moderni holni sekcii

Напоследък модерните холни секции  се превърнаха в нещо повече от очевидното-просто рафтове, на които се поставят телевизора и няколко аксесоара. Те вече се възприемат като сърцето и душата на модерното и функционално пространство в дома ни. Изборът на точните отенъци и декоративни елементи е основна част от преобразяването на интериора. Рафтовете и шкафовете побират вещите ви и всичко изглежда подредено. Намирането на идеалния баланс между форма и функционалност е в основата на дизайна за перфектен хол.

Няколко идеи  за холна секция в модерен стил

bqla holna sekciq

Холната секция с отворени панели отговаря на вашите нужди, като съчетава функционалност и естетичност. Тази мебел предлага широк спектър от възможни комбинации, които може да променяте когато пожелаете. Освен това не заема и повече място от вече предвиденото.

holna sekciq v bqlo

Стилни и лъскави, тези стенни панелени композиции изглеждат уникално, защото ви позволяват сами да избирате как да бъдат разположени във вашият хол.

Модерни холни секции

malka holna sekciq v bqlo

moderna holna sekciq s mqsto za knigi

Изработените от уникално еко-дърво модулни холни секции добавят топлина е елегантност в стаятаПрез последните месеци се наблюдава налагането на зашеметяващи стенни модулни панели  Чрез тях домакинът се превръща в дизайнер, който може сам да композира секциите в хола си по свой избор.

bqla holna sekciq s darvo

Индивидуалните модули на холната секция могат да се комбинират до модерни ниски шкафове, куп от рафтове или чудесни библиотеки.

holna sekciq tip biblioteka

moderna holna sekciq                        holna sekciq v bejovo

Холните мебели от подредени вертикално до стената модули се превръщат в рафтове със затворени или отворени шкафове. Правите летви, изчистеният дизайн и предна част без дръжки гарантират напасването на всеки от елементите на холната секция. Не случайно голяма част от холовете са решени в този лъскав съвременен стил. Гъвкавата система на конструиране ви позволява да използвате цялото вертикално пространство в дома си. Бихте могли дори да пренесете някои от модулите в кухнята. По този начин ще бъдете сигурни, че стаите, които помещавате през по-голямата част от времето си са съгласувани като дизайн.

Модулната холна секция е чудесен избор за всички, които искат да имат стилен и безупречен дом.

holna sekciq moderna

Червена холна секция с бежови елементи

holna sekciq v cherveno

Бяла холна секция с рафтове

bqla holna sekciq

Стилна холна секция с лилави акценти

sekciq za hol v lilavo i bqlo

Холна секция с множество от модули

holna sekciq v bqlo i sivo

Стил и уют в малко пространство

bqlo chervena holna sekciq

holna sekciq v minimalistichen stil

minimalistichna sekciq za hol

sekciq za hol v cheren lak i darvo

moderna holna sekciq