Хороскоп

Какво говори вашата зодия за кариерата ви

зодия кариера

Кариера според зодията. Каква работа е най-подходяща за вашата зодия?

Понякога е трудно да открием идеалната работа и призванието си в професията. Оказва се, че освен всичко друго, може да се позовем и на своята зодия, за да потърсим насока относно дейността, в която бихме се справили най-успешно. И ако все още търсите идеалната работа за вас, вижте кои са най-подходящите професии за представителите на отделните зодии.

Какво говори вашата зодия за кариерата ви

 

ЗОДИЯ ОВЕН

Овните са естествени, родени лидери и като такива лесно се превръщат в шефове – гадняри. Няма да се справят с работата на началници, ако са лесно раздразнителни от ограничения и микроуправление. Не трябва да се притесняват, ако завършат започнатото, защото това ще им осигури позиции на върха. Добрите им умения за общуване са важни за тях, но не са последователни. Всичко, свързано със конкуренция или физическа дейност е подходяща кариера според тяхната зодия – личен треньор, гид, спортист, изпълнителен директор или част от екипа на спортна организация.

ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

Като работници, служителите от тази зодия  са обосновани и практични, което ги прави идеални за всяко работно място, в което може да маневрират от лидер до последовател във всяка ситуация. По-склонни са да водят, но предимно чрез личен пример.  Упоритата им работа и отдаденост ги правят страхотен отборен играч. Идеална кариера биха изградили там, където има най-надеждните и трудолюбиви признаци, че ще виреят в среда, която възнаграждава упоритостта и всеотдайността им. Работа като аранжиране на цветя, хранителна индустрия, продажба на луксозни стоки ще им осигурят онова, което ценят най-много – красиви неща и постоянна практика. Телците се справят чудесно с пари и практически финансови съвети, което ги прави идеални за банкови и финансови кариери.

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ

Близнаците виреят в забързани, стимулиращи среди, които им предлагат разнообразие и възможности да си взаимодействат с много и различни неща, независимо дали това са хора, приложени или среди. Движат се през всичко с бърза скорост, но може да се отегчат, ако нямат разнообразни задачи. За тях е важно да не се намират в досадна работна среда. Всичко, което изисква предаване на информация и поддържане на връзка с различни теми е идеалната кариера за тях. Те са умствено активни и обичат да обработват много различни аспекти на един проект, така че PR и реклама или ръководител на проекта също са подходящи опции.

ЗОДИЯ РАК

Раците са най-традиционният знак в зодиака и биха  искали да дадат пример и да могат да се справят с отговорностите с лекота. Всяка работа, която им позволява да дават съвети и да решават проблеми, с което да направят всички щастливи е страхотна за тях. Не биха се справили добре на длъжности, на които не могат да следят резултатите си, така че имат нужда от мотивация и достъп до данните за постигнатото. Идеалната кариера за тях – детегледачки, социални работници, служители на човешките ресурси, адвокати, учители, диетолози и директори.

ЗОДИЯ ЛЪВ

Лъвовете обичат вниманието и показността, макар и не винаги като център на това, но и като вдъхновение за другите да дадат най-доброто от себе си. Те са магнетични лидери и уважавани директори. Преподаването и политиката естествено им прилягат и те са едни от най-добрите шефове. Идеалната кариера за тях освен в тези две насоки могат да открият в развлекателния бизнес – актьорство, музика, дори и правенето на костюми може да възбуди интереса им.

ЗОДИЯ ДЕВА

Винаги перфекционисти и винаги в услуга на другите – такива са Девите. Те са състрадателни и внимателни и лесно понасят заповеди като работници. Като шефове са практични и предпазливи, като изискват най-доброто от другите. Имат тенденцията да са строги към себе си и трябва да им се напомня да не се губят в детайлите. Имат страхотна памет и с техния перфекционизъм са идеалните служители, които се справят добре с масови количества информация и знаят какво да правят, когато емоциите надделеят. Работят добре в индустрията на обслужването и грижите, така че професии като терапевт, управител на магазин, работа на бюро, редактор, техник, преводач или детектив, които изискват обслужване и проучване ще им допаднат.

