- Advertisement -
Хороскоп

Мъж зодия Стрелец

muj zodiq strelec

muj zodiq strelec

Когато става въпрос за мъж Стрелец, не забравяйте, че не всички, които се скитат, се губят. Той е скитник и вечен пътешественик. Това не е всичко. Той обича да се забавлява и търси истината, красотата и мъдростта във всичко. А единственият начин, по който може да намери всичко това е чрез пътуване. Той е любопитен да разбере смисъла на живота. Интересува се от философия, религия и от смисъла на всичко.

Обикновено мъж Стрелец се характеризира с ясно и логическо мислене за всичко, с което се захване. Управляван от Юпитер, той демонстрира лидерски качества и нюх към хората. У него е закотвена жажда към всичко ново и непознато. Той е очарователен. Обикновено има широк социален кръг. Понякога лесно се разсейва, но дори и тогава е обаятелен. В търсене на истината, прелита от една идея към друга, но никога не поглежда назад.

Мъж Стрелец означава един вечен оптимист, той се радва на живота, независимо къде ще го отведе пътя му. Това е най-големия авантюрист от зодиака.

Характеристика на мъж Стрелец

Когато става въпрос за любов, няма мъж Стрелец, който да изпуска целта си. Той е игрив и обича флирта. Наличието на игрив ум и любопитен характер означават, че любовните афери с представител на тази зодия винаги са изненадващи. Не знаете какво ви очаква. Ако си имате работа със Стрелец, имайте предвид, че понякога те демонстрират двойственост. Както ви ухажва, на следващата среща може да няма и спомен от това държание. Вече може да решил да изглежда като улегнал ангажиран мъж. Защо? И той дори не е способен да ви отговори.

Един мъж зодия Стрелец търси партньор, с който да сподели страстта си към всичко ново на този свят и такъв, който обожава да пътува навсякъде и по всяко време. С мъж от тази зодия всичко е възможно – от лежерен разговор на по чаша кафе, до дискусия за влиянието на глобалното затопляне значението на кораловите рифове в океаните. Свободата му обаче, не бива да се ограничава, а той ще награди своята сродна душа със същата независимост. Той не е нито ревнив, нито с чувство за собственост. Забавен, спонтанен и огнен в леглото. Той е човек с прям характер и оценява партньор с храбростта да направи първата крачка. Самоуверен е и с отворено съзнание, което означава, че нямат никакво значение мястото за се*с, позите или аксесоарите, които искате да включите. Сексът е любимият спорт за всеки Стрелец.

Как да го разберем?
Мъжът Стрелец не обича да работи по график, така че няма смисъл да му съставяте такъв. Разписанията са твърде ограничаващи за него, а той се нуждае от гъвкавост да променя плановете си. Трябва задачите да му допадат, а не някой друг да му ги определя.

Пари
Животът на Стрелеца не е ръководен от мисълта за парите. Той има нужда от тях, но толкова, колкото да осигури независимостта си. Понякога този човек е способен да пренебрегне негативните аспекти от финансовите си решения, така че е нужно повишено внимание по време на планове за инвестиция.

Мода
Лилавото е характерно за хора с артистична креативност, така че често ще го срещнете в гардероба на мъж зодия Стрелец. Тюркоаз е друг цвят, свързващ се със знака. В името на това да бъде свободен духа му, той би прегърнал „хипи“ култура.

Връзка
Весел, искрен и с много приятели – това е мъжът Стрелец. Той е щедър и винаги готов да помогне на приятелите и семейството си, когато имат нужда от него. Попитайте Стрелеца за съвет и той ще ви го даде без колебание. Прям и честен е. Отговорът му не винаги ще е това, което искате да чуете. Не му задавайте въпрос, освен ако не сте готови за неговия отговор!

Здраве
Мъжът Стрелец е винаги активен, защото бедрата му обикновено са в отлично здраве, но с напредването на възрастта те се превръщат в слабото му място. Болки, счупвания и синини са често срещани в тазобедрените области на тялото. Контролът над теглото е ключов момент в името на доброто здраве на организма. Трябва да бъдат внимателни с натоварванията на краката. Може да си позволи да качи няколко килограма в по-късните години от живота си, но мъжът Стрелец не се тревожи за това, защото знае, че е все още физически привлекателен.

Кариера
Мъжът Стрелец трябва постоянно да има пред себе си нови и провокиращи мисълта задачи. Ако няма какво да го държи интелектуално мотивиран и буден, този господин бързо ще загуби интерес. Предприемач, добър в пазарните проучвания, лесничей, академик, пътеводител, консултант, философ, учител или издател – това са подходящите професии за Стрелецът, върху които е добре да се замисли. Мъжът от тази зодия е хуманитарен. Ще преуспее, ако упражнява професия, в която може да бъде в ролята на защитник.