Зодиак и дрехи – кое е идеалното облекло за интервю на всички зодии

зодиак

зодиак

Зодиак и дрехи – какво е идеалното облекло за интервю на всички зодии, с което ще направите страхотно впечатление. Дори и да не вярвате в хороскопите, няма да сгрешите, ако се доверите на тези предложения. Всяко интервю за работа само по себе си е достатъчно стресиращо и докато обмислите правилният отговор на стандартния  „Разкажи ми за себе си“ -въпрос, е добре да се чувствате уверено, облечени в силните цветове за вашата зодия, както и в парчетата от аутфита си, сглобени според модните правила. Всичко, за което ще остане да се притеснявате е компетентното ви представяне.

Е, със сигурност сте чели най-различни хороскопи, но едва ли сте предполагали, колко практичен може да се окаже един хороскоп, базиран на основата на ситуацията и подходящите кройки и цветове на облеклото, с което ще се чувствате и ще изглеждате най-добре. Надникнете по-долу и проверете как да се облечете при следващия случай, при който ще имате нужда от допълнително увереност.

Зодиак и дрехи – идеалното облекло за интервю на всички зодии

зодиак

ЗОДИЯ ОВЕН

Цветът, който носи благополучие на представителите на този знак в зодиака е червен. Кройката – изискана и пригладена. Такава визия внушава чисто и просто: „Готов съм да бъда шеф.“

зодиак

ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

Цветът, който носи благополучие на представителите на тази зодия е бежов, но водени от собствените си решения може да получите една „прекалено бежова“ визия. Добра идея е да внесете малко интерес с разкриени ръкави на блузата, както и с чанта и обувки в различни меки цветове.

зодиак

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ

Това е зодията с най-непостоянния характер в целия зодиак. Разнообразието е важно за Близнаците, така че могат да заложат на умерена комбинация от цветове и дрехи, които ще могат да носят и  след това, по време на работа.

зодиак

ЗОДИЯ РАК

Според хороскопа, на родените зодия Рак модата съвсем не им е чужда, но конкретно за случая е по-добре да заложат на минималистична визия, като изберат шик отделни части за облеклото си.

зодиак

ЗОДИЯ ЛЪВ

Родените под най-благородния знак в целия зодиак могат да разчупят границите на очакваното и да изберат смела комбинация от оранжево, златно и луксозно, но след като единствено на тях ще им стои толкова добре, защо да не го направят?

зодиак

ЗОДИЯ ДЕВА

Девите ще се чувстват добре, облечени в кафяво, но за да изглеждат наистина добре за повода е от ключово значение дрехата им да е наистина добре ушита и скъпо изглеждаща.

зодиак

ЗОДИЯ ВЕЗНИ

Класически и елегантни, Везните биха се чувствали по-добре, ако към запазеното си синьо добавят аксесоари в оранжево и зелено.

зодиак

ЗОДИЯ СКОРПИОН

Най-сексуалният знак в целия зодиак е зодия Скорпион и ще избере червено боди и обувки с убийствени токчета, за да изглежда почти толкова сек*и на интервюто, колкото се чувства. Скромността не подхожда на Скорпионите.

зодиак

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ

Най-големите любители на пътешествията в зодиака ще се чувстват комфортно и напълно себе си в свободни дрехи с панталон или сет тип кимоно, удобни ниски обувки и раница в лилаво -техния цвят.

зодиак

ЗОДИЯ КОЗИРОГ

Ключовата дума при дамите, родени под знака на зодия Козирог е кройката. Прецизно ушитите дрехи, които са им точно по мярка, ги карат да изглеждат и да се чувстват отлично.

зодиак

ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ

Всичко, което ги привлича са уникалните кройки, изпъкващи сред масата и синия цвят.  Един дамски костюм с алтернативна кройка ще им допадне и ще ги направи да изглеждат сериозни и модерни.

зодиак

ЗОДИЯ РИБИ

Супер женствени и мили същества като Рибите не означава, че не могат да изглеждат стилно. Силните силуети и аксесоарите в бледи тонове от естествени материали ще им придадат доза сила.

източник:marieclaire.com