mesechen horoskop fevruari

Месечен хороскоп: Овен

Какъв месец за вас, Овни, вие ще сте в небето! Нещата продължават да се движат напред за вас и напредъкът ще бъде изключително бърз. Това е месецът, в който трябва да се отдадете на мечтите си и да не поглеждате назад. Поради факта, че повечето планети ще са под хоризонта на вашата диаграма, това ще е подходящо време да се опитате да балансирате важността на вашите амбиции с емоционалните и семейните проблеми. На 3-ти, 4-ти и 30-ти ще се повиши вашата енергия, здраве и общ оптимизъм. Също така се очертава добро финансово състояние, сексуална привлекателност, спортни изяви и романтични възможности. Финансите ви ще са „нагоре и нагоре“ този месец, тъй като Сатурн ще излезе от финансовия ви дом, докато Слънцето и Меркурий ще влязат на 20-ти и 21-ви. Парите ще дойдат от покупка, продажба и търговия – рекламата, продажбите и маркетинга също ще увеличат крайния резултат. Важните финансови решения трябва да бъдат отложени до 20-ти. Любовта ще ви преследва този месец и ще изглеждате толкова добре, скъпи Овни! Въпреки, че аспектите на любовта са прекрасни, ретроградната Венера до 20-ти ще създава ситуация с несигурност, но с много щастливи отношения. Няма нужда да се страхувате, нещата ще станат по-ясни след 20-ти.

mesechen horoskop fevruari

Месечен хороскоп: Телец

Този месец ще е преходен за вас, Телци! Важни неща ще се случат този февруари на много нива и за щастие всички те ще бъдат за по-добро. Със Сатурн, който ще излезе от вашия знак на 20-ти, и с придвижването на Слънцето, ще се чувствате добре. Здравето и общата жизненост ще са страхотни и ще имате положителни ефекти и върху вашите финанси. Юпитер във вашия финансов дом ще увеличи приходите и ще ви насърчи да харчите. Сатурн ще ви позволи да управлявате средствата си малко по-добре и ще ви напомня да погасите някои от дълговете си. Преместването на Сатурн в Близнаци също ще окаже положителни промени в кариерата. Международен бизнес и чужди езици може да бъдат фокусът на този месец. Тъй като повечето от планетите ще са на изток, вашият първи дом е този на силата. Космосът ви подкрепя да бъдете номер едно и да излъчвате самочувствие. Независимост и самоувереност са ключовите думи тук. Ще имате способността да направите нещата да се случват този месец за себе си, и това ще стане още по-силно, след 20-ти. В любовта обаче нещата все още ще са малко бурни, но по-лесни от миналия януари.

mesechen horoskop fevruari

Месечен хороскоп: Близнаци

Близнаци, това ще е важен месец за кариера. Тъй като Меркурий, вашият владетел се присъединява към по-голямата част от планетите над хоризонта във вашата диаграма, вашата кариера е фокусът, но успехът няма да дойде без преодоляване на пречки, полагане на труд и добра конкурентоспособност. Ще можете през този месец да се чувствате оптимистично, въпреки умората си. Ще имате и добри финансови възможности и събития. Вие все още ще балансирате между нуждите на другите и вашите собствени. Трябва да помислите за доброто, което може да дойде от благодатта на другите и вашите лични усилия. Отново в любовта, ще се изправите пред двете страни на монетата, положителните и отрицателните. Осъзнаването и на двете позиции е важно. Фокусни точки през този месец са: тялото, имиджът, финансите и приятелства.

mesechen horoskop fevruari

Месечен хороскоп: Рак

През последните няколко месеца имахте духовен и психологически растеж и това беше вълнуващо и експанзивено. След 20-ти, този растеж ще бъде тестван. Вашите прозрения и нови способности ще бъдат проверени от събитията от реалния свят. Ще видите колко далеч наистина сте дошли. Бъдете готови да посрещнете този период, тъй като той ще бъде за ваше добро в дългосрочен план. Преместването на Сатурн в Близнаци сигнализира за дългосрочна промяна в отношението на любовта. Както споменахме, духовната съвместимост е най-важната – може би дори по-важна от физическата и емоционалната съвместимост. Тези от вас, които нямат половинки ще намерят любов в групи за медитация, духовни събирания или благотворителни събития. Този месец любовта ще е много идеалистична. Благоволението на другите хора все още ще е много важно, но сега вие ще имате повече свобода да действате сами и да създавате условия, каквито ви харесват. Финансите ще са добри до 20-ти, а здравето ще е отлично.

