Хороскоп

Зодии и гаджета – по какви типове си падаме и защо

zodii

Зодии и гаджета. Какво говори твоята зодия за мъжете, по които си падаш.

Може на пръв поглед да не намирате нищо общо между бившите си гаджета, но според древната астрология има определени неща, които ни привличат към мъжете, с които се срещаме. И ако до сега не сме определили с точност какво е влиянието на нашите зодии върху изборите ни на гаджета, значи е крайно време да разгадаем мистерията „защо все попадам на такива мъже?“

Зодии и гаджета – по какви типове си падаме и защо

Зодия Овен

Вие обикновено откривате себе си, свързани с грижовни и чаровни момчета (отчасти, защото сте доста грижовни и очарователни самите вие). За съжаление, понякога те искат повече от времето и енергията ви, отколкото сте готови да им дадете. Чувствайте се свободни да кажете на тези момчета да се отдръпнат назад и защитавайте вашата нужда от пространство.

Зодия Телец

Страстните и целенасочени момчета хващат окото ви, тъй като наистина се възхищавате на мъже със силна гледна точка. От друга страна, вие сте известни с това, че основно се придържате към собствената си гледна точка до край, така че Бог да им е на помощ, ако и те са упорити като вас. Те по-вероятно ще трябва да се преместят в друга държава.

Зодия Близнаци

Вие обичате тръпката, така че обичате харизматичните и приключенски настроени момчета. Ако един мъж има цаката да поема рискове и да излиза на върха, вие сте поразени от него. Дори ако е вече опитомен, той все още трябва да бъде в състояние да се справи с бързия ви ум и жаждата ви за разнообразие. В противен случай, ще продължите напред по-бързо от всеки друг.

Зодия Рак

Само защото емоциите ви са толкова дълбоки, сте склонни да предпочитате харизматични мъже, които ви предоставят някаква степен на емоционална стабилност. И тъй като е много по-вероятно да искате една нощ у дома, отколкото една нощ в бара, е най-вероятно да се влюбите в някой колега. Виждате го през цялото време, можете да му се доверите и знаете, че винаги ще бъде на разположение.

Зодия Лъв

Обичате интелигентните и креативни типове, които вдъхновяват вас и околните със своята уникалност, хъс и решителност. Вие сте родени лидери и определено обичате да се изявявате, така че естествено вашата идеална „свалка в бар“ да е на червения килим. Също така, сериозно трябва да спрете да посещавате тези събития неканени.

Зодия Дева

Вие сте склонни да си паднете по художествени или емоционални типове, които поглъщат подкрепата и възпитателните ви качества. Това понякога може да се окаже загубен аванс, ако в крайна сметка сте с някои идиот, който обича онова, което правите за него, но не дава много в замяна. Ако това се случи  е напълно ОК да го напуснете и да намерите някой, който може да ви залее с внимание, бонбони и комплименти, защото това заслужавате.

Зодия Везни

Енергия, доверие и пионерски дух са много възбуждащи качества за вас. Това означава, че вашия  енергичен дух може да ви изтощи, така че наистина оценявате момчета, които са достатъчно смели и упорити, за да ви преследват. Предимно, защото ако трябва да гоните вие някой мъж, който вероятно е  идиот, ще заспите по средата на улицата.

Зодия Скорпион

Обичате грижовни, практични и търпеливи партньори, които ще бъдат на ваша страна за дълго и ще ви обичат безумно, когато имате нужда от това. Вие сте много даващ зодиакален знак, но нека си го кажем – вие също така се нуждаете много от партньора си. След като имате някой, който знае как да се справи с непостоянните ви настроения във всеки един момент, вие ще сте за винаги с него.

Зодия Стрелец

Обичате интелигентните и свободомислещи партньори, които са готови да бъдат с вас във всяко приключение, на което и да отидете. И тъй като вие сте нещо като човешка версия на пролетната ваканция, партньорите, които имат много издръжливост и безстрашие ще спечелят сърцето ви.

Зодия Козирог

Тъй като вие почти винаги работите, обичате чувствителни, лоялни и привързани момчета, които ви карат да се чувствате задоволена и подкрепена. Във вашия график буквално няма време за момчета, които не са сигурни дали са влюбени във вас или не. Вие сте твърде заети да бъдете приятно свити в купчина меки завивки, уютни чорапи и да ядете сирене.

Зодия Водолей

Вашият замечтан, постоянно променящ се характер се насочва към момчета, които са артистични, смели и знаят точно кои са. Има нещо пленително за вас в човек, който има оригинална гледна точка и няма да направите компромис за някой, който ви кара да се чувствате сигурни и супер развълнувани.

Зодия Риби

Обичате последователните, полезни и знаещи момчета, които носят структура и подкрепа във вашия мечтателен, напълнен с хаос свят. И в замяна, тези момчета ще получат един от най-романтичните партньори, които някога са имали. Сериозно, всеки ден с вас е като да живееят в „Тетрадката“ , но с по-малко тъжен сценарий.

източник:cosmopolitan.com