Жената Рак – интуитивна, чувствителна и грижовна

жената рак

Жената Рак е управлявана от Луната и нейните настроения се влияят от лунния цикъл. Флуидна като вода, тя е спокойна и страстна. Тя е приливна сила на объркана емоция и може да бъде упорита, съвместима, яростна и послушна и всичко това в един час. Понякога ще е трудно да забележите жена Рак сред тълпата. Тя има силна воля и е упорита, но често може да бъде резервирана, да се отдръпва и да влезе в собствената си черупка, ако е разстроена или провокирана.

Това е първият воден знак от зодиака и управляван от Луната. Това дарява жената Рак със страхотна интуиция и въображение. Тя е дълбоко интуитивна и ако твърди, че има съмнения към някого, го вземете предвид. Няма да разбере веднага причината, но вероятно ще бъде доказана рано или късно. По същия начин, нейният ужасен инстинкт ще й каже веднага към кого да има доверие.

Жената Рак е чувствителна – много чувствителна – но не само към нейните нужди, но и към нуждите на другите, което я прави една от най-симпатичните и грижовни жени на Зодиака.

Емоциите й се движат много близо по повърхността и тя лесно се премества сълзите от радост до сълзи от нещастие. Тя обича сълзливи филми, но когато се налага ще бъде толкова силна, колкото скала. Тъй като е дълбока и буйна като морето, тя може да бъде спокойният залив, нежният плаж, винаги готов да помогне на онези, които обича.

Нищо не описва тази жена по-добре, отколкото „домът е там, където е сърцето“. Семейството и приятелите са с висок приоритет и домашната среда е мястото, където тя се чувства най-сигурна. Най-важните неща в живота й са нейният дом и семейство. Ще го напълни с всички неща, които я интересуват, всяка стена със снимки на нейните най-близки и скъпи хора. Домът й е външната й черупка, мястото, където може да отстъпи, когато светът изглежда твърде голям и заплашителен.

Той е не само нейното собствено светилище, но и светилище за всички, които тя обича и иска да защити. Подкрепя неистово децата си и знае как да ги накара да се чувстват сигурни. Те обикновено остават близо до нея през целия си живот и винаги се прибират у дома, когато се чувстват нуждаещи се от любов и грижа. Семейството и приятелите са еднакво важни за нея и тя се отнася еднакво с тях.

Жената Рак в любовта

Бавно, бавно, както казват италианците. За всяка жена зодия Рак романтиката е част от любовта – подаръците, цветята и любовните ноти, които формират традиционния процес за спечелване на нейното сърце, са от съществено значение. Бавно се влюбва и отказва да се втурне веднага. Но веднъж направи ли го, тя е предана. Може да бъде наранена неволно, така че партньорът й трябва да е тактичен и чувствителен. Отнема време за Раците да се научат да се доверяват на друг, когато става дума за чувства. Когато са влюбени обаче те са търпеливи и ще упорстват пред всяка пречка за каузата на истинската любов.

Притежавайки висока способност да обича, жената Рак е изключителен партньор. Нейната идея за перфектна половинка в любовта е някой, който обича да се свива на дивана заедно, да гледа телевизия и да излива вино за нея. Тя е грижовна за нейните взаимоотношения. Понякога може да пожелае повече равенство, но с любов приема ролята си на дарител. Връзките с жени зодия Рак обикновено са стабилни и сигурни, но може да има и сблъсък с настроенията. Сигурността и верността са най-важните аспекти на връзката с Рака.

Сексът е бавен, чувствен танц за жената Рак. Трябва да има емоционална връзка с партньора си. Тя ще се довери на ти да водиш и ако отключиш правилните ходове, може да танцува и танго с най-добрите умения. Обича съблазняването и чувствените фантазии. Сексът винаги е настроен с любов от нея, като интимната среща с този воден знак обикновено е чисто течно удоволствие.

Източник: cafeastrology.com