eva longoriq bebe

Ева Лонгория е отново във форма след раждането на сина си. Самата тя сподели свои снимки по бански в Instagram профила си, където е много активна. На един от кадрите, носещ наименованието „Готови сме да се потопим в басейна“ щастливата майка гушка малкия бебок, който е облечен в специален, защитаващ го костюм, като не забравя да изкаже и своите благодарности към бранда с думите: „Благодаря @mott50 за супер сладкия бански костюм на Санти.“  Самата Ева носи много стилен цял черен бански без презрамки с колан от колекцията на „Allec“ и по-конкