mesechen horoskop qnuari 2019

Месечен хороскоп: Овен

Намаляването на Луната в началото и в края на месеца означава, че това е подходящо време за стартиране на нови проекти. Във фазата по средата е подходящо за завършване на стари такива. Духовни въпроси ще бъдат изяснени този месец. Пълнолунието ще ви даде допълнителна енергия за творчески цели и идеи. Януари 2019 е време на голям напредък, постижение и успех за Овен. Това ще е много успешен месец – месец за кариера и време на бърза промяна. С цялата сила и енергия зад вас, добре е да имате ясна посока. Разсъждавайте за миналата година, учете се от грешките от последните 12 месеца. Най-голямото задоволство този месец ще идва от дома и семейството.

Има две важни тенденции, които ще се случват този месец. На първо място, Венера, вашата планета любовта и парите ще бъде в позиция да подобри блясъка на вашия личен облик и усещането за стил и красота. Вашите най-силни желания ще бъдат изпълнени. Любов, романтика и пари ще ви преследват. На второ място, Марс ще ви покаже религиозен и философски поглед върху нещата. Желанието да пътувате и общо чувство за оптимизъм ще бъдат с вас през целия месец. Хората ще се адаптират към вас – особено в любовта. Вие ще бъдете в позицията нещата да се случат.

mesechen horoskop qnuari 2019

Месечен хороскоп: Телец

През януари 2019 г. всички приятелства ще бъдат изяснени, а пълната Луна на 8-ми ще ви даде допълнителна енергия да постигнете семейните и вътрешните цели, които сте задали към себе си. Ще усещате натиск да се втурвате и да продължите напред, но трябва да забавите и да намалите скоростта до 18-ти януари. Бъдете селективни – дайте най-висок приоритет на по-големите си цели и оставете по-малките по-назад. Вашето здраве все още ще е деликатно, но най-лошото трябва да приключи до 18-ти. Тогава ще почувствате облекчение. Здравето и жизнеността ще се подобрят още повече с напредване на годината.

Кариерата и успехът ще са в центъра на януари 2019 г. Постигнатият успех ще ви донесе добро чувство. Обществената и професионалната почит ще са като емоционален витамин за вас. Вие ще бъдете в период на създаване на условия и обстоятелства, които ви харесват. Вашата нужда от компромис ще намалява и най-сетне ще получите и имате нещата по вашия начин. По-важни области, към които ще имате интерес през януари 2019 са интимност, по-дълбоки житейски неща, дълг, погасяване, кариера, приятели и лична трансформация.

Финансите ви ще са добри този месец, но може и да има някои проблеми, които няма да спрат приходите, но ще забавят нещата. От 4-ти до 25-ти трябва да проучите внимателно вашите инвестиции, големи покупки и финансови ангажименти. Вашата финансова преценка няма да е до обичайните си високи стандарти. Ако изпитвате съмнения в нещо, не го правете. Любовта ще става все по-гореща, огнена, бурна и страстна. Ревността и притежанието с любимата ви трябва да се избягват.

mesechen horoskop qnuari 2019

Месечен хороскоп: Близнаци

През януари 2019 г. новолунието на 23-ти ще разясни вашите кариерни въпроси. Пълната Луна на 8-ми ще ви даде допълнителна енергия да постигнете комуникационни или интелектуални цели. През този месец трябва добре да обмислите нещата и да бъдете сигурни в себе си. Това важи и за личните желания и за проблемите у дома. Проучете внимателно, ако ви предстои покупка или продажбата на дом.

Здравето ви ще бъде по-деликатно този месец, особено след 18-ти. Опитайте се да се отпуснете и да увеличите личната си енергия. Ще имате достатъчно такава за това, което наистина трябва да направите, но не достатъчно, за да губите в ненужни борби за власт с партньора си. Кариерата и успехът ще са много важни този месец, така че, ако държите фокуса си и не се опитвате да правите твърде много неща, ще постигнете успех.

Приятел или колега ще иска да бъде нещо повече от това. Това може да наруши сегашните ви взаимоотношения. Ревността и конкурентоспособността ще се разпалва. Ще ви очакват кариерни и любовни конфликти през януари 2019 г. И двете ще ви привличат в противоположни посоки. Ще трябва да ги балансирате и да ги накарате да си сътрудничат един с друг.

