Жена Близнаци – непредвидима и никога скучна

жена близнаци

Една жена зодия Близнаци има две или повече жени в нея, смесица от интригуващи личности. Една минута раздразнена, следващата безмилостно саркастична, дива и непредсказуема, но не по-малко завладяваща.  Тя е изключително умна и има способността да обсъжда всякакви теми – от политика, религия, пътуване, след това лесно да преминете към разговор за типичните женски ежедневни дилеми. Тя непрекъснато е любопитна, пронизваща и разтърсваща по свои начин. Умът й се движи от една мисъл към друга по-бързо от светкавица. Тя е остроумна, обича да говори, да събира идеи и информация, а не да запълва празните пространства с мълчание.

Как можеш да опишеш жена Близнаци достатъчно? Управлявана от Меркурий, тя е интелектуалец, нейният ум е първа класа, нейните възгледи са оригинални и необикновени. Леко отегчени, жените Близнаци се нуждаят от постоянна промяна, движение и комуникация, за да се чувстват предизвикани и забавлявани. Известни са със своя чар и го използват с голяма сила. Тази комбинация от висока интелигентност, красноречие, остроумие и чар служи добре на Близнаците. Често те са писатели, музиканти, драматурги или политици. Жените Близнаци успешно се справят с предизвикателствата на живота. Адаптират се лесно към каквото и да е обстоятелство със спокойно и позитивно отношение.

В любовта една жена зодия Близнаци е много романтична. Винаги жизнерадостна, тя влиза и излиза от любовта, може би по-често от другите, търсейки съвършенство. Това обаче не означава, че е фатална. Нуждае се от разговор, забавление и умствена стимулация. Близнаците много рядко се влюбват напълно, предпочитайки първо да тестват водата. Неспирни мечтатели, често чувстват, че пълната любов е по същество утопична.

След като се срещне с перфектен партньор, напълно ще отвори всички аспекти на личността си пред него! Обаче тя трябва да расте, когато е влюбена, и фразата „уловът не е същото като задържането“ й идва на ум. Нейната идея за съвършен партньор не е задължително да е висок, с тъмна коса и красив. Тя е повече за способността да се смее с остроумието й и да покаже малко романтично сърце. Винаги флиртуваща и наслаждаваща се на преследване. Характеризира с „бърза и непредсказуема променливост на настроението“. Жените Близнаци са непредвидими и никога скучни.

Двойствеността на жена Близнаци изисква леко докосване и приятен баланс в отношенията. Тя се нуждае от партньор, който може да я забавлява и психически стимулира. Просто няма нищо, което тя да обича повече от секси, остроумен обмен на думи. Нейната природа изисква и независимост и движение. Обича малки, сантиментални жестове, които поддържат романтиката жива в отношенията. Тя цени всяко усилие и в замяна може да играе много роли в една връзка. Когато са в добри отношения, жените Близнаци са динамични и лоялни партньори.

Сексът е нещо повече от физическа дейност за жена зодия Близнаци – това е и умствен спорт. Тя обича преследването и винаги го търси в идеалния любовник. Иска пълно преживяване, пълно стимулиране на всички сетива – зрение, звук и докосване. Нейният любовник трябва да развълнува ума и особено въображението й. Обича да експериментира и да изпробва нови неща в спалнята.

Логиката на жената Близнаци и нейният инстинкт за рационализиране на аргумента често ще ви позволи да види двете страни на някакъв проблем. Това е добре, но недейте да спорите с нея. Опитен противник, тя може да твърди, че черното е бяло. Можете да опитате да продължите, но не очаквайте да спечелите.

Съжителството с нея може да бъде като да живеете с двама различни човека, защото тя може да има две различни гледни точки едновременно. Не само това, но може да повярва и на двете и да оправдае това убеждение. Това е част от огромното й очарование. Има постоянна нужда да бъде в движение, да се изразява и да комуникира с другите. Тя е жената в тълпата с мобилния си телефон, залепен до ухото й, поддържаща връзка, обаждайки се по света.

Източник: Cafeastrology.com