жена Везни

Защо една връзка с жена Везни може да бъде най-сложното и красиво преживяване? Независимо, че няма как да се сложат всички жени от зодия Везни под един знаменател, трябва да си признаем, че има общи характеристики за представителите на всяка отделна зодия. Според проучванията, има 11 знака, които ще ви подскажат, че имате отношения с една истинска и типична представителка на зодия Везни. Вижте какво е характерно за нея, дори да не сте запознати с нейният хороскоп:

Връзка с жена Везни – каква е тя?

  1.  Жена зодия Везни не може да вземе решение за нищо.

Преди всичко трябва да сте на ясно, че Везните трудно взимат категорични решения. Техните вътрешни везни постоянно натежават ту към едната, ту към другата страна. Те могат да загубят два-три часа например, за да решат в кой ресторант да обядват. Ако харесат един и се насочат към него, в следващият момент ще забележат друго място и ще започнат да се двоумят къде да седнат. Излишно е да споменаваме, че това може да подлуди гаджето на всяка жена Везни.

        2.  Жена зодия Везни харесва откритите пространства.

Дамите от тази зодия са като обсебени от чистият въздух и красивата природа. Ако заведете вашата приятелка от зодия Везни на разходка в буйна гора,  на пикник върху мека ливада, на спортуване в парка или на къмпинг край пенливо езеро, тя ще бъде много щастлива. Тя се наслаждава на естествената красота, която я заобикаля и никога няма да й омръзнат свежият въздух и звездното небе.

        3.  Тя работи много, за да се открои от тълпата.

Жената Везни не е фен на конформизмът и не обича да се слива с околните. Тя иска да се открои като индивид и ще направи всичко, за да бъде  неконвенционална в работата, живота, взаимоотношенията или хобитата си. Изразът „Защо да паснеш, като може да се откроиш“ важи в пълна сила за нея.

      4.  Типичната жена Везни лесно се разстройва от социалната несправедливост.

Представителката на зодия Везни могат истински да се вбесят, ако се случи нещо лошо, което е можело най-вероятно да бъде предотвратено чрез политически действия. Световните проблеми лесно могат да я смутят.

       5.  Тя споделя всичко.

Храната, дрехите, декоративната козметика, продуктите си за коса, живота си – жената Везни няма нищо против да споделя своите неща, дори обича да го прави. Тя на практика ви предлага всичко, от което имате нужда, за да се чувствате добре и обгрижени.

      6.  Жената зодия Везни не е добра в конфронтациите.

Споровете и кавгите са сред най-неприятните за нея неща. В подобни ситуации тя става нестабилна, по дланите й избива студена пот и може да получи дори нервен тик. Избягването на конфронтациите е характерно за всички Везни, но все пак никой не е перфектен, нали?

       7.  Тя не обича гръмогласните хора.

Хората, които говорят на висок тон дразнят изключително много всяка дама от зодия Везни. Ако искате тя да се чувства добре, не я принуждавайте да се намира в подобни ситуации и я изведете на по-тихо и приятно място при първа възможност.

        8.  Тя е истински книжен плъх.

Хубавите книги могат лесно да вдъхновят жената от зодия Везни. Често може да я откриете сгушена в уютно кътче с най-новият роман в ръце. Тя ще се привърже към героите в него по-бързо, отколкото ще я попитате: „До коя страница стигна?“

        9.  Тя се наслаждава на добрият спор.

Просветлете я малко и тя с радост ще скочи с главата напред в горещ културен дебат. Внимавайте, защото шансовете са да спечели спора.

        10.  Тя премисля добре нещата.

Жената Везни първо мисли за нещо, а след това започва да разсъждава над нещо вече казано. Накрая е напълно завладяна. Манията към детайлите може да бъде положителна, но може да бъде и много дразнеща за околните.

        11.  Жена зодия Везни е оптимист.

Накрая, но не на последно място, тя е обнадеждена. Винаги изчислява ползите и загубите, но няма търпение да посрещне всичко, което ще й донесе бъдещето. Преминава през трудните моменти малко по-лесно от останалите, като предлага утеха и настроение на борещите се. Везната до вас няма да ви остави на тъгата за повече от пет минути. И не е ли чудесно?

Източник: Popsugar.com