interior apartament obzavejdane mebeli jalto bejovo darvo masa

Представяме ви интериор на апартамент за млада двойка. Избраното жилище се намира в Бразилия, голямо е 70 квадратни метра и е с ясно разграничени помещения. Включени са хол, перално помещение, кухня, 2 спални и санитарен възел. Целта на дизайна е била да отговаря на нуждите на живеещите в апартамента и в същото време да е огледало на начина на живот и емоционалното състояние на двойката. Разглеждайки снимките, виждаме, че целта е постигната по един доста елегантен начин.

Интериор на апартамент с емоционален заряд

interior apartament mebeli obzavejdane masa darvo parket

В този семпъл, но интригуващ интериор на апартамент е даден приоритет на свободните пространства. Те са добре интегрирани и мултифункционални, лесно приспособими към начина на живот на една млада двойка.

Интериор на апартамент с дъх на градски плаж

interior na partament darvo obzavejdane masa mebeli kuhnq

Влизайки от входната врата, се разкрива интериор на апартамент, в който са премахнати бариерите между хола, трапезарията, кухнята и обслужващата зона. Разтваря се едно проветриво и дишащо помещение. На лице е единствено една плъзгаща врата към зоната за спане. Изборът и е чудесен, понеже не съкращава пространството на апартамента, за разлика от странично отварящите се. Металната етажерка до печката изпълнява няколко функции, един елемент, който обхваща кухненския остров и се превръща в основата на проекта “кухня”.

interior na apartament kuhnq trapezariq obzavejdane masa mebeli

Кухнята и трапезарията също имат своите функции и са сведени до най-важното. Обединяват се в праволинейно подредени елементи. Зоната за хранене е лесно замаскирана и плавно се превръща в трапезария.

apartament interior spalnq obzavejdane biuro leglo darvo laminat

Бюрото в малката спалня е в ролята на преходна мебел, която както може да се свърже с останалата част от помещението, така може да има и разграничителна функция, в случай, че се затвори плъзгащата врата. Помислено е и за моментите на уединение.

apartament interior obzavejdane mebeli darvo etajerka

В целия интериор на апартамента са избрани неутрални цветове и натурални материали като дърво. Центрираните метални елементи добавят индустриален стил в дизайна, типичен за големите градове. Добре контрастира с вибриращите цветове на мебелите и предметите в трапезарията, както и със стената в хола. В резултат на това дизайнерско решение е получена свежа визия с дъх на градски плаж. Приятното жителство е гарантирано.

interior apartament etajerka obzavejdane kuhnq trapezariq

Елегантен интериор в обзавеждането на кухнята и трапезарията

interior apartament obzavejdane trapezariq kuhnq masa

Красиви картини като част от акцентите в обзавеждането на хола

apartament interior obzavejdane hol divan mebeli stena sinio kartini

Холът и кухнята са елегантно вплетени 

apartament hol interior divan laminat obzavejdane

apartament interior spalnq leglo obzavejdane sivo garderob darvo

apartament interior obzavejdane spalnq darvo garderob

interior apartament banq obzavejdane sinio mivka bqlo

interior apartament toaletna obzavejdane banq toaletna jalto bqlo