъхновение можете да почерпите от галерията снимки, която сме подбрали специално за вас.

Романтични и изпълнени със стил идеи за лилава спалня

idei lilava spalnq bql garderob terakot pod

Спалнята е най-важно място в живота ни, мястото за почивка след натовареното ежедневие. В такъв случай, интериорът на това помещение със сигурност трябва да е удобен за собственика. Подборът на мебелите, подреждането им и основният цвят на спалнята определят комфорта й.

Лилавият цвят – луксозен или семпъл

idei lilava spalnq bqlo leglo rozovi zavesi

В тези идеи за лилава спалня ще ви покажем, че този цвят може да бъде доста гъвкав, удобен и универсален. Поради факта, че в него се съдържа един топъл и един студен цвят, можете да направите както луксозна визия, така и доста семпла. Лилавият цвят може да бъде сладък, ярък, дълбок, романтичен и красив.

lilava spalnq idei bejovo leglo koja lilavi zavesi

Дали само да акцентирате с лилава декорация или да го добавите в обзавеждането. Ако сте заложили на романтичната стая ще е подходящо да добавите ароматни лилави свещи, завеси, килими или легло в елегантен стил. Цялата идея, концепция и решение зависят изцяло от вас.

ideq lilava spalnq bqlo leglo bql shkaf

Използвайте лилавото редом с цвят, който е в хармония с него или с такъв, който контрастира. Продължавайте да разглеждате снимките ни и актуализирайте лилавите си идеи за спални.

idei lilava spalnq cherven kilim siv polilei

Можете да съчетавате смело цвета със сливово синьо, бордо, магента, шоколадово кафяво, бяло, както и с други, които имат лилав оттенък, за да създадете тиха и спокойна атмосфера. Ако предпочитате наситеното лилаво го смесете с кралско синьо или синьо-зелено.

idei lilava spalnq rozovo jalto kilim

Комбинирането на лилавото с жълто, ярко оранжево, розово или червено не е грешно решение. Както ви споменахме, това е доста гъвкав цвят за интериор.

idei lilava spalnq siv kilim beli stolove

За модерен и изтънчен вид тъмно лилавото е подходящо да се съчетае с черно или сребро с бледо лилаво. Вече знаете за цветовите комбинации, следващото нещо, което трябва да направите е да помислите за акцентите. Те ще изпълнят спалнята с комфорт и спокойствие, независимо от стила.

idei lilava spalnq lilav garderob cherni steni

lilava spalnq idei lilava stena kafqv laminat

idei lilava spalnq beli mebeli

lilava spalnq idei lilavi zavesi beli steni

idei spalnq lilavi zavesi bqla stena

idei lilava spalnq bql stol

idei lilava spalnq bqlo lqglo lilavi steni

lilava spalnq idei bql garderob lilav kilim

lilava spalnq idei bejova stena lilavi zavesi

lilava spalnq idei rozovi steni bql parket