Месечен хороскоп септември 2019

mesechen-horoskop-septemvri-2019

Месечен хороскоп септември 2019 г. е готов да посрещне всички въпроси, свързани с предстоящите събития през следващите 30 дни. Месецът започва с великолепна връзка между Венера и Юпитер, която би могла да донесе много късмет за някои зодии, а други да насърчи да се поглезят. Няколко важни аспекта през останалата част от месеца биха могли да направят внезапни и дълбоки промени в живота на мнозина. Първо Сатурн и Плутон ще се комбинират, за да причинят промени, а след това Юпитер и Плутон ще ни дадат допълнителна енергия, за да се справим с това. През втората половина на месеца, Сатурн и Уран ще се изравнят, за да ни осигурят напрегнато, изнервящо „забиване“ в продължение на няколко дни, последвано от комбиниращите се Юпитер и Уран, благодарение на които ще се получи период на внезапни възможности или импулсивни действия. За да разберете какво означава всичко това за вашия зодиакален знак, прочетете своя хороскоп за месец септември 2019.

Месечен хороскоп септември 2019

ЗОДИЯ ОВЕН

Вашият владетел Марс продължава своето пътуване през Телец – зоната на вашата диаграма, свързана с вашите притежания и доходи. През този продължителен период е вероятно голяма част от вашата енергия да се  бъде изразходена. Това, което притежавате, ще придобива по-голямо значение за вас. Ще се борите да запазите това, което чувствате, че с право е ваше. Партньорствата също са важни за вас в момента и именно в тази област на вашата диаграма благоприятната среща на Венера и Юпитер се случва в началото на месеца, гарантирайки, че всички ваши близки отношения ще бъдат най-приятни и щастливи през този период.

През втората половина на месеца Юпитер се подравнява с Плутон, което показва, че е много вероятно да се налага да влагате много енергия, за да постигнете по-голяма свобода за себе си. Заради напрегнатият ракурс към Уран може да се появи внезапна възможност, която да създаде дълбока промяна в живота ви, преди края на месеца.

ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

Тъй като Марс продължава във вашия знак, според вашия месечен хороскоп септември 2019 може да предпочетете да бъдете оставени насаме, за да продължите със собствените си проекти. Поради вашата ангажираност с нещата, които трябва да направите, е възможно да бъдете малко нечувствителни към нуждите на другите.

Вашият владетел Венера среща Юпитер във Везни, което ще бъде от полза както на работните отношения, така и на здравословните въпроси. През втората седмица на месеца Венера ще премине в Скорпион и всички ваши близки отношения ще се възползват от вашата дружелюбност и желание за компромиси. Изравняването между Сатурн и Плутон може да създаде трудности във вашия дом и семейство или във връзка със съвместно притежавани имоти и споделени ресурси. През третата седмица, когато Сатурн гледа към Уран, може да се наложи да се справите с трудни нови обстоятелства у дома.

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ

Вашият владетел Меркурий се измъква от Лъв, втурва се през Дева и завършва месеца във Везни, което означава, че за вас през по-голямата част от септември вашият домашен живот ще бъде фокусът на вниманието ви. Новолунието на 3-ти предполага, че са възможни нови начала, а моментът е много подходящ  да обсъдите плановете и възможностите си със семейството си или с тези, с които споделяте дома си.

През втората седмица на месеца заради труден ракурс между Сатурн и Плутон може да бъдете принудени да правите промени, свързани с партньор или близки отношения, които няма да са лесни. През третата седмица на септември Юпитер се изравнява с Плутон, като ще ви тласка по-нататък в тази посока и ще ви дава тласък да получите по-голяма свобода за себе си. Както Пълнолунието, така и Юпитер с ракурс към Уран, са предпоставка, че можете да очаквате появата на внезапна възможност, свързана с вашата кариера или обществен имидж, която може да се окаже сполучлива. Бъдете внимателни в стремежа си към по-голяма свобода. Първо обмисляйте своите възможности и не се дръжте твърде импулсивно.

ЗОДИЯ РАК

Според вашия месечен хороскоп септември 2019 г. социалният ви живот ще бъде бурен през по-голямата част от месеца, а Новолунието в Дева предполага, че може да се озовете в ново населено място или да прекарате време с нови приятели. Венера, която се среща с Юпитер във Везни, продължава да прави дома ви една много приятно за вас място, но може също така да ви насърчи към излишък, така че внимавайте да не прекалите с предекориране или с глезене на семейството.

