- Advertisement -
Хороскоп

Мъж зодия Овен – харизматичен с лидерски качества

muj zodiq oven

muj zodiq oven

За един мъж Овен никога не е рано. Дори те първа да се зазорява, той вече е станал час преди разсъмване, обсъдил е новата си тренировъчна програма с личния си треньор във фитнеса, решил е да започне нов проект в офиса или нова инициатива с някоя организация.

Нетърпелив за появата на всеки нов ден, той постоянно се интересува от нещо. Харизматичен е и с лидерски качества. Той е безстрашен да изследва неизвестното. Когато става въпрос за мъж зодия Овен, той е вечно изпълнената с енергия и магнетизъм личност. Способен е да ги разпръсне на всеки, независимо дали това са добри приятели или просто познати.

Няколко от символите за характеристиката на всеки мъж Овен са импулсивност, инат и издръжливост на характера. Притежава вътрешна сила, с която е способен да поеме цялата вселена на плещите си и ако трябва да бъдем честни, той най-вероятно ще успее. Но внимавайте с него. Бъдете сигурни, че не искате да се сблъскате с мъж Овен в конфликт. Неговата нестихваща енергия, жизненост и дори агресия, когато трябва да се бори, могат да склонят почти всеки противник.

В любовта
Кой не обича тайно лошите момчета? Типичният мъж Овен може да бъде както много добър, така и много лош, което го превръща в доста привлекателен сред дамите. Страстен и игрив, любовта е втората професия за него. Управляван от Марс, богът на войната, той се приближава към любовта като към битка и обикновено я печели. Неговите оръжия са усмивка, комплименти, знаци за флирт, маска и аура на опасен човек.

Вярва в идеалната любов и идеалната партньорка. Способен е да я чака, докато я намери. Когато я открие обаче, не приема „не“ за отговор, без значение колко е недостъпна. Ако има тръпка, няма значение предизвикателството, което е на пътя на Овена, способен е да се пребори с всичко. А ако си имате работа с мъж Овен, по-добре проверете дали нямате фойерверки в спалнята! Способен е да ви отведе до нови се*суални висоти. Въпреки това, обаче, можете бързо да изгорите като кибритена клечка и вече да не сте негова цел, ако не поддържате огъня на страстта и тръпката му. Не е трудно да се хване вниманието на мъж от тази зодия, но е истинско изпитание за всяка женска личност да успее да го задържи.

Перфектни партньори за тях са силни (като тях) натури. Освен това качество, половинката им трябва да притежава и способността да разбира и приема вътрешната им чувствителност. Такава, който ще го подкрепи във всяко ново начинание.

Как да разберем Овена?

Типичният мъж зодия Овен с голяма енергия е винаги готов за всякакво предизвикателство в личен и професионален план. Търпението не е характерно за този джентълмен. Той бързо се уморява и отегчава от всеки проект, който се движи твърде бавно. Със своите лидерски качества, не би пропуснал възможността да даде посока на задълженията на епика. Силните им характери ги правят независими и незаменими кадри в професията.

Пари
Характерно за тези мъже е импулсивността. Биха си купили това, което искат, но не винаги се нуждаят от него. Тази черта може да ви навежда на мисълта, че се държат несериозно, но обикновено такива мъже са впечатляващо интуитивни и предпазливи с инвестициите си. Умеят да балансират между риск и стабилност. Понякога може да бъдат малко безразсъдни, но знаят кога да бъдат с повишено внимание.

Един мъж Овен обикновено не е загрижен за парите си, тъй като би похарчил доста в името на своята свобода и независимост. Ако счете, че се нуждае от пари, за да получи тези неща, тогава той ще даде необходимото.

Мода
Мъжът Овен харесва червения цвят. Не се изненадвайте, ако го видите облечен в червен костюм или риза. Червеното може да присъства и в спортното му облекло.

Здраве
За да поддържа енергията и здравето си в добра форма, се изисква хранене само със здравословни продукти и упражнения, които мъжът Овен обикновено прави. Мигрена, болки в главата и синусите обикновено са слаби зони и често срещани заболявания в живота на този джентълмен, така че не го приемайте лично, когато той казва, че има главоболие.

Кариера
Мъжът Oвен е роден лидер и се радва на предизвикателството на всеки нов проект, дори с удоволствие предпочита да даде посока и план за изпълняването и на получаването му. Гледат с неприязън към повтарящи се задачи. Не харесват еднообразието. Често срещани професии за тях са: лекар, зъболекар, адвокат, брокер на ценни книжа или професионален спортист.