Street style

Бродерия в аутфита – 20 идеи

palto s broderiq

Бродерия в аутфита

Бродерия – красиво допълнение върху плат или друг вид материал с рисунки и шарки, направени чрез конци, ленти, прежда, мъниста, пайети и т.н. Този тип изкуство, което може да бъде направено ръчно или машинно, стои еднакво красиво както на дрехи, така и на аксесоари.  Сами ще се убедите, след като видите и нашите предложения, които сме събрали за вас. Препратката към бродерията и нейното стремглаво завръщане в послено време ни накара да се замислим лесно ли се съчетава и по какъв начин? Всички дрехи с бродерия са много женствени и нежни, тъй като в по-голямата част самата рисунка изобразява красиви цветя. Нека да разгледаме в какви други айтъми може да я открием красотата на бродерията.

chanta s broderiq

Чанта с бродерия – красива, стилна и грабваща вниманието. Дали ще бъде само с цветя, viagra sans ordonnance пеперуди или други елементи, важно е единствено на вас да ви харесва. Съчетайте я с дрехи в подобни цветове, които има самата рисунка и нека фокусът пада основно на чантата.

kecove s broderiq

Бели кецове с бродерия – удобни, сладки и закачливи. Пролетта и лятото са чудесни два сезона за белите кецове, които много лесно и е се комбинират с всякакви дрехи. Къси панталонки, поли, дънки, дори рокли – всичко е възможно да се съчетае с тях, а бродерията допълнително ще привлече още повече погледи.

prozrachna bluza s broderiq

Прозрачна блуза с бродерия – може само да кажем – много, много секси! Прозрачността остава една от водещите тенденции и идния сезон, така че няма да сбъркате с подобна комбинация. Отдолу можете да сложите боди или пък само сутиен, зависи от повода, телосложението и т.н. Помислете за пола или панталон с висока талия и прозрачна блуза с бродерия като съчетание.

roklq s broderiq

Рокля от кадифе с бродерия – мека и ефирна! Роклите са любими на повечето жени за топлите месеци, тъй като не изискват много излишно мислене как да ги комбинираме – просто добавяме любимите си обувки, малко бижута и сме готови за излизане. Ако пък времето ни налага да добавим връхна дреха, то можете да заложите на кожено яке с бродерия, палто или дънково яке – ще видите няколко идеи и за тях в идни предложения.

bqlo palto s broderiq

roklq s broderiq

bluza s broderiq

prozrachna bluza s broderiq

qke s broderiq

obuvki s broderiq

prozrachna roklq s broderiq

kojeno qke s broderiq

obuvki s broderiq

obuvki s broderiq

drehi s broderiq

palto s broderiq

pola s broderiq

roklq s broderiq

roklq s broderiq

obuvki s broderiq