Няма да ви помогне това че Сатурн, ограничавайки до известна степен финансите ви, прави ъгъл спрямо Плутон през втората седмица на месеца, тъй като това евентуално ще създаде още повече нужда да ограничите разходите си или да направите промени в бюджета си. Балансирането на сметките ви би могло да стане още по-напрегнато през третата седмица на септември, когато Сатурн ще направи изравняване с Уран.  Възможно решение може да се появи преди изтичането на месеца, когато Юпитер се изравни с Уран и внезапната промяна ви бъде предложена, след като Пълнолунието в Риби освети със своята светлина маршрута, по който трябва да поемете.

ЗОДИЯ ЛЪВ

Според вашия месечен хороскоп септември 2019 г. това няма да бъде лесен месец за вас, въпреки че по-ясно ще виждате пътя си напред към неговия край. Въпреки, че Венера и Юпитер продължават да правят социалния ви живот много приятен, със Сатурн във вашия знак сегашните ви отговорности вероятно ще бъдат тежки. През втората седмица, когато Сатурн прави напрегнат ракурс към Плутон, обстоятелствата и хората около вас ще се комбинират, за да ви попречат по някакъв начин да постигнете това, което искате.

През третата седмица, когато Сатурн се изравнява с Уран, вероятно ще ви е трудно да се адаптирате към новите обстоятелства, въпреки че упоритата ви работа със сигурност може да бъде от полза в дългосрочен план. С Юпитер с ракурс към Уран  след Пълнолунието очаквайте да се появи внезапна възможност, която може да окаже дълбоко въздействие върху живота ви.

ЗОДИЯ ДЕВА

Новолунието във вашия знак на 3-ти септември ви дава възможност да направите нов старт или да обърнете нова страница. Със Слънцето и Меркурий, вашият владетел, в знака ви през по-голямата част от месеца, вие отново сте в топ форма, готови да споделите вижданията си и очакващи да бъдете изслушани. Във финансово отношение срещата между Венера и Юпитер в началото на месеца предвещава добър късмет, въпреки че ще трябва да устоите на желанието си да харчите. Трудният ракурс между Сатурн и Плутон през втората седмица на месеца предполага, че вътре в дома или семейството ви ще настъпят промени, които са извън вашия контрол. След това Юпитер ще се комбинира с Плутон, за да ви даде както енергия, така и възможност да започнете да правите промените, които искате да направите.

Според вашия месечен хороскоп септември 2018 през третата седмица на месеца вероятно ще има конфликт по въпроси, свързани с партньорството или с близки отношения, въпреки че Пълнолунието  на 18 септември предполага, че е възможно разрешаване на всички проблеми между вас и хората от обкръжението ви. Трудният ракурс между Юпитер и Уран  ще подчертае напрежението във финансовите и партньорските ви въпроси и може да означава появата на внезапна възможност, която да промени живота ви.

ЗОДИЯ ВЕЗНИ

Вашата владетелка Венера среща Юпитер във вашия знак в началото на месеца, което показва много приятна интерлюдия, въпреки че трябва да се пазите от излишък в нещо. През втората седмица на септември Венера ще се премести в Скорпион, което ще привлече притежания и доходи към вас, макар някой от придобивките да пожелаете само заради радостта да ги притежавате трудно, на която не можете да устоите.

Тъй като Юпитер се изравнява с Плутон през втората половина на месеца, това за вас означава време, в което трябва да грабнете възможността да направите промени в живота си, които ще ви дадат свободата, от която се нуждаете. Пълнолунието на 18-ти септември предвещава решение на проблем, свързан с работното място или със здравето ви. Юпитер ще направи напрегнат ракурс към Уран и желанието ви за свобода ще стане непосилно. Ако можете да устоите на желанието да действате импулсивно и правите плановете си внимателно, ще успеете да реализирате мечтите си.

ЗОДИЯ СКОРПИОН

Венера се премества във вашия знак на 11-ти, така че ефектът от това, че Марс е в областта на вашата диаграма, свързана с партньорства и създава напрежение, се смекчава от вашата приятелска помощ и желанието ви за компромиси. Според вашия месечен хороскоп септември 2018 втората седмица от месеца  може да бъде труден момент за вас по въпроси, свързани с кариерата или финансовото ви положение. Сатурн прави напрегнат ракурс към Плутон, вашия владетел и вие се чувствате блокирани в нуждата си да направите промени в живота си поради обстоятелства или други хора. Промените, които трябва да направите в начина, по който печелите доходите си, може да не са по ваш избор.

