коледен подарък според зодията

Ако се чудите какво да изберете за близък приятел или член от семейството, изберете Коледен подарък според зодията му. Звездите са предрекли какъв би донесъл най-много усмивки. Вместо да губите време в чудене, разхождайки се по магазините, вижте на какво би се зарадвала най-много всяка зодия. Разбира се, надникнете и зад индивидуалността на конкретния човек, за който избирате подарък.

Ето ги и нашите предложения за Коледен подарък според зодията:

Овен
Овните са творчески и колоритни личности. Те живеят, за да смесват материи и цветове. В магазините за подаръци се насочете към открояващите се такива, защото в противен случай има голяма вероятност да купите нещо, което вече имат.

Телец
Жената Телец не се плаши от смели щампи или силни цветове, но в края на деня обича да залага на комфорта. Ако е “на лов” за привличащи погледа предмети, успява да се разтърси и да намери това, което иска.

Близнаци
Трудно е да се определят Близнаците. Умеят да смесват женски и мъжки фигури и елементи като истински професионалисти. Те са еднакво уверени, носейки както токове, така и маратонки. За тях избирайте предмети или аксесоари, които са спортни, но изискани – точно като тях.

Рак
Сложни и с морски нюх – това е най-добрият начин да се опишат Раците. Любители са на класическите предмети и стилове, така че насочете вниманието си в тази посока, когато избирате подарък за тях.

Лъв
Лъвовете никога не харесват нищо, което не е модно предизвикателство. Стилът им е буен и изпълнен с индивидуалност, точно като тях. Така, че не се страхувайте да им подарите нещо екстравагантно.

Дева
Занижени и женствени – това са те. Имат слабост към дрехите и аксесоарите с нежни силуети и модерен привкус. Бъдете нащрек за подаръци, които се асоциират с момиченца.

Везни
Талантът им се крие в техните стайлинг умения. Обичат да съчетават семпли неща със сложи и уникални предмети и аксесоари, за да им придадат една по-различна визия.

Скорпион
Всичко за Скорпионите е една лъскава и стилна дреха. Подарете им нещо в черно и със сигурност ще бъдат доволни. Насочете се към ефектни аксесоари, с които биха могли да се подпишат със стил.

Стрелец
Стрелците са женствени, но определено знаят стойността на това да поддържат интереса. Обичат да освежават вида си с неочаквани цветове или текстури. Подходящият подарък за тях би бил нещо забавно и модерно. При вида на подобен, със сигурност ще бъдат много усмихнати.

Козирог
Жената Козирог е изключително сложна. В стила си има нещо нетрадиционно. По отношение на него, тя не обича да играе по правилата. Подаръкът за нея е нещо лъскаво с интересна и нестандартна визия.

Водолей
Ако трябва с една дума да се опише стила на представителите на зодия Водолей, веднага казваме “оживен”. Обичат цветовете и не се страхуват да ги съчетават.

Риби
Само защото плуват с потока не означава, че не ги интересува какво носят. Бохемският стил им допада. Влизайки в магазин за подаръци, наблюдавайте тези, които излъчват свобода и в същото време са шик.