Зодии и срещи – каква е идеалната среща според зодията?

zodii

зодии и срещи

Доверете се на конкретната зодия, за да разберете на какъв тип среща да заведете половинката си. Ако имате нужда от идеи за среща, на която да заведете любимия човек, без значение дали е първа среща или десета и без да рискувате дали мястото ще му/й допадне, може да проверите тук какви срещи и видове забавления предпочитат представителите на различните зодии.

Оставете на звездите да решат какъв тип приключения ще доставят най-много забавления на родените под всеки зодиакален знак. Отделните зодии имат различни предпочитания за романтично и вълнуващо преживяване, така че приемете предложенията за влюбени гълъбчета и се възползвайте от тях при първа възможност.

Зодии и срещи – перфектната среща според зодията

Зодия Овен: Боулинг и малко залог в играта.
Овен е огнен знак, което означава, че хората от тази зодия обичат да бъдат първи във всичко, независимо дали на работа или на социални събирания. Те обичат да са активни, естествено смели са и рядко се страхуват от предизвикателства и рискове. За да запалите конкурентния им дух, заведете любимия си Овен до боулинг залата и направете някои залози и награда за победителя, за да поддържате играта интересна.

Зодия Телец: Разговори и вечеря на свещи.
Родените под знака на Телец са много чувствени и осезателни. Връзката е много важна за тях в бизнеса и в романтиката, така че се очаква нещата да се развиват бавно. Тяхната управляваща планета е Венера, която представлява любов, привличане, красота и творчество, така че дейности като готвене и рисуване са силата на всеки Телец. Те ще се насладят на романтична вечеря на свещи, независимо дали у дома или в луксозен ресторант в квартала.

Зодия БлизнациПроверете къде има вечерни художествени клубове.
Един представител на Близнаци винаги ще кара другия човек да гадае. Той може да бъде общителен и комуникативен или сериозен и нерешителен. В една връзка, обаче, Близнаците се радват на комуникация и физически контакт и трябва да чувстват разнообразие и страст, за да бъдат напълно задоволени. Чукнете в съзнанието на Близнаците, като им предоставите творчески отдушник, като художествена вечер, за да изразят себе си.

Зодия Рак: Доброволец в приют или организации с нестопанска цел.
Човек, роден под знака на Рак е един от най-трудните хора за опознаване, защото представителите на тази зодия са дълбоко интуитивни и сантиментални. Те са симпатични и привързани към хората, които ги заобикалят. Бързо помагат на другите и избегнат конфликти и една от най-големите им силни страни е тяхната упорита решителност. Благодарение на тяхната съпричастност и грижовна природа, любимият ви Рак ще се радва на среща, която включва помощ за животните или общността.

Зодия Лъв: Тур на дегустация на вино.
Лъвовете може да имат драматична, уверена в себе си и доминираща личност, което означава, че те винаги получават това, което искат. Те имат много приятели, поради щедрата си и лоялна природа и могат да обединят много групи от хора при всяка възможност. На срещата с Лъв трябва да се погрижите за техните рафинирани вкусове и афинитет да им се служи. Едно пътуване до лозе ще ги накара да се чувстват специални и може да откриете (след едно питие или две), че Лъвът до вас също има чувствителна страна.

Зодия Дева: Каране на велосипед из града или провинцията.
Девите винаги са обръщали внимание на най-малките детайли и водят много организиран живот. Те са измъчвани от амбиция и имат нужда да работят за постигане на практическа цел. Колоездене из града или провинцията е идеалният начин за Девите да абсорбират заобикалящата ги среда, а също и да се отпуснат по един спокоен начин.

Зодия Везни: посещение на Художествена галерия или  Арт инсталация.
Партньорството е много важно да представителите на тази зидия, тъй като те не обичат да са сами. Тъй като тяхната управляваща планета е Венера, те обичат да бъдат заобиколени от красиви неща и качеството е винаги по-важно от количеството за тях. Те имат страхотен вкус и са отлични сладкодумници. Заведете половинката си Везни на културно събитие като  хип-арт инсталация или музей и да бъдете готови да обсъдите после това, което сте гледали с чаша питие.

Зодия Скорпион: Отидете на живописна екскурзия.
Чуйте какво харесва любимият ви Скорпион и след това планирайте  срещата, защото представителите на тази зодия могат да бъдат непредсказуеми. Те са страстни, любознателни и настоятелни хора, което ги прави запалени състезатели. Предложете една среща, включваща спортни или развлекателни дейности като туризъм. Активните срещи ще ви помогнат да устоите на необходимостта да разкриете твърде много твърде скоро на Скорпиона с изследователски ум.

Зодия Стрелец: Пътуване до друга страна.
Най-големият пътешественик сред всички зодиакални знаци, Стрелците са любопитни и енергични хора с открит и философски ум. Те оценяват една група от различни приятели и преживявания и са естествени пътешественици. Планиране на пътуване далеч от дома със Стрелец е най-добрият начин да се включите в техните скитащи инстинкти.

Зодия Козирог: Популярен бар на покрива.
Козирог е практичен и считан за най-сериозния знак на зодиака. Родените под него са независими и майстори на самоконтрола, така че, когато става дума за любов и взаимоотношения, важно е да се случват нещата бавно, за да се спечели доверието им. Идеалната среща ще включва кафе или напитки в спокойна среда. Козирозите са щедри и няма да се поколебаят да похарчат пари за една фантастична нощ навън, така че среща на готин бар на покрива със сигурност ще ги впечатли.

Зодия Водолей: Прекарайте деня на мини голф.

Хората, родени под знака на Водолей могат лесно да се адаптират към всяка енергия, която ги заобикаля. Те се нуждаят от умствено стимулиране, за да постигнат успех и са мечтатели –  знаят точно какво искат да правят след пет или десет години, считано от сега. Тъй като те искат да бъдат интелектуално ангажирани и заобиколени от хора, идеалната среща за Водолей ще включва една или повече двойки. Поканете група приятели и отидете на мини голф заедно или завържете разговор с непознати на терена.

Зодия Риби  Пикник в парка или на брега.

Риби е воден знак, известен с това, че е безкористен, съпричастен и интуитивен. Тези характеристики допринасят за романтичния характер на Рибите, правейки ги страстни любовници, които имат нужда да чувстват истински връзката с партньора си. Не очаквайте да впечатлите Рибите, като ги заведете на бар или концерт за среща, тъй като те предпочитат по-тиха среда, където да опознаят другия човек. Пикник в слънчев ден в парк, езеро или на плажа е идеалният начин да ги ухажвате.

източник:popsugar.com