mesechen horoskop fevruari

Месечен хороскоп: Лъв

Със Сатурн, напускащ знака на Телец, на 20-ти голям здравословен стрес ще падне от раменете ви. Дългосрочно, здравето ви ще става все по-добро и по-добро. Все пак няма да навреди да си почивате по-често от цялото напрежение около вас. Сатурн, напускащ 10-тия ви дом, ще окаже промяна и към по-добро в кариерата ви. Работихте усилено през последните две години и сте готови за някои награди. Един строг, взискателен шеф ще напусне картината. Несигурността в работата ще се реши след 20-ти. Вие сте в годината на кариерата. Насладете й се. Това ще бъде месец на балансиране на собствените ви интереси с тези на другите. Любовта все още ще е нестабилна, но вълнуваща. Вашият фокус в кариерата и отговорностите поставят акцент върху настоящите взаимоотношения. Но това ще е в краткосрочен план. Финансовата ви увереност и преценка изглеждат необичайно добри и ще постигнете бърз напредък към финансовите си цели.

mesechen horoskop fevruari

Месечен хороскоп: Дева

Преместването на Сатурн в Близнаци на 20-ти ще е сигнал да започне да се грижи по-добре за вашето здраве. За щастие не е необходимо да напомняме на Дева да се грижи за здравето, тъй като вече сигурно сте го направили, скъпи Деви. Това, което чувствате, не е наистина болест – макар че може да се страхувате от това – по-скоро липсата на енергия и чувство на стрес в различни части на тялото. Повече почивка, релаксация и максимизиране на енергията ще направят чудеса. Опитайте се да постигнете работни цели по един спокоен начин. Както дома, така и кариерата ще са изключително важни този месец. Опитвайте се да запазите баланс. Много от вас в последно време получават повишения на заплатите или по-голямо признаване в работната среда. Сега ще трябва да платите цената – поемайте повече отговорност, упражнявайте власт по справедлив начин и оправдавайте успеха си с реално и трайно постижение. Венера ще е ретроградна до 20-ти, което ще усложнява финансите, но няма да спира приходите. Това ще е един добър месец за изплащане на дълг и намаляване на разходите.

mesechen horoskop fevruari

Месечен хороскоп: Везни

Това ще е един от най-социалните периоди на вашата година – и социално успешен! Вие все още сте агресор в любовта, следвайки желанието на сърцето си чрез социална благодат и чар. Сегашните отношения изглеждат щастливи и хармонични. На 6-ти по-голямата част от планетите ще бъдат в горната половина на вашата графика, показвайки необходимостта да се фокусирате повече върху кариерата и успеха си. Преместването на Сатурн във вашия 9-ти дом показва преминаване към по-големи среди. Но ходът ще се развива естествено и няма нужда да се насилва или бърза. Преместването на Сатурн във въздушния знак Близнаци, е много положително. С този ход всяка дългосрочна планета ще ви прави хармонични аспекти. Това ще е не само добро за здравето, но и за цялостната ви хармония и щастие. Финансите ще са изключително силни до 20-ти.

mesechen horoskop fevruari

Месечен хороскоп: Скорпион

Ключовата дума този месец ще е „баланс“. Преместването на Сатурн от Телец в Близнаци на 20-ти ще подобри енергията ви, но по-добре ще е да си починете същевременно. Необходимостта от създаване на хармония във вашия дом, кариерни и социални задължения може да бъде изморително. Въпреки че може да е трудно за вас, трябва да се стремите да поставите интересите на други хора пред себе си. Те могат да бъдат погрешни, нелогични и често да ви вбесяват, но загубата на настроението ви или влизането в борба за власт няма да помогнат на ситуацията ви. Търпението и дипломацията ще спечелят каузата. През по-голямата част от месец февруари 2019 г. господството на планетите ще е в долната половина на вашата графика. След 21-ви, ще има повече или по-малко равновесие между горната и долната половина. По този начин ще се фокусирате върху семейните и психологическите проблеми до 20-ти и върху кариерата си след това. Любовта ще е активна и щастлива, но Венера ще е ретроградна до 20-ти, което ще усложнява нещата. Има много несигурност относно състоянието на текущите ви отношения. Но това трябва да се оправи по един или друг начин до 20-ти. Ако връзката се провали, не се притеснявайте – празнотата ще бъде запълнена доста бързо. Най-вероятно обаче връзката ще успее. Романтиката идва на работното място или с колеги. Много трудности ще се появят от любовния ви живот този месец.