ЗОДИЯ ВЕЗНИ

Везните са социални и умели в убеждаването на хората, така че са големи посредници в и извън офиса.  Знакът за „баланс“, в четенето на хората и разбирането на мотивацията на хората идва естествено за тях  и често може да използват това като предимство във всяка работа или кариера –  дипломат асистент, преводач, брокер, продавач.  Прилагането на закона и справедливостта са естествено подходяща работа за представителите на тази зодия. Те също така са много сърдечни, така че да работят с други хора е от решаващо значение за тяхното щастие, така че работа, свързана с обслужване на клиенти, като дипломати, туристически агенти и дори сватбени агенти е подходяща за тях.

ЗОДИЯ СКОРПИОН

Никой не може да пази тайна толкова добре, колкото представителите на тази зодия и това е нещо, което могат да използват и в кариерата си, като се поставят в позиции, които изискват преценка. Те процъфтяват в средата на разузнавателните организации, в тайните преговори, работа с поверителни документи или много скъпи стоки. Обичат предизвикателствата и разследването, което ги прави подходящи за работа, която би отблъсквала останалите – да извършват медицинска операция, да пристигнат първи на местопрестъплението като съдебно-медицинско лице. Освен като таен агент и главен финансов директор, представителите на тази зодия могат да си намерят успешно работа и в управлението на кризи (неща, които се нуждаят от високо ниво на секретност) и в управлението на ресурсите и логистиката.

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ

Стрелците имат подход да разговарят с останалите, като ги вдъхновяват за морал, усърдна работа и отборен дух. Умеят да се адаптират към промените и да насърчават другите да се наслаждават на работата си. В превод, това са добри във всичко, свързано с работата. Биха постигнали завидна кариера в много области, стига да не са ограничени от йерархията и да нямат твърде много идеали. Обичат да пътуват и да се учат от хората по света, така че всяка работа, която е свързана с туристическата индустрия е идеална за тях, както и такава, която е свързана с много пътуване. Освен туризъм, дейности като консултант,  учител, лидер на младежка програма или дейности с нестопанска цел биха били подходящи за Стрелец.

ЗОДИЯ КОЗИРОГ

Козирозите са сериозни, прагматични и организирани, но определено не и скучни. Имат харизмата и ентусиазма да ръководят екип. Властта не ги плаши или дразни и с упорита работа, амбиция и ангажираност могат да достигнат върха. Те са работохолици, но трябва да отделят време и за други занимания освен работата. Идеално се справят като мениджъри или администратори, а също така и в корпоративните среди. От тях стават чудесни инженери, архитекти и дизайнери.

ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ

Водолеите са истински, свободни духове, но не ги бъркайте с вятърничава работници – те са трудолюбиви, макар и с поведение „извън кутията“. Те са социални и работят еднакво добре както в екип, така и самостоятелно. Обикновено са с две стъпки пред останалите с идеи, които първоначално изглеждат като смахнати, преди да се оценят като брилянтни. Идеална кариера биха развили в областта на науката или технологиите, както и графичен дизайн или фотография. Водолеите са чудесни предприемачи и независими изпълнители, които работят най-добре по собствен график.

ЗОДИЯ РИБИ

Риби са най-гъвкави. Те не са загрижени с това да се доказват на околните, а с това да направят най-доброто, на което са способни. Могат да „плуват“ сред различни професии, но като цяло са най-щастливи, когато си намерят работа, която съвпада с тяхната чувствителна, лечебни страна. Те са състрадателни и силно интуитивни, което ги прави чудесни работници в среда на възстановяване и изцеление. Идеалната кариера за тях би била във всичко, свързано със здравеопазването – медицинска сестра, лекар, физиотерапевт, психолог и т.н. Танцовото, художественото и музикалното изкуство също биха предизвикали приятни тръпки в тях.

 

 

източник:msn.com