interior marsala spalnq obzavejdane steni

Днес сме мотивирани да ви дадем вдъхновение за съчетаване на цвят марсала като част от вашия интериор в спалнята. Това е цветът на годината и съвсем естествено той успява да намери място в любимото ни за релакс и още нещо помещение. Земният червеникаво-кафяв нюанс е идеален за една комфортна и уютна спалня, а защо не и страстна. Червените нюанси са способни да влияят по-специфично върху настроението ни.

Модерна спалня в цветът на годината

interior spalnq obzavejdane leglo steni sivo

Понякога изборът на цвят за интериор в спалнята не е лесна задача, но както ще видите от снимките по-долу, марсала се комбинира добре с много цветове – сиво, бяло, черно, бежово, ледено, кафе и златисто, така че не би трябвало да срещнете трудност при обзавеждането и декорирането на спалнята ви.

Обзавеждане на спалня в цвят марсала

obzavejdane na spalnq bejovo marsala steni

Стена в цвят марсала например е чудесен подход за акцентиране във вашия интериор на спалнята. Ще отвори и освежи стаята. Ще изглежда още по-добре ако прибавите завеси или възглавници за по-богата визия.

obzavejdane leglo marsala vazglavnici zavivka

Този нюанс е вдъхновен от дълбоките меки пастели на есенните листа, нарът и червеното вино и успя да стане вълнуваща част от любимото ни помещение.

marsala spalnq zavesi stol stena bejovo

Добавете цвят марсала с текстилени повърхности. Достатъчно е да добавите чаршафи, килим или няколко декоративни възглавници в помещението си и се наслаждавайте на ефекта.

marsala leglo interior zavesi divan

Червено-кафявият цвят изглежда романтично и елегантно в спалнята. Цветът на сицилианското вино е горещ, стилен и зареждащ с енергия.

tavan marsala spalnq obzavejdane  leglo bqlo

Малките декоративни аксесоари за спалня като свещници, саксии, рамки за снимки и други са чудесен начин да интегрирате модерния цвят в спалнята ви.

interior marsala spalnq vazglavnici

Препоръчваме да не е основният цвят в помещението, защото може да превърне спалнята ви в застаряваща и не-модерна. Важно е да знаете най-подходящите начини за добавяне на цвета в спалнята. Насладете се на снимките ни и намерете подходящата комбинация за вас.

moderen stil spalnq obzavejdane marsala leglo bejovo

 Стена в цвят марсала с бежови нюанси в помещението

interior stena marsala spalnq bejovo leglo

 Възглавници и завивки в актуалния цвят

marsala vazglavnici obzavejdane leglo

 Цветът на 2015 върху стените на спалнята

spalnq steni marsala leglo bejovo

 Бяло легло в спалнята на фона на стени в марсала

leglo spalnqbqlo marsala obzavejdane

Интересна спалня в бежово и марсала

obzavejdane spalnq moderen stil

spalnq interior akcent marsala gotik stil

spalnq lampi bqlo pod steni marsala chereno

luksozen stil spalnq marsala bqlo interior

zavesi spalnq leglo bejovo marsala

obzavejdane spalnq interior bejovo marsala