По-късно през месеца, когато Сатурн формира труден ракурс към Уран, може да срещнете трудности да се приспособите към новите обстоятелства, които са ви наложени по принуда. Въпреки, че може да ви е трудно, бъдете уверени, че промените могат да бъдат от полза в дългосрочен план.

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ

Този месец започва с комбинирането на Венера и Юпитер във Везни и всичките ви срещи с приятели, познати или бизнес колеги са напоени с топлина и обич. Въпреки че Новолунието в началото на месеца ще ви позволява да предприемете ново начало, свързано с кариерата или обществения ви имидж, ракурси към Плутон във вашия знак предполагат, че септември няма да е най-лесният месец за вас.

През втората седмица Сатурн ще се комбинира с Плутон и ще ви завари разочаровани, защото сте възпрепятствани от обстоятелства или от хора да направите промените, които искате да се случат. Според вашия месечен хороскоп септември 2019 въпросите трябва да се развият в положителна насока до третата седмица на месеца, когато Юпитер, вашият владетел, прави ракурс към Плутон и имате енергията, която ви е необходима, за да започнете да правите тези промени. Към края на месеца Пълнолунието в Риби, заедно с изравняването между Юпитер и Уран, ще бъде предпоставка за появата на внезапни възможности, които биха могли да променят живота ви към по-добро.

ЗОДИЯ КОЗИРОГ

Срещата на Венера и Юпитер във Везни в началото на месеца се случва в този сектор на вашата диаграма, който е свързан с вашата кариера, професионален живот или публична личност. Това е причината да сте обградени с такова високо внимание, а репутацията ви да е по-добра от всякога.

През втората седмица на месеца ракурс към Сатурн, вашия владетел, към Плутон предполага няколко трудни дни, в които може да нямате ресурсите да се справите с внезапния натиск, под който ще се окажете. Това ще бъде последвано от напрегнат ракурс между Сатурн и Уран, когато нуждата ви да се адаптирате към новите обстоятелства може да бъде както напрегната, така и изнервяща. Това ще бъде упорит труд, който ще си струва в дългосрочен план. Пълнолунието в Риби ще бъде като отзвук на това, което подсказва, че е на път решение за напрежението ви към момента.

ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ

Марс продължава своето пътуване през зоната на вашата диаграма, свързана с дома и семейството, създавайки определено напрежение, свързано с противопоставяне на вашите идеи и планове. С влиянието на Сатурн в Лъв според вашия месечен хороскоп септември 2019 исканията, отправени към вас от вашия партньор или близки до вас хора, може да са по-тежки от нормалното. През втората седмица на месеца Сатурн формира напрегнат ракурс към Плутон, който би могъл да направи живота ви още по-труден, осуетявайки плановете ви и създавайки препятствия пред вашата нужда от промяна.

С изравняването на Сатурн с Уран, вашият владетел, притесненията ви относно финансите или собствеността стават проблем, създавайки конфликт между вас и някой близък. Юпитер ще формира напрегнат ракурс към Уран и вашето нетърпение с ограничения може да се подобри от вас, така че настоявайте за промяна независимо от последствията. В този момент може да се появи внезапна възможност, която значително да промени живота ви към по-добро. Пълнолунието през този месец обещава, че решението на вашите финансови или имуществени проблеми е на път.

ЗОДИЯ РИБИ

Венера и Юпитер се комбинират в областта на вашата диаграма, свързана със съвместната собственост и споделените ресурси, носейки добри новини в това отношение. Възможно е също така да се изкушите да похарчите повече по това време, тъй като тези планети помежду им могат да насърчат склонност към излишък.

Новолунието в Дева предвещава ново начало за вас в близките ви отношения, но Уран във вашия знак ще направи напрегнати ракурси както към Сатурн, така и към Юпитер през последната половина на месеца, създавайки труден период на внезапни промени, когато ще трябва да се адаптирате към нови обстоятелства, които може да не са по ваш избор. Въпреки, че внезапната възможност, вероятно свързана с ваш споделен имот, може напълно да промени живота ви, съществува опасност да скочите с шанс да се променяте, за да спечелите повече свобода на избор и ако постъпите твърде импулсивно, може да се окажете с грешни резултати.

 

 

 

източник:horoscope2019.guru