Любовта ще е бурна и нестабилна. Сегашната ви връзка ще е в процес на криза и може да се разпадне. Ако е добра, то тя ще оцелее, но след това ще бъде със спадове и пикове. Борбите за власт и опитите за контрол на поведението (от двете страни) изглеждат основната причина.

mesechen horoskop qnuari 2019

Месечен хороскоп: Рак

През януари 2019 г. ще си изясните религиозни, философски и образователни въпроси. Ще имате допълнителна енергия да постигнете финансови цели. Планетите ще са приятелски настроени към всички зодия Рак – особено след 18-ти. По този причина това трябва да бъде един щастлив и успешен месец, изпълнен с напредък и постижение. Стартирайте нови проекти и начинания преди 8-ми или след 23-ти. Фокусирайте се върху кариерата си и оставете на заден план семейните и домашни задължения. Ще имате добър прогрес в кариерата през този месец. Януари 2019 ще ви бъде дадена възможност да усъвършенствате социалните си умения. Успехът в кариерата ще бъде постигнат чрез компромис и консенсус, а не чрез самоутвърждаване и самоувереност.

Здравето ви ще е добро този месец. Също така може да се увеличат физическите упражнения и атлетичната активност. Търсещите работа ще се радват на добър успех. Условията на работното място ще бъдат забързани и необичайно активни. Финансите също ще са силни в началото на месеца.

Вашият партньор ще бъде щедър. Лесно ще погасявате кредити и задължения, ако имате такива. Любовта ще бъде бурна в началото на месеца, но ще се подобри след 18-ти. Въжможно е да настъпят важни промени в романтичните нагласи и желания – те ще станат по-очевидни през следващите месеци.

mesechen horoskop qnuari 2019

Месечен хороскоп: Лъв

Януари 2019 г. ще може да изясните задълженията и сексуалните си въпроси. Освен това ще имате допълнителна енергия да подобрите имиджа си. Починете и се отпуснете до 18-ти. След това вашето здраве и жизненост трябва да се подобрят драматично.

Януари ще е време за намиране емоционалната зона за комфорт. Това няма да е лесно, тъй като семейният ви живот ще бъде напрегнат и стресиращ. Страстите могат да се възпламенят. И все пак всички тези неща могат да ви помогнат да постигнете психологически напредък. Вътрешните и вътрешните проблеми ще имат приоритет пред кариерата ви.

Това е много социален месец, което е още една причина (освен здравето) да избягвате борби за власт. Добро ще дойде от други хора и от добрите им дела. Бъдете внимателно относно инвестиции, големи покупки и финансови ангажименти този месец. Уверете се, че имате достатъчно средства в банката, за да покриете основните разходи. Вашите най-важни житейски области този месец ще бъдат любов, романтика, интимност, лична трансформация, дълг, погасяване, деца, забавления и развлечения.

Любовта все още ще е щастлива и вълнуваща през януари. Вие сте агресивни в любовта и вървите смело, след това което искате. Единственият проблем е, че вашите чувства са променливи. Лъвовете без партньори ще открият любовта на обичайните места – на партита и социални събирания.

mesechen horoskop qnuari 2019

Месечен хороскоп: Дева

През януари 2019 ще изясните любовни и романтични въпроси. Ще имате допълнителна енергия, за постигне духовни и благотворителни цели. Ще преосмислите вашите лични желания и посока на живот. Опитайте да не принуждавате нещата да се случват. Трябва да балансирате външните и вътрешните цели, семейството и кариерата. Правите всичко с вътрешното си усещане. Ще имате нужда от емоционална хармония и необходимост от успех.

Здравето ще става по-деликатно след 18-ти и въпреки че няма вероятност да пренебрегнете тези проблеми, се изисква повече почивка и релакс. Любовта ще е щастлива този месец. Романтичните възможности ще изобилстват. Духовен човек – може би художник или мистичен тип ще влезе в живота ви. Хората, които ще срещате сега, са силно свързани с вас духовно, най-вероятно от минали животи.

Ще се разкрият откровения за настоящите ви отношения – ще излязат тайни неща. Доброто нещо е, че вече ще знаете какво имате и как да продължите. Финансите ви ще добри. Парите ще се печелят лесно и без усилия.

mesechen horoskop qnuari 2019

Месечен хороскоп: Везни

През януари 2019 г. ще имате допълнителна енергия за постигне на социални цели, скъпи Везни. Трябва да се съсредоточите повече върху вътрешния си свят – върху намирането на точката на емоционална хармония и баланс. Ще бъдете в период на създаване на основата за бъдещо развитие на кариерата си. 7-ми и 8-ми ще ви донесат любов, социално блаженство, повишени приходи, креативност и голям оптимизъм. Любовта ще е близо до дома. Ще има сериозна (и щастлива) връзка със съсед.

През януари ще бъдете в страхотно здраве. Вашите най-важни области на интерес този месец ще са: интелектуални преследвания, комуникация, местни пътувания, здраве, работа; любов и романтика.

mesechen horoskop qnuari 2019

Месечен хороскоп: Скорпион

През този месец фокусът ви ще падне върху деца и творческите въпроси. Ще имате и допълнителна енергия за постигане цели в кариерата си. Починете си повече до 18-ти. След това трябва да имате драматичен удар в жизнеността. Побързайте. Ще имате няколко постижими цели и се придържайте към тях. Нека всички по-малки неща останат назад. Не подтискайте чувството си на неудовлетвореност, а се опитайте да го изразите чрез писане или разговори.

