зодиите

Какви приятели сте според зодиите? Всяка групичка от приятелки си има своите съответствия на прототипи на едни от най-известните типажи като Кари, Миранда, Саманта и Шарлот. И както се оказва, все по-натрапчивите влияния на съзвездията имат доста общо с това. Научете как техните въздействия с най-близките на сърцето ви момичета се определят в зависимост от зодиите, под чието влияние сте родени и открийте каква е възможността ви да бъдете чудесни приятели, както и „подводните камъни“, с които може да разрушите и най-доброто приятелство.

Приятели според зодиите

зодиите

Зодия Овен

Дръзки, силни и бързи, имате BS детектор, както никоя от зодиите, а вашите приятели знаят по-добре, дали да ви лъжат или да ви занимават със забавни неща. Вашата роля във вашата приятелска група често е „плановикът“. Вие сте склонни да доминирате до голяма степен в социалните сцени и вие винаги сте този, който избира бара, ресторанта или следващата ваканция. Приятелите ви обикновено са щастливи да поемете юздите, но не забравяйте, че Марс (Бог на войната) е вашият владетел, така че не превръщайте прости задачи, като да изберете място за обяд в битка, от която трябва да излезете победител.

зодиите

Зодия Телец

Като заземен земен знак, вие сте лоялни, надеждни и стабилни като скала. Всеки знае, че вие сте този, на който трябва да се обади, когато просто трябва да сподели изгаряща тайна или ако се нуждае от помощ за вземане на важно решение. Също така сте супер-организирани, което ви прави идеален пътуващ приятел и перфектен партньор в планирането. В този луд свят твоята спокойна природа е жадна от онези, които са около вас, и ще откриете, че приятелите ви се събират по ваш вкус. Една предпазливост, Телец: Във вашата природа е възможно да получите хипер-притежателен с близки приятели, ако и когато разширят кръговете си. Противопоставям се! Никога не е сладък поглед и това не означава, че те оставят зад себе си, обещаваме.

зодиите

Зодия Близнаци

Управлявани от Меркурий, планетата на комуникацията, вие можете да имате рядката способност да се разбирате с всички и да съберете заедно различни приятели. За вас е удоволствие да бъдете около и приятелите си, които винаги ви търсят, за да си прекарат добре. От друга страна бързо сменяте настроението си и имате склонност да отцепвате, когато се чувствате претоварени. Макар да предпочитате да прекарате цялата вечер в гледане на филми насаме, но когато сте обещали да организирате парти за рождения ден на приятелката си, стегнете се и го направете.

зодиите

Зодия Рак

Имате голямо приятелско сърце и го носите на ревера си. Вероятно сте били хлапето, което се сприятелява с грозника в началното училище. Никога не пропускате да направите подаръци за рождени дни или за празниците, или да отправите правилното поздравление за постиженията на приятелите си. Вие сте едновременно страхотни слушатели и невероятно разбиращи събеседници. Когато става въпрос за излизане с приятели, почти винаги предпочитате да останете в къщи и да бъдете домакин на уютна вечеря, което понякога може да подразни вашите приятели, които предпочитат да прекарат по-оживена вечер в града.

зодиите

Зодия Лъв

Управлявани от слънцето, вашата топла, оптимистична и страстна натура ви прави един динамичен тип приятел сред зодиите. Вие имате най-доброто отношение и най-добрите истории, а вашите приятелки ви се обаждат веднага, когато искат да се почувстват страхотно и забавно. Единственият проблем? Имате толкова много истории, че понякога околните трудно взимат думата. Всеизвестно е, че обичате светлината на прожекторите, но не винаги може да бъдете само вие в нея. Обсипвайте приятелите си с комплименти и им позволявайте те да държат микрофона понякога. Под присъщото си перчене, вие сте един от най-силно любящите знаци на зодиака.

зодиите

Зодия Дева

Вие сте напълно отдадени приятели, такива, които нямат нищо против да отидат навсякъде и да направят всичко, при условие, че бандата е в добро настроение. Пътуване с приспиване? М да. Коктейли „Маргарита“ във вторник? Разбира се. Животът е твърде кратък. Вашето приятелско предизвикателство? Нямате толерантност към вашите самосъжалителни приятели. Силно практични по природа, можете да критикувате трудната им любов, така че просто се уверете, че несантименталния ви съвет е прагматичен, но никога не е жесток. По този начин вашите приятели ще оценят прозрението, но без да подскачат в отбрана.

