зодия

Знаете ли кой е идеалният тип мъж според вашата зодия?

Хората отдавна са използвали зодиака, за да предвидят кои индивиди са съвместими в двойка. Ако до сега не сте срещнали правилният човек, може би не знаете кой е идеалният партньор според вашата зодия. Или ако с този, който е до вас, но някак нещата не ви се получават така, както искате, вероятно може да сте с несъвместими зодии. Звездите знаят кой е перфектният тип за вас. Проверете тук.

Идеалният тип мъж според вашата зодия

ЗОДИЯ ОВЕН – Гадже геймър

Вие печелите всяка игра на карти или на дъска, обичате да поемате рискове и често задържате вниманието си съвсем за кратко. Един тип геймър би бил подходящ за вас, защото той разполага с голямо въображение, убийствена координация око-ръка и е авантюрист.

ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ –  Гадже зубър

Изперкалите типове обичат да си стоят в къщи и да се забавляват, а това ви устройва. Те са достатъчно умни, за да паснат на вашия голям мозък и са безумно благодарни да си имат приятелка. Освен това, изглеждат секси с очилата си.

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ – Гадно, но мило гадже

Хората коментират, че сте като двама души, Близнаци, и вашето идеално гадже е по същия начин. Той може да изглежда  арогантен понякога, но вие знаете, че отвътре е душичка. Вие ще харесате човек, който може да поддържа темпото ви и да го направи така, че никога не ви е скучно.

ЗОДИЯ РАК – Супер сладко гадже

Вие се опитвате да защитите сърцето си през цялото време, така че имате нужда от приятел, който е грижовен, чувствителен и много внимателни с емоциите си. Този човек няма да си играе с чувствата ви и когато ви обещае, че никога няма да ви нарани, го мисли наистина.

ЗОДИЯ ЛЪВ – Подкрепящо ви гадже

Вие може да си тръгнете от центъра на вниманието, но се нуждаете от някой, който да ви поддържа под светлините на прожекторите, без да ви кара да се борите за това. Повечето отношения не могат да се справят с две звезди, така че най-добрият вид гадже за вас е този, който гледа в публиката и остава звездата ви да блести.

ЗОДИЯ ДЕВА – Женствено гадже

Вие имате склонност да бъдете аналитични, хипер-критични и малко напрегнати. Имате нужда от някой, който може да ви помогне да се отпуснете малко и да опитвате нови неща. Ето защо приятел, който се чувства също толкова комфортно с женската си страна е най-добре за вас.

ЗОДИЯ ВЕЗНИ – Забавно гадже

Вие сте очарователни и социални и имате нужда от приятел, който може да се справи с вас. Хората обичат да са около двама ви и мислят за вас като за “забавна двойка.”

ЗОДИЯ СКОРПИОН – Секси гадже

Вие сте страстна, сексуална личност и имате нужда от някой, който е толкова сексуално приключенски настроен, колкото сте вие и може да подвие пръстите на краката ви.

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ – Гъвкаво гадже

Вие обичате да ходите в нови градове или държави и отсядате в хотел само, за да срещате нови хора и да виждате нови неща. Имате нужда от приятел, който може да бъде спонтанен и да мисли, че скачането с парашут е забавно, а не самоубийство.

ЗОДИЯ КОЗИРОГ – Музикално гадже

Вие сте доста практични и целият ви живот е предначертан. Това е чудесно, но може да стане скучно. Нуждаете се от някой, който живее за собственото си изкуство и може да ви покаже нова перспектива за живота ви.

ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ – Емо гадже

Вие сте много умни и имате склонност да не се раздавате прекалено много емоционално.  Ето защо имате нужда от някой, за който всичко е емоция, така че заедно да сте балансирани.

ЗОДИЯ РИБИ – Артистично гадже

Имате артистична душа и реално оценяване на изкуството. Вие със задоволство ще останете в сянката и ще оставите гаджето си да заслепи света от сцената.

източник:popsugar.com