Обзавеждане и Дизайн

Ремонт на баня – снимки преди и след

banq remont darveni shkafove metalna mivka

Замислили сте се за ремонт на баня, но все още се чудите кое как да съчетаете и промените. Надяваме се, че ще успеем да ви помогнем с няколко идеи за пълна промяна на това помещение символ на освежаване и релакс в дома.

Красота и удобство след ремонт на баня

remont na banq shkafove beli

Изискана красота е описанието което даваме тази идея в снимки. Класическата бяла палитра помага тази малка баня да се усеща просторна и би се съчетала добре с останалата част на дома ако е в класически стил. Плота на мивката е от материал имитиращ мрамор, а по този начин придава на помещението вид от по-висок клас.

Преобразяване на баня

remont na banq lilavi tapeti ogledalo mivka bqla

Собствениците на този апартамент са направили ремонт на баня облечена в чара на класическия стил. Почерпили са вдъхновение от плочките на пода, които са с морско сини елементи и са направили стените с тапет в тон близък до тях. Белият цвят е оставен за преобладаващ, за да разширява визуално помещението. На пиедестал са мивката и тоалетната чиния, които са в ретро стил, но внасят модерна визия.

banq remont beli shkafove mivka kartini vana

След ремонта тази баня придобива визия почти като на спа център. Близки цветове преливат деликатно, а класическото бяло е неразделна част от цялостното настроение, което носи.

banq remont kafqvi shkafove bqla mivka terakot

Подозираме, че собствениците на тази баня са почерпили вдъхновение от любимите си луксозни хотели. И лощо няма. По този начин са успели да създадат пространство, изпълнено с изчистени линии в съвременен стил. Плотът на мивката е обичайно плосък, сливащ се с теракотената настилка, а шкафът е проектиран с врати, които изглеждат като чекмеджета. Стената зад огледалото може да се похвали с голяма аптечка, която предлага допълнително място за съхранение на вещи. Ваната и душ кабината могат да се трансформират в зона за релакс, който е така жадуван след дълъг работен ден.

banq remont davreni shkafove beli ogledala lampi

Баня в средиземноморски стил с дървени рафтове и бяла керамична мивка

banq remont darveni shkafove mivka raftove

 Баня в еклектик стил с кръгло огледало и дървен шкаф

remont banq darven shkaf ogledalo mivka

Интересна баня с акцент в тапета

remont banq mramor tapet zelen mivka bqla

 Ремонтирана баня в бежови тонове с мраморна мивка

banq mivka mramor metal ogledalo kartina