- Advertisement -
Хороскоп

Мъж зодия Козирог

muj zodiq kozirog

muj zodiq kozirog

Никога не подценявайте един мъж Козирог. Той може да се появи и опитоми без да се усетите. Но зад спокойния му вид, мозъкът му работи на високи обороти. Вържете козата и тя със сигурност ще намери начин да прегризе въжето, да прескочи оградата и да тръгне където й видят очите. От друга страна, за този мъж е известно, че е преуспяващ работохолик.

Амбициозен, решителен и практичен – с тези черти можем да обобщим личността на мъж зодия Козирог. Той е щастлив по пътя си. Няма проблем с това да проправя сам пътя си, да изкачва стръмни хълмове и да се бори с лоши атмосферни условия толкова, колкото е нужно, защото знае, че го очаква триумф на върха на планината. Той иска да стигне до него, за да извлече определени ползи. Ползите като слава, престиж, пари умее да печели с постоянство постоянство. Вниманието му към детайла и търпението са негови верни приятели. Този мъж не е склонен да поема риск. Предпочита да играе на сигурно, отколкото да загуби всичко.

Любов
Подобно на повечето неща в живота си, мъжът козирог обича истински и сериозно. Той не е фен на флирта. Вярва в истинската любов и може да я чака търпеливо. Има високи стандарти за бъдещата си половинка. Един истински мъж Козирог не губи време в игри на ума. Козирогът търси стабилност. Той иска сериозна връзка и умее да бъде предан партньор толкова дълго, колкото е възможно да разделяте по равно разходите си. В края на краищата, той работи усилено за парите си, защо не и всички останали? Козирогът винаги би бил щастлив да се грижи за вас и ще се уверите, че сметките ви се отплащат навреме. Той ще бъде източник на подкрепа и сила за партньора си. Малко вероятно е да бъде капризен или неверен, тъй като той предварително е преценил всичките си възможности и е взел правилното решение. Дългогодишен и стабилен емоционален партньор е всичко, от което има нужда този мъж в живота си.

Пари
Мъжът Козирог управлява практично финансовия си портфейл с разумни и реалистични инвестиции. Той планира всичко за в бъдеще така че, да може да си осигури спокойни старини без да се притеснява за нищо. Този мъж е изключително предпазливи по отношение на всеки, който му обещава бързо богатство. По време на преговори, ще ви бъде трудно да разчетете някакви емоции по лицето му, защото умее да бъде с безизразно лице.

Мода
Верен на своята земна, разумна природа, гардеробът на един мъж Козирог се оформя около земните цветовете – тъмно зелено и кафяво. Винаги консервативен, но никога не излизат извън модата. Каквото и да купува, той остава реалистичен и няма да се пилее пари за ненужни, непрактични предмети. Бижутата му често се ограничават само до един скъп и висококачествен часовник.

Връзки
Приятели и роднини могат да разберат пасивната емоция на този мъж зодия Козирог, но тази черта го карат да изглежда трудно достъпен. Това често се дължи на факта, че са склонни на първата крачка в една връзка, хвърлят се с главата напред и после съжаляват. Затова се опитват да бъдат внимателни и предпазливи с чувствата си. Козирозите не доказват всичко във връзката си веднага. Предпочитат да изгради отношенията си бавно и партньорът им постепенно да открие неговите прекрасни черти. Той дори може да сложи на масата слабите черти от характера си, ако прецени, че е време. Той не иска да води никого. Защото за него е наистина важно да не пропусне човекът, когото наистина обича.

Здраве
Козирогът обикновено е непоколебим в грижите за себе си. Няма никакъв проблем да се подложи на диети, здравословно хранене и физически упражнения.

Кариера
Амбицията е черта на характера им и той процъфтява благодарение на изявите си във всичко, с което се захване. Всяко неволно хладно държание към колегите им е страничен ефект от това, че се опитват (и успяват) да държат фокуса си върху задачите си и това, с което могат да допринесат за изпълнението им. Това не означава, че е сърдит или обиден на някого. Трудолюбиви и усърдни са. Биха се справили добре като инвестиционен консултант, финансов анализатор, учител или треньор. Понеже не е склонен към изблици на емоции, с държание като камък, мъж Козирог би бил добър професионален покер играч!