Идеалните тренировки за всички зодии

зодии

Знаете ли каква е идеалната тренировка за всяка зодия?

Има много начини за физически упражнения, но защо не се доверите на най-подходящите за представителите на отделните зодии? Индивидуалността на всеки един зодиакален знак може да се окаже ключова при избора на спорт и вид активност, която да бори стреса, да поддържа тонуса и добрата фигура на всички знаци от зодиака. Вижте какво смята древната астрология, че е най-подходящо за вас.

Идеалните тренировки за всички зодии

Зодия Водолей

Представителите на тази зодия ще получат една интензивна кардио тренировка, докато танцуват по време на убийствен плейлист и ще повишат нивата си на ендорфин с терапевтични, мотивационни мантри. Това ще им допадне, защото докато работят върху телата си, ще имат възможност да попият от универсалните истини.

Зодия Овен

Една комбинация от повдигащи духа и раздвижващи кръвта бойни изкуства, кардио танци и йога, която може да се намери в някакво съчетание ще допадне на всички, родени под този зодиакален знак.

Зодия Телец

Танцовата кардио тренировка, в която изящни звезди като Гуинет Полтроу и Дженифър Лопес се кълнат, ще допадне и на Телците. И понеже искат начин на живот, а не прищявка, те ще харесат този объл подход  към уелнеса – без значение какви са индивидуалните цели.

Зодия Близнаци

Като неспокойни социални пеперуди, разнообразието от обстановка, хора и раздвижващи кръвта им движения, Близнаците няма как да се поберат само в една кутия. Те ще направят интервали от машината за гребане, механизъм, задвижван с ходене и свободни тежести за интензивност.

Зодия Рак

Йогата, както и движенията в идилична обстановка край воден басейн е перфектен баланс за представителите на този силно сензитивен воден знак. За тях усещането за изгаряне на мазнини в подобна обстановка е напълно зен.

Зодия Лъв

Светът е техния батут, който използват, за да стигнат от точка А до точка Б подскачайки, катерейки се и извършвайки акробатични номера над препятствията. Това им харесва, защото успокоява тяхната игрива и смела страна, докато технически се упражняват и тренират.

Зодия Дева

Ще им допадне тренировката за цялото тяло, в която йога среща бойните изкуства и танците. Девите ще прегърнат вътрешната си богиня, доато се потят усилено.

Зодия Везни

Този фитнес метод, който използва танци на пилон ще бъде не само невероятно забавен за Везните, но и ще им осигури тонус и удължаване на мускулите, които дори и не знаят, че имат. Ще им допадне заради това, че може да си поиграят със своята палава страна, докато тренират.

Зодия Скорпион

Идеалната тренировка за тях е „йога на осъзнаването“ – интегрирано движение, медитация и принцип в рамките на една цялостна практика. Това ще им допадне, защото именно едно дълбоко достигане и духовен тласък е точно това, за което Скорпионите жадуват.

Зодия Стрелец

Те ще изхвърлят токсините и напрежението от тялото си чрез потта от методични йога практики, които включват изпълнението на 26 пози в една топла стая. Това ще им допадне, защото тренировката апелира към философската им страна, докато подклажда вътрешния им огън – буквално.

Зодия Козирог

Те предпочитат  една конкурентна, трансформираща тренировка. Дори и фитнес новаците ще открият вътрешните си енергийни спортисти, които се появяват с всяка интензивна тренировка. Те процъфтяват, когато работят за постигането на конкретна цел, така че им трябва амбициозна тренировка, за да останат мотивирани.

Зодия Риби

Представителите на тази зодия ще бетонират пътя си до тялото на истинска танцьорка с помощта на малки, мускулно-трепетни движения, които наистина се чувстват на следващия ден като методите на Pure Barre,Physique57, FlyBarre и Ballet Beautiful. Това ще допадне на нежните и любезни Риби, защото могат да се възползват от  шанса да играят като балерини.

източник:elle.com.au