krasici letni kuhni na otkrito krasiva gradina

Сглобяемите красиви летни кухни на открито са лесен и евтин начин да изкарате това помещение в градината или двора на къщата си. Те са модулни и се предлагат в различни стилове и към тях са включени нужните аксесоари като хладилник, фурна, плотове и шкафове от неръждаема стомана.

Красиви летни кухни на открито в дома ви

krasivi letni kuhni na otkrito basein dvor

През топлите месеци няма по-приятно място за вечеря от красиви летни кухни на открито като тези. Изберете материал, който най-добре кореспондира с пространството в дома ви – редени камъни, гранитогрес, теракот или циментова замазка. Направете мястото изцяло по ваш вкус и изберете мебели, които са удобни и качествени, за да издържат на излагането на атмосферните влияния. Превърнете това кътче в любимото си място за почивка, срещи с приятели или барбекю със семейството.

Красиви летни кухни на открито –

идеи за вдъхновение

krasivi letni kuhni na otkrito pesht ezero dvorИзграждането на красива лятна кухня на открито може да отнеме по-малко време и разходи, ако използвате готови сглобяеми елементи, които може да поръчате индивидуално според предпочитанията си. Те са лесни за конструиране върху основа от бетон, тухли или павета. В зависимост от разположението и големината на пространството, трябва да осигурите поток на електричество, газ или канализация. Когато започвате да правите дизайна за вашата лятна кухня, започнете от най-важните мебели, които трябва да присъстват в нея. Ако мястото е малко, нека в него да има основни неща като грил, хладилник с компактни размери, широк бар плот със столове и шкафове. За по-тесните или местата с по-специфична форма, може да поръчате изработване на мебели според размерите, които са ви нужни.

kuhni letni na otkrito krasivi baseinАко разполагате с голямо пространство в градината или двора си, може да добавите към основното обзавеждане бар с напитки и меки мебели за срещи на питие с приятели. Може да добавите пещ за печене на пица или охладител за вино. Според мястото и възможностите си може да имате в дома си една красива лятна кухня на открито, където да намирате прохлада в топлите слънчеви дни,

Лятна кухня с дървени мебели от ратан

na otkrito lqtna kuhnq mebeli ratan krasivi

Пещ в лятната кухня на открито

letni kuhni na otkrito krasivi mebeli

Стилна обстановка с обособена част за хранене и мека мебел в лятна кухня

letni kuhni krasivi stilni masa stolove meki mebeli

Сенчест двор с красива лятна кухня на открито

kuhnq na otkrito lqtna bqlo krasiva

Лятна стая на открито с красива кухненска част

kuhni letni darveni mebeli ratan krasivi na otkrito

letni kuhni na otkrito krasivi basein

kuhnq na otkrito krasiva lqtna pesht

kuhnq lqtna dvor krasiv otkrito

krasivi letni kuhni na otkrito shatra

krasivi letni kuhni na otkrito pesht bar stolove

letni kuhni krasivi otkrito gledka more

krasivi letni kuhni na otkrito dvor masa besedka

krasivi letni kuhni na otkrito masi stolove