зодиите

Зодия Везни

Венера, планетата на любовта, е вашият владетел, което ви прави абсолютните приятелки. Вие сте винаги тези, които прилагат стриктно дрескода за рожден ден и които се появяват след раздялата на приятел с кофа сладолед в ръка. Често любопитни, вие сте доста големи потребители на информация; знаете всички най-добри горещи точки и тенденции, което ви прави арбитъри на вкусовете на групата. Единственият ви провал? Вие обичате клюките и вашите думи често се връщат, за да ви ухапят. В края на деня, вашите добри приятелки са всичко за вас, така че бъдете внимателни да не говорите за тях зад гърба им.

зодиите

Зодия Скорпион

Посветени и надеждни, вие може да не се отворите пред приятелите си веднага. По-скоро ще потопите пръст в бавно изграждане на солидно доверие и разбирателство и в крайна сметка ще разработите супер-селективна приятелска група. Като интуитивен воден знак, ще дадете най-добрият съвет, особено когато става дума за любов и секс, и вашите приятели често ще се отнасят с вас като с терапевт. С вашия натоварен график, вие жадувате за време насаме, макар често да прекалявате с времето с приятели, и сте склонни да бъдат потайни относно собственото си мръсно пране. Вършете собствените си задачи, като внимавате да не дадете на най-скъпите и най-близките си „студено рамо“ в този процес.

зодиите

Зодия Стрелец

Управлявани от обичащия забавленията Юпитер, най-голямата планета в Слънчевата система, вие просто не можете да не бъдете в центъра на вниманието. Вие сте авантюристи и изследователи, а вашите приятели ви търсят, когато искат да имат една страхотна вечер … и още по-добра история за разказване на сутринта. Вие обичате натоварения календар и винаги сте тези, които ще предложат по още едно питие. Вашият капан за приятелство? Оставянето на сарказма ви да получи най-доброто от вас. Бъдете честни и шеговито дразнете вашите приятели, но внимавайте  невежеството ви да не се отклонява в болезнена територия.

зодиите

Зодия Козирог

Когато хората казват, че някой е водач на глутницата, те говорят за вас. Вие сте майстор на връзките, изобретателни и винаги решителни. Вие обичате рутината, което означава, че обикновено сте тази, която вдига телефона, за да запази стаи за лятното пътуване с  момичетата или да домакинства на вино вечер в дома си. Управлявани от надзирателния Сатурн, вашето предизвикателство е, честно казано, да се успокоите и да се наслаждавате на вашите приятели, без поставен дневен ред. Не използвайте приятелите си по високите етажи да ви помогнат да стигнете до там. Не забравяйте и за малките хора по пътя си към върха.

зодиите

Зодия Водолей

Приятелки, вие може би сте най-щедрият знак сред зодиите в зодиака: Винаги сте приятелките, които заемат дрехи и предлагат съвети, ресурси и рамо, на което да се поплаче, когато приятелите ви са тъжни. Приятелски настроени и дружелюбни, обичате процъфтяващата мрежа и определено искате да поддържате близост с всичките си познати чрез социални медии. Но управляващата ви планета Уран също така ви кара да бъдете ожесточено независими, което означава, че прилепчивите ви приятели не се радват на това. Ще откриете, особено докато растете и станете достатъчно зрели, че най-големите ви приятелства ще бъдат с хора, които са сравнително активни и самодостатъчни.

зодиите

Зодия Риби

Момичета Риби, вие харесвате бавния растеж и приятелствата за цял живот. Като цяло чувствителни (и първоначално меко говорещи) не винаги създавате нови приятелства веднага. Но след като веднъж свалите гарда, околните са щастливи да открият колко  замислени, грижовни и безкористни сте – едни от най-добрите приятели в зодиака. Управлявани от духовния Нептун, вие сте в допир с чувствата си и често вниквате в емоциите на хората около вас. Просто се уверете, че вашият подход „оставям всичко, за да помогна на приятелите“ не означава, че поставяте нуждите им пред своите собствени.

източник:purewow.com