Хороскоп

Зодии съвместимост – кои зодии за съвместими и си подхождат

zodii suvmestimost

Зодии съвместимост. Кои са зодиите, които най-много си подхождат? Какво казват звездите за романтичния ни избор?

В нашето социално общество, проникнато от активна комуникация на всички нива – лични и бизнес отношения, въпросът за съвместимостта на хората е много сериозен. Изграждането на взаимоотношения между отделните индивиди винаги е било фигуративно близко до изграждането на високите сгради, които в допълнение към твърдите стени и покрив, трябва да бъдат със стабилни основи. А дали имате основа за изграждане на любовни взаимоотношение с обекта на чувствата си, може да бъде проверено чрез съвместимостта на зодиите.

Зодии съвместимост

suvmestimost na zodii

Овен – Най-добро партньорство с Везни, Лъв, Стрелец, Водолей и Близнаци.

Телец – Най-добро партньорство със Скорпион, Дева, Козирог, Рак и Риба. Близостта ви със Скорпиона, който е знак на мистерия и интелигентност, ви мотивира и ви кара да се чувствате сигурни.

Близнаци – Най-добро партньорство със Стрелец, Везни, Водолей, Лъв и Овен. Вие сте влюбчиви натури и търсите спонтанност и страст.

Рак – Най-добро партньорство с Телец, Риби, Скорпион и Дева. Домошарската ви същност търси силна платоническа връзка.

Лъв – Най-добрата съвместимост е със Стрелец, Везни, Водолей, Овен и Близнаци. Със Стрелеца ше имате страстна връзка, въпреки че и двамата искате да сте в центъра на вниманието.

Дева – Най-добро партньорство със Скорпион, Козирог, Телец, Рак и Риби. Вие и Скорпионът обичате свободата, не обичате да увъртате, а се*сът между вас е страстен.

Везни – Най-добро партньорство с Близнаци, Водолей, Лъв и Стрелец. Ще имате силна връзката с въздушния знак, какъвто е Близнакът.

Скорпион – Най-добро партньорство с Телец, Рак, Риби, Козирог и Дева. Динамичността между вас и Телецът ви привлича като магнит.

Стрелец – Най-добрата съвместимост е с Близнаци, Овен, Лъв, Водолей и Везни. Между вас и Стрелецът има трайни взаимоотношения и силно се*суално привличане.

Козирог – Най-добро партньорство с Дева, Телец, Скорпион и Риби. Връзката ви с Девата ще бъде интересна. Тя може да бъде ваш учител и добър съветник.

Водолей – Най-добро партньорство с Лъв, Близнаци, Везни, Стрелец и Овен. Противоположностите се привличат, именно за това Лъвът е идеалният партньор за вас.

Риби – Най-добро партньорство с Рак, Скорпион, Козирог и Телец. Имате силна емоционална връзка с Рака и лесно се разбирате.

Източник: horoscope.com