Януари 2019 г. е подходящо време да поработите върху семейни и психологически проблеми. Повечето планети са на Запад този месец, което показва необходимост от компромис, търсене на консенсус и развитие на социални умения. Това не е време за самоутвърждаване или за борба за власт. Най-добре е тази енергия да насочите към спорт и упражнения. Финансовото ви състояние трябва да се подобри този месец. Любовта остава същата през януари. Сериозни романтични възможности могат да се срещнат на работното място.

mesechen horoskop qnuari 2019

Месечен хороскоп: Стрелец

Този месец ще имате невероятна енергия и сила зад вас, Стрелци. Надяваме се, че ще я използвате разумно и конструктивно. Повечето от планетите ще са във вашия източен сектор, давайки необичайна самостоятелност, независимост и лична свободна воля. Марс ще се премести във вашия знак на 14-ти, което ще ви даде енергията на 10 души. Ще имате много възможности. През януари 2019 г. ще трябва първо да изградите рай вътре във вас – в съзнанието, чувствата и мислите. Трябва да имате стабилна емоционална основа за това.

Вашите най-важни области този месец ще са тялото, личният облик, интелектуалният интерес, местните пътувания, дома, семейството, любовта и романтиката. Любовта ще е бурна и сложна този месец – особено след 14-ти. Ще бъдете разкъсани между това да угодите на партньора си и това да се утвърждавате. Ще ви бъде трудно да балансирате. Ще трябва да поработите по-усилено за печалба, но хубавото е, че ще имате цялата енергия, от която се нуждаете.

mesechen horoskop qnuari 2019

Месечен хороскоп: Козирог

През януари 2019 г. ще се чувствате уверени, че контролирате и напредвате към постигането на целите си. Стартирайте нови проекти сега. Посланието на планетите е ясно: амбициите се нуждаят от солидна емоционална и психологическа основа. Успехът без постигната емоционална хармония няма да работи за вас. За да се изкачите на височините, трябва да овладеете дълбочините. Така че, това е месец за психологически, вътрешен напредък и полагане на основите на бъдещия успех. Ще имате повече независимост и самостоятелност. Уверете се, че можете да постигнете емоционална зона за комфорт. Вашите най-важни области този месец са ще финанси, комуникация, интелектуални интереси, творчество, развлечения.

Любовта остава същата, както до сега. Това не е толкова важно за вас в момента, макар че трябва да се съсредоточите и върху нея повече. Здравето ви ще е отлично през целия месец. Но бъдете предпазливи по отношение на нови режими/продукти, те може да не са това, което мислите. Търсещите работа ще се нуждаете от повече търпение през този месец. Проучете всички бъдещи оферти внимателно. Задавайте въпроси и получете подробности.

mesechen horoskop qnuari 2019

Месечен хороскоп: Водолей

Януари ще е щастлив за вас, тъй като до края на месеца ще се острани много голямо напрежение. Определено има светлина в края на тунела. Ще имате голям порив за хармония на чувствата и семейното щастие. Може би това желание се засилва от цялата работа и стреса на работното ви място.

Ще бъдете щастливи в любовта този месец. Изглеждате страхотно, самочувствието ви е силно и другите го забелязват. Любовта ще ви преследва и вероятно вече е намерила част от вас. Вашите финанси ще бъдат силни, но конфликтите с приятелите могат да усложнят нещата. Приятелствата се изпитват по парични въпроси. Добрите ще се пречистят и ще станат още по-добри. Здравето ви ще е добро и ще се подобри с напредването на годината.

mesechen horoskop qnuari 2019

Месечен хороскоп: Риби

През януари 2019 г. основният фокус ще бъдат здравето и работата, мили Риби. Кариерата ще е основният проблем този месец. Ще се озовете в голяма конкурентност, където ще трябва да защитавате позицията си. Промяна в работата или кариерата няма да бъде изненада. Можете да получите това, което сте искали или да тръгнете по нов път, но със зелена светлина. Ще имате достатъчни сили и енергия, които да ви помогнат да преодолеете препятствията сега. Финансите ви ще са много добри този месец. Парите идват от кариерата ви и репутацията, която сте изградили. Може да имате повишение на заплатата.

Януари ще бъде сложен месец за любов, въпреки факта, че изглеждате добре и сте много сексуално привлекателни. Текущите взаимоотношения трябва да бъдат преразгледани и преоценени. За щастие здравето ви ще е добро през януари. Вашите най-важни области на интерес и удовлетворение този месец са духовността, благотворителните дейности, личното удоволствие.