spalnq sredizemnomorski stil sini zavesi

В спалня в средиземноморски стил смесете цветовете на сърфа и пясъка и ще създадете истинска магия в дома си. Топлите цветове и екзотичните интериорни дизайнерски решения са направили този стил популярен и търсен навсякъде по света. Този тип дизайн е небрежен, но драматичен, с акценти от най-различни цветове, светлина, естествени текстури и европейски чар. Стилът, идващ от средиземноморски местности, обикновено е подходящ за градове с топъл или наистина горещ климат.

Море, небе и пясък в спалнята

spalnq sredizemnomorski stil bqlo leglo kamina

Започвайки да правите спалня в средиземноморски стил, имайте предвид, че всички цветове са важни и впечатляващи, защото точно те създават интересът към помещението и помагат за балансирането на смелите мебели. Ако стените са неутрални, добавете малко ярки цветове във вашия дизайн. Обикновено се включват топли и естествени ярки цветове, наподобяващи тези на морето, небето, пясъка и залеза на слънцето. Опитайте се да избягвате ярките тонове на червеното и розовото.

Топли цветове, светлина и балансирани мебели

sredizemnomorski stil spalnq interior bejovo divan

Друго важно нещо за една спалня в средиземноморски стил е да позволите навлизането на естествена светлината в помещението. Въпреки че цветовете в интериора са живи, винаги имате нужда от повече светлина. Направете слънчевите лъчи неразделен елемент стаята си, като осигурите прозорец и ефирни с щори.

spalnq v sredizemnomorski stil bejovo leglo ogledalo

Добавете няколко плочки или мозайка. Те са символи на средиземноморския стил. Ако подът ви не е с плочки, можете да добавите мозайка, която ще ви помогне да постигнете същия екзотичен ефект.

spalnq v sredizemnomorski stil v bqlo

Внесете някакъв естествен външен елемент (декорация с растения), който ще даде на дома ви топло и уютно усещане. Зелените растения ще придадат мекота и свежест на интериора.

spalnq v sredizemnomorski stil aksesoari kamina leglo fotioili

Намерете най-подходящите аксесоари, които ще са отличителен белег на характера и индивидуалността ви. Можете да интегрирате селски дървени греди, метални осветителни тела, свещници от ковано желязо, художествени рамки и парапети. Всичко, което ще добавите е една стъпка напред към стилен интериор.

interior spalnq sredizemnomorski stil polilei metal

Създайте фокусна точка в интериорния ви дизайн и балансирайте ярките цветове и големите мебели.

obzavejdane spalnq sredizemnomorski stil leglo bejovo kilim

Средиземноморският интериорен дизайн не е толкова скъп и всеки може да си го позволи. Ако спалнята ви има добра естествена светлина и обичате комбинации от ярки цветове и смели акценти, вече сте извървели половината път към него.

spalnq v sredizemnomorski stil interior prozorci leglo lampi

Представяме ви някои интересни и мъдри съвети, с помощта на които да украсите вашата екзотична мечтана спалня в средиземноморски стил и да направите интериора си по-функционален и естетически издържан.

sredizemnomorski stil spalnq leglo darvo parket

obzavejdane spalnq sredizemnomorski stil ventilator prozorci

spalnq v sredizemnomorski stil bejovo polilei metalen divani

spalnq sredizemnomorski stil darvo leglo

obzavejdane spalnq v sredizemnomorski stil kamina leglo ventilator

spalnq v sredizemnomorski stil  zavesi kilim

kartina obzavejdane garderob spalnq leglo

prozorci leglo darvo kafqvo bqlo vazglavnici

polilei metal spalnq sredizemnomorski stil leglo

spalnq v cherveno polilei metal