Хороскоп

Месечен хороскоп за март 2019

mesechen horoskop

mesechen horoskop

Месечен хороскоп за Овен

С по-малката планетарна ретроградна дейност и многото планети във вашия роден елемент Огън, ще имате рецепта за щастлив и успешен месец. Въпреки че няма да се откажете напълно от работата, фокусът за този месец ще падне върху забавленията. Венера ще бъде в съвпад с Юпитер на 4-ти и 5-ти март, което ще гарантира, че както любовта, така и финансовите средства, ще работят за вас. Семейните и вътрешните проблеми ще изместят кариерните въпроси и ще бъдат на преден план, като това ще ви донесе и повече щастие. С Юпитер и Венера във вашия 4-ти дом, това ще бъде добро време за закупуване на украса или неща за дома.  Просто бъдете внимателни, за да не се охарчите прекалено много. Тези две планети заедно биха могли да предвещават някои финансови последици. Силата в 5-тия и 9-ти дом ще ви носи общ оптимизъм и щастие. Здравето ви ще е добро, а любовта ще е щастлива и вълнуваща. Като цяло страхотен месец!

mesechen horoskop

Месечен хороскоп за Телец

Отделете малко време, за да се отпуснете до 23-ти март. Това ще е време да се погрижите за вашите семейни и домашни задължения и да намалите полаганите усилия в кариерата. Тъй като две мощни планети ще бъдат в 10-ти Дом на кариерата, то трябва по-скоро да намалите вниманието си, отколкото да го игнорирате напълно. Подобно на миналия месец, трябва да сте здраво стъпили на земята. В родния ви елемент Земя няма да има планети, а тези около вас ще дават признаци на безразсъдство и непрактичност. Не се увличайте от всички, които бързат около вас. Въпреки че се очертава до тогава да бъде щастливо време, нещата ще станат още по-щастливи след 23-ти. Изобилието от партита и многото романтични възможности, които ще дойдат по пътя ви, биха могли да окажат влияние върху настоящите ви взаимоотношения. Тази връзка може или да продължи напред, или да приключи. Подобна криза може да носи със себе си изцеление и резолюция. След месеци на ретроградно движение, вашата планета на любовта Плутон се движи напред след 23-и, като ще носи със себе си повече увереност и по-голяма яснота.

mesechen horoskop

Месечен хороскоп за Близнаци

Следете здравето си този месец, особено след 23-ти. Помислете за стартиране на програма за детоксикация, за промяна на вашата диета или режим на хранене. Този месец ще има триъгълна формация на планетите във вашата диаграма. Това е рядко и трябва да се възползвате максимално от тяхната енергия. Когато бъдат в огнен елемент на 8-ми и 9-ти, това ще ви носи енергия, ентусиазъм, творчество и финансово изобилие. Докато когато бъдат във въздушен елемент, това ще подобри интелекта и ще укрепи комуникацията. Тези от вас, които се занимават с продажби, маркетинг, или са учители, студенти, писатели, ще имат важен месец. В допълнение към това, Юпитер и Венера ще бъдат в Дома на парите. Това се случва само веднъж на всеки 11 години, така че това може да бъде един от най-добрите ви финансови месеци в годината или дори в живота. Любовта все още ще е напрегната и бурна. Внимавайте да не третирате любимия си като свое притежание.

mesechen horoskop

Месечен хороскоп за Рак

Пригответе се за месец на голям личен и емоционален възторг. Една рядка връзка на Юпитер и Венера във вашия 1-ви дом през март 2019 ще носи време на чувствени наслади, изискани храни, вина, пътувания, бижута и т.н. Самочувствието и самоувереността ви ще бъдат силни, ще обичате себе си и света. За щастие, вашите финанси също ще бъдат добри с Меркурий във вашия 3-ти дом. Така че отделете време, за да се отдадете. Вашият 1-ви дом е също и Домът на Силата. Ще можете да правите нещата да вървят по вашия начин. Не потъпквайте други хора, а радостно изграждайте своя рай на земята. Ще има повече сила във водния елемент отколкото в предишните месеци, така че хората ще са по-любящи и емоционални. Март месец ще е добър момент да насочите вниманието си далеч от кариерата си и да се насладите на дома и семейния си живот – любимия ви сектор. В дългосрочен план започва да се осъществява трансформация на отношенията.

mesechen horoskop

Месечен хороскоп за Лъв

С по-малката ретроградна активност и силна сила в елементите на Огън и Въздух се очертава чудесен и успешен месец за вас. Юпитер и Венера ще са във връзка с вашия 12-ти Дом на духовността, носейки щастливи и положителни духовни преживявания. За тези, които го желаят, ще има откровение, духовно просветление и вкус на безусловна любов и приемане. Ще излъчвате щастие и ще бъдете водени от вашите мечти и интуиция. Ще научите, че щастието не зависи от материални неща или обстоятелства. Това вродено щастие ще доведат до голямо творчество. Креативни идеи ще изплуват във вашето съзнание и ще знаете как да ги изразите. Следвайте интуицията си във финансите, наслаждавайте се на добро здраве и бъдете емоционални към близките си.

mesechen horoskop

Месечен хороскоп за Дева

Планетите ще са предимно на изток и управляващата ви планета Меркурий ще е силно напред. Вие ще бъдете независими и самостоятелни. Това ще е подходящо време да работите върху вашата самоизява за изграждане на вашата лична нирвана на земята. До 14-ти март много важни планети ще са във вашия 12-ти Дом на духовността, така че ще е добре да преразгледате миналата си година и постиженията си. Задайте цели за бъдещето и се стремете към известна яснота за това, което наистина искате в живота. Има божествен план за вашия живот – план, който ще донесе истинско щастие и удовлетворение и това ще е добър момент да се доближите до него. Ако не сте наясно, попитайте – ще получите бързи отговори сега. Нови и прекрасни приятели ще дойдат в живота ви – никога не сте си представяли, че такива хора съществуват.

