Хороскоп

Коледен подарък според зодията

коледен подарък според зодията

Ако се чудите какво да изберете за близък приятел или член от семейството, изберете Коледен подарък според зодията му. Звездите са предрекли какъв би донесъл най-много усмивки. Вместо да губите време в чудене, разхождайки се по магазините, вижте на какво би се зарадвала най-много всяка зодия. Разбира се, надникнете и зад индивидуалността на конкретния човек, за който избирате подарък.

Ето ги и нашите предложения за Коледен подарък според зодията:

Овен
Овните са творчески и колоритни личности. Те живеят, за да смесват материи и цветове. В магазините за подаръци се насочете към открояващите се такива, защото в противен случай има голяма вероятност да купите нещо, което вече имат.

Телец
Жената Телец не се плаши от смели щампи или силни цветове, но в края на деня обича да залага на комфорта. Ако е „на лов“ за привличащи погледа предмети, успява да се разтърси и да намери това, което иска.

Близнаци
Трудно е да се определят Близнаците. Умеят да смесват женски и мъжки фигури и елементи като истински професионалисти. Те са еднакво уверени, носейки както токове, така и маратонки. За тях избирайте предмети или аксесоари, които са спортни, но изискани – точно като тях.

Рак
Сложни и с морски нюх – това е най-добрият начин да се опишат Раците. Любители са на класическите предмети и стилове, така че насочете вниманието си в тази посока, когато избирате подарък за тях.

Лъв
Лъвовете никога не харесват нищо, което не е модно предизвикателство. Стилът им е буен и изпълнен с индивидуалност, точно като тях. Така, че не се страхувайте да им подарите нещо екстравагантно.

Дева
Занижени и женствени – това са те. Имат слабост към дрехите и аксесоарите с нежни силуети и модерен привкус. Бъдете нащрек за подаръци, които се асоциират с момиченца.

Везни
Талантът им се крие в техните стайлинг умения. Обичат да съчетават семпли неща със сложи и уникални предмети и аксесоари, за да им придадат една по-различна визия.

Скорпион
Всичко за Скорпионите е една лъскава и стилна дреха. Подарете им нещо в черно и със сигурност ще бъдат доволни. Насочете се към ефектни аксесоари, с които биха могли да се подпишат със стил.

Стрелец
Стрелците са женствени, но определено знаят стойността на това да поддържат интереса. Обичат да освежават вида си с неочаквани цветове или текстури. Подходящият подарък за тях би бил нещо забавно и модерно. При вида на подобен, със сигурност ще бъдат много усмихнати.

Козирог
Жената Козирог е изключително сложна. В стила си има нещо нетрадиционно. По отношение на него, тя не обича да играе по правилата. Подаръкът за нея е нещо лъскаво с интересна и нестандартна визия.

Водолей
Ако трябва с една дума да се опише стила на представителите на зодия Водолей, веднага казваме „оживен“. Обичат цветовете и не се страхуват да ги съчетават.

Риби
Само защото плуват с потока не означава, че не ги интересува какво носят. Бохемският стил им допада. Влизайки в магазин за подаръци, наблюдавайте тези, които излъчват свобода и в същото време са шик.