Мода и Стил

Пролетни якета с флорали

пролетни якета

13 стрийт стайл визии на пролетни якета с флорали, които ще ви очароват с модерния си и женствен вид.

С настъпването на пролетта е време да преорганизираме, почистим и подготвим своя гардероб за новия сезон. Актуалните модни тенденции винаги са отправната точка, която задвижва женския компас в търсенето на нови и свежи начини да изглеждаме добре. Изрисуваните якета за пролетта с флорални мотиви са много популярни през този сезон, а модните блогъри са луди по тях. Те, както и всички красиви момичета с моден усет, вече успяха да се сдобият с такива и успяват да ги комбинират успешно с дънки, панталони, рокли и поли във всякакви дължини, кройки и цветове. Вижте най-вдъхновяващите им визии, които ще ви накарат да си набавите подобни дамски якета с пролетни цветя още днес.

Пролетни якета с флорали

пролетни якета

Ако искате да носите пролетни якета с цветни щампи като истински моден блогър, има три начина, по които да го направите. Според вашата индивидуалност, характер и предпочитания може да изберете един от тях, който смятате, че би бил най-подходящ.

Първото предложение е за запазване на небрежна цялостна визия. Не е нужно да бъдете прекалено „издокарани“, за да следвате тази тенденция. Може да носите свежите якета с любимите си скини дънки и някоя подходяща едноцветна тениска, например, и да завършите външния си вид с пролетно яке с флорали. Запазете визията си така, че да изглежда леко небрежна и като постигната без много усилия. Може да обуете провиснали дънки или панталон с кройка тип цигара.  Само не забравяйте да запазите останалата част от дрехите си в неутрални цветове.

Якета за пролетта с цветя върху тях

пролетни якета

Второто предложения за ефектно носене на пролетни якета с флорални щампи е съчетанието с изцяло бял аутфит. В зависимост от тоновете, които присъстват върху пролетните цветя върху материята, може да заложите и на изцяло черна визия, а защо не и на черен топ с бели панталони. Ако искате да издигнете нивото на облеклото си от ежедневно към елегантно, заменете панталоните с рокля или бяла пола.

пролетни якета

Третият вариант, по който успешно може да носите модерните пролетни якета е като смело смесите два различни принта, за да изглеждате максимално дръзко. Уверете се, че двете шарки се комплементират дена друга, вместо да се състезават. Бъдете внимателни, за да не прекалите с това. Може, например, да носите рокля или тениска на райета с флорали отгоре, само когато сте сигурни, че цветовете и принтовете се съчетават добре, когато са носени заедно.

пролетни якета

пролетни якета

пролетни якета

пролетни якета
пролетни якета

пролетни якета

пролетни якета

пролетни якета

пролетни якета

пролетни якета