mesechen horoskop

Месечен хороскоп за Везни

С повечето планети на изток, това ще бъде щастлив месец за изграждане на мечтания ви живот. Ще има триъгълна формация на планети в огнен елемент, което ще подсилва финансите, кариерата и любовта. Но кариерата ще е основният фокус. С връзка между Юпитер и Венера на 4-ти и 5-ти март, това ще е един от най-добрите кариерни аспекти, които някога сте имали. Време е за повишаване на заплатите. Март месец ще е време на голямо признание. Шефовете ви ще имат голямо уважение към вас, от което трябва да се възползвате. Ще опитате какво е да бъдете на върха на успеха. На 21-ви и 22-ри ще имате нарастване на общото благосъстояние и комуникация. Финансите ви ще са много силни този месец.

mesechen horoskop

Месечен хороскоп за Скорпион

Любовта ще бъде начело на този месец за вас. Юпитер и Венера ще съвпадат във вашия 9-ти дом на 4-ти и 5-ти март. Това съвпадение се случва много рядко – само веднъж на всеки 11 години. 9-тият ви дом е най-значителният ви от всички. Така че, ако вече не си в сериозна връзка… приготви се! Вероятно ще срещнете мъжа или жената на мечтите си. Юпитер също е вашата Планета на парите, затова очаквайте голям финансов късмет. Вероятно ще има и възможност за пътуване. Ученето ще върви добре, както и кариерното развитие. Кариерата ще доминира над домашни и семейни аспекти и това може да разстрои членовете на семейството.  Успокойте ги, като кажете, че това е временен фокус.

mesechen horoskop

Месечен хороскоп за Стрелец

Това ще е много социален месец за вас с Юпитер и Венера на запад. Все още ще се опитвате да балансирате личните си желания с желанията на другите този месец. Разумно е да направите компромис. Вашата съдба все още зависи от благодатта на другите, но вашите лични желания също са силни. Това се случва в аспектите на любовта и работата. Юпитер, вашият владетел, ще е свързан с Венера на 4-ти и 5-ти и това означава лично удоволствие и емоционално удовлетворение, което ще намали и стреса. Все пак трябва да следите здравето си през следващите няколко месеца. Марс и Плутон се придвижват във вашия знак в края на месеца, което го прави положително време за спорт и физически упражнения… но отново, внимавайте да не прекалявате. Парично увеличение и позитивни неща ще се случват. Тези от вас, които търсят инвеститори, ще ги намерят. Тези, които търсят заем, ще получат такъв.

mesechen horoskop

Месечен хороскоп за Козирог

Бъдете със социална и романтична нагласа, тъй като Юпитер и Венера правят рядко съвпадение във вашия 7-ми Дом на любовта на 4-ти и 5-ти март. Това означава, че тези от вас, които в момента нямат партньор, скоро ще намерят. Така че мечтайте за любов, защото действителността ще бъде дори по-добра от фантазията! За тези, които вече са във връзка, то тя може да премине към следващата стъпка … сватбени камбани май ще звучат. С повечето планети разположени на запад, това ще е добро социално време за нови приятели, които ще дойдат в живота ви. Хората, които ще споделяте живота си и с които можете да се забавлявате. Също така, март месец ще е време да поставите на първо място други хора. Финансите ви ще са горчиво сладки.  Здравето ви ще е прекрасно… и ще става все по-добро.

mesechen horoskop

Месечен хороскоп за Водолей

Този месец може да има известно напрежение. Повечето от планетите ще са на запад, а Уран (вашата управляваща планета), ще е ретрограден. Избягвайте борбата за власт и поставяйте другите на първо място. Вашият начин вероятно не е най-добрият в момента. Рядката връзка на Юпитер и Венера на 4-ти и 5-ти март ще е във вашия 6-ти дом – щастлив аспект за търсещите работа. Може би тази мечта няма да е просто сън. Това би могло също да донесе добри новини за здравен проблем с нови лекари или открити нови техники. Любовта и социалните дейности ще са необичайно активни. Любовта я има, но вие и вашият партньор не сте в синхрон. Вие сте в противоположните краища на спектъра по отношение на желания и интереси… очаквайте да направите компромис, ако искате да запазите любовта жива.

mesechen horoskop

Месечен хороскоп за Риби

Юпитер и Венера правят рядко (само веднъж на всеки 11 години) връзка във вашия 5-ти дом. Трябва ли да кажем повече? Работихте усилено както у дома, така и на работното място и заслужавате това успешно и емоционално време. Тази връзка връща медения месец обратно към съществуващите отношения. За онези, които нямат партньор, може да се появи гореща и щастлива любовна афера. Тези от вас, които се занимават със спортни или творчески занимания, могат да спечелят награда или друг вид постижение. Космосът е в заговор да ви направи щастливи – и вие ще споделите това щастие с другите. Планетите правят промяната в горната половина на вашия хороскоп, така че вниманието ви ще се обърне от вътрешни, емоционални проблеми към кариерата и външните ви стремежи. Творческите проекти са по-склонни да носят печалби и удоволствие в наши дни. Но трябва да направите труден избор да харчите пари за дома и семейството си или да инвестирате в кариерата си.