Хороскоп

Връзка с жена Скорпион

jena zodiq skorpion

Представителите на този знак се различават по темперамент и харизма, както и с възможността лесно да се увличат в околните и техните идеи. Но също толкова лесно, те се посвещават на себе си, забравяйки за последните си поуки. Скорпионите са активни и енергични, лесно поемат нови предизвикателства, въпреки че има случаи, в които те не докарват нещата до края, ако те не им носят удоволствие или им изглеждат скучни.

Скорпионите са страстни, техният живот е немислим без любовта. Те са създадени да бъдат обожавани. Много бързо пламва техният интерес към някого, но толкова бързо и им изчезва интересът, когато лесно достигат до обекта на желанията си. Сексуалността е неразделна функция на Скорпиона. Представителите на този знак се радват на голям успех с противоположния пол. Непостоянството е едно от основните характеристики на Скорпиона, който чувства движението на живота, докато е във водовъртежа на страстта.

Отрицателните качества на Скорпионите са ревността, сприхавостта и обидчивостта. Те не прощават измяната и са готови да видят предателството дори и в най-невинната ситуация. Скорпионът е много взискателен към другите.

На жена зодия Скорпион й е скучно да бъде в стабилна връзка. Тя постоянно има нуждата от нови емоции и преживявания, така че, ако партньорът не й дава тези емоции, тя прави сцени или търси нов обект на своята любов. В отношенията си жената Скорпион иска да е обект на възхищение и безусловно да бъдат изпълнявани всичките й желания. Тя се възползва, за да бъде в светлината на прожекторите, дори те да са в постоянно движение. Лесно се вписва в нови компании и може да се включи във всеки разговор. Тя не пропуска да е главен герой на вечерта. Представителите на този знак обичат и не се страхуват да се превърнат в основна тема на дискусия.

Идеалният партньор за жена зодия Скорпион ще са представителите на съзвездията Риби и Рак. Рибите са също толкова чувствителни, но лесно предават лидерството. Могат да станат верни спътници и имат способността да утолят горещият нрав на втората си половина. Ракът е готов да даде повече, отколкото да приема, но също толкова подходящи за Скорпиона, който ще оцени мистиката и благородството на любимия.

Жената Скорпион трудно ще изгради връзка с Овните, Лъвовете и представителите на собствения си знак. Родените лидери винаги ще се борят за власт във връзката, въпреки че рано или късно това ще доведе до края на техният романс. Никой няма да иска да прави компромиси или да се предаде. Въпреки това, в тези случаи е възможно кратка, но ярка и страстна афера.

Източник: Elle.ru

Inline
Inline