Обзавеждане и Дизайн

У дома – с Емили Блънт и Джон Красински

у дома

Дали може да се почувствате като у дома си, в прекрасната къща на Емили Блънт и Джон Красински? Е, поне за малко, докато разглеждате невероятният интериорен дизайн на жилището им за $ 8 000 000 в Лос Анджелис. Заповядайте в дома на звездното семейство, който разполага с три крила, шест спални, пет бани, басейн и тераса на покрива. То е просторно и светло с големи прозорци без пердета и щори. Топлите и светлите нюанси в обзавеждането са предпочитани, както и естествените материали.

У дома – с Емили Блънт и Джон Красински

у дома

Дали светът не свършва за двамата актьори, когато са у дома си?  Представете си, колко е приятно да се вечеря под небето по залез слънце в тази открита трапезария. Вкусна храна с приятна компания на чист въздух, а след това сладки разговори на свещи върху меката мебел, а отгоре – необятно звездно небе.

у дома

А след това – отпускаща вана с красива гледка навън. Белите мебели за баня внасят усещане за свежест и чистота в помещението. Ароматните свежи цветя внасят красота и уют. Всъщност, това е добра идея за интериорен дизайн на баня с малки размери.

у дома

Всеки интериорен дизайн на апартаменти е предизвикателство, особено на такива с по-големи размери. Но кой не би искал да има цяла стая – гардероб у дома си? Едва ли и ма жена, която да не мечтае всеки ден за широко помещение, в което да изложи дрехите, обувките и бижутата си така, че да са подредени нагледно и да не се мачкат. Разходете се виртуално и в останалите стаи в къщата.

у дома

у дома

у дома

у дома

у-дома

у-дома

у-дома

у-дома

у-дома

у-дома

у-дома

у-дома

у-дома

у-дома

у-дома

у-дома

у-дома

 

източник : elle.com.au