Рубрики

Момиче на месеца: Александра Николова

momiche na meseca dj alexa aleksandra nikolova

Април месец вече е тук и започна да ни радва със слънчеви дни и повече усмивки. Такова е и новото Момиче на месеца на LAZARA – слънчева, лъчезарна и много пъстра. Може да познавате Александра Николова като супермодел, но новото й поприще като DJ Alexa по нищо не отстъпва, заредено с ударна доза от екзотичната й красота и чувствен усет към музиката. А как преплита модата, музиката и… шоколада, разберете от самата нея. Приятно четене! 

LZ: Спомняш ли си първото парче, по което беше увлечена?

– Да, те всъщност са няколко – „All that she wants“, „Liberian girl“, „Coco jambo“. Бяха ми много любими.

LZ: Как реши да станеш DJ? Какво ти повлия?

– От малка обожавам музиката, тя отваря енергийните ни канали и виждаме света по един по-магичен начин. Когато почнах да излизам по клубове преди 13 години вече бях сигурна, че един ден искам да стоя зад пулта и да определям това, което върви в клуба.

momiche na meseca aleksandra nikolova dj alexa

Снимка: Иван Ерменков

LZ: Това, че си жена, оказва ли някакво влияние и в кои насоки?

– Ооо да, оказва разбира се. Особено при момиче, което преди това е било супермодел на България и 10 години се бях занимавала основно с мода. Много голяма част от хората ми се присмиваха и не вярваха, че ще успея. Доста се потрудих и все още го правя. За мен най-големият ми успех като ди джей в момента е, че влезнах в най-добрия клуб в България, който ми беше мечта от самото начало – „Бедрум“.

LZ: Какво за теб бе най-голямото предизвикателство в това начинание?

– Липсата на вяра от страна на хората. Хората и тяхното мнение, което може както да те съсипе, така и да те надъха да успееш. При мен беше втория вариант. Но и талант трябва, да чуваш музиката и да знаеш хората какво искат.

momiche na meseca dj alexa

LZ: Как можеш да опишеш музиката? С какво най-силно те зарежда тя?

– Музиката е магия, музиката е живот, музиката ни пренася в друго измерение. Утешава сълзите и засилва усмивките…

LZ: Може ли да повлиява върху модния ти стил? На какви аутфити залагаш вечер?

– Винаги съм си падала по спортно-елегантните тоалети. Не съм фенка на рокли и поли. По-скоро дънки, тениски, някое секси потниче.

LZ: А в ежедневието?

– Ежедневното ми облекло зависи от настроението ми. Като един представител на зодия Близнаци, ако ми е ведро и слънчево, обичам по-цветните и топли цветове. Ако някой ме е ядосал или просто не съм на кеф, залагам на черно.

momiche na meseca aleksandra nikolova dj alexa

LZ: С какви цветове ще посрещнеш топлия сезон?

– Лилаво, оранжево, жълто, розово.

LZ: Всъщност, кой от тях и ти е любим и с какво го свързваш?

– Моят цвят е един и това е лилавото! И аурата ми е лилава и повечето ми дрехи в гардероба – също. Полудявам и искам всичко лилаво. Като малките деца съм.

LZ: Този месец е Великден. Ще боядисваш ли яйца? Имаш ли си свои тайни начини?

– Обикновено боядисваме с майка ми, но тази година няма да имаме тази възможност, тъй като преди няколко месеца си отворихме наша шоколатиерница и се налага винаги едната да е там. Но пък ще хапнем шоколадови Великденски яйца (смее се).

LZ: Какви промени обичаш да правиш по себе си?

– Ако говорим за външен вид – никакви. А и моята визия е доста екзотична, не мога много да експериментирам с нея за съжаление.

momiche na meseca aleksandra nikolova dj alexa

LZ: Занимаваш се и със семейната шоколадова къща – Chicolatti. Как шоколадът стана част от семейството?

– Да, това е един прекрасен семеен проект. Вторият ми баща, когото наистина много обичам, е един от най-добрите шоколатиери в страната ни. От няколко години си измисля и прави невероятни комбинации с различни вкусове. Като бонбони с шарена сол, с босилек, с роза. Работим с най-хубавия белгийски шоколад и всичко се прави на място от него и сладкарката ни. Включително при нас всеки може да си направи шоколад по негов избор, с любимите му ядки и сушени плодове.

LZ: Лесно ли се работи с роднини?

– Много зависи какви са взаимоотношенията между роднините. Имала съм периоди, в които много сме се карали с майка ми и сме били „на нож“. С времето си даваш сметка, че по-добре да се обичате повече и по-малко да се карате. Тогава при обединяване на усилията, резултатите наистина могат да бъдат впечатляващи.

momiche na meseca aleksandra nikolova dj alexa

LZ: Ти обичаш ли шоколад? И колко?

– Ужасно много, мога само с шоколад да се храня цял живот. Никога не съм се ограничавала, ям толкова, колкото ми се яде.

LZ: Какво е най-сладкото нещо за теб?

– Муцунката на сладкото ми котенце. Много е сладка – Бети.

LZ: От какво може лесно да се изкушиш?

– От шоколад… ха-ха.

LZ: А какво е в състояние да те изкара извън релси?

– Ох, все повече неща ме изкарват извън релси. Но основните са неблагодарните хора и ужасната политика.

momiche na meseca aleksandra nikolova dj alexa

LZ: Чаровната си усмивка подхранваш с…?

– Положително мислене, без избелване и любов към нея 🙂

LZ: За какво мечтаеш?

– Всеки ден благодаря на Бог, защото си давам сметка, че почти всичките ми мечти са се или се реализират дори в настоящия момент. Най-голямата и за момента последна мечта ми е, когато е писано да се появи някой ненормалник за мен, с който да създам семейството, което никога не съм имала. После ще мислим за следващите мечти. Една по една ?

LZ: За финал какво ще ни препоръчаш да си направим с шоколад и кое парче да слушаме през това време?

– Ще ви препоръчам да дойдете при мен в „Чиколати“, да си изберете индивидуалния ваш вкус, а парчето аз ще ви го пусна, докато шоколада се разтапя в устата ви…