mesechen horoskop fevruari

Месечен хороскоп: Стрелец

През февруари 2019 г. може да се наблюдава бърз напредък към вашите цели. Марс и Плутон ще са във вашия собствен знак. Повечето от планетите ще се движат напред. Ще има голяма сила и енергия в огнения елемент. По този начин ще имате и бърз напредък към вашите цели. Но тенденцията да се бърза с нещата може да бъде опасна. Повечето от планетите ще са все още над хоризонта на вашата диаграма и вашата планета на кариерата, Нептун, ще има добри аспекти този месец. Съсредоточете се върху кариерата си. Отидете толкова далеч и толкова високо, колкото можете, и оставете емоционалните и семейните проблеми малко на заден план. Креативността ви ще е много силна, парите ще идват чрез партньорства и социални връзки, може би ще създадете и нови приятелства с богатите хора през този месец.

mesechen horoskop fevruari

Месечен хороскоп: Козирог

Февруари 2019 г. ще е много забавен и щастлив месец. Но акцентът ще се промени и ще стане сериозен, когато месецът приключи. С напредването на Венера в края на месеца, ще бележите прогрес в кариерата и вероятно ще се радвате на добър успех. Движението на Сатурн от земния ви знак Телец и влизането му в Близнаци, показва голяма промяна във вашите лични желания. Искате да развиете ума и способността си да общувате. Ще се засили желанието ви станете по-сериозни през следващите години – да работите и да постигате повече цели. Финансите ви ще са необичайно силни до 20-ти, но след това ще бъде смесена картина. Не е изключен краткосрочен конфликт между вашия финансов интерес и този на вашия партньор или съпруг/а. Ще се случи компромис, но само след борба. Разходите в дома ви могат да повлияят на крайния резултат.

mesechen horoskop fevruari

Месечен хороскоп: Водолей

Преминаването на Сатурн от Телец към Близнаци на 20-ти ще се отрази много положително в здравен аспект. Все пак, почивайте си повече след 20-ти, тъй като други планети могат да намалят силата и положителните ви настроения. Въпреки, че семейните задължения са много важни и трябва да бъдат спазвани, дайте време и на себе си и на нещата, които наистина харесвате. През февруари 2019 г. планетите ще са равностойно балансирани между източните и западните ви сектори. Това ще е време за балансиране на собствените ви интереси (и начини) с тези на другите. Вие не сте нито напълно независими, нито напълно зависими. Това ще варира според позицията на Луната. Когато Луната е в източния сектор (от 9-ти до 22-ри), ще се почувствате по-независими, по-отговорни и ще можете да се ориентирате по-добре. Когато Луната е в западния сектор (от 1-ви до 9-ти и от 23-ти до 30-ти), ще бъдете принудени да компрометирате повече и да упражнявате социални умения. Любовта ще е щастлива и хармонична до 20-ти, но след това нещата изглеждат бурни. Вие и вашият любим ще сте в противоречие – всеки иска нещата да се случват по неговия начин. Компромисът ще дойде след борба. Вашият партньор изглежда, че поставя кариерата на преден план и това ще предизвиква известно възмущение. Финансовите проблеми могат да влошат положението, така че ако ограничите разходите си сега, можете да помогнете на дългосрочния си просперитет и връзката си.

mesechen horoskop fevruari

Месечен хороскоп: Риби

Този месец личното задоволство ще е това, към което се стремите и ще го постигнете. Създайте своя личен рай на Земята и светът ще се нагласи с него. Луната отслабва през по-голямата част от месеца и затова ще е прекрасно време да завършите проектите. Ще се ориентирате да постигнете бърз напредък в личните си цели. Личното удовлетворение е това, което търсите и което ще постигнете този месец. Въпросите, свързани с кариерата, ще продължават да бъдат силни и затова може да се нуждаете от известно време, за да поддържате емоционална хармония и спокойствие. Финансите ще са напред в списъка ви с приоритети и изглеждат необичайно силни този месец. Престижът и имиджът, които изграждате през годините, ще увеличи крайния резултат. Вашите партньорски и социални връзки ще носят печалби от 6-ти до 21-ви. Любовта ще е щастлива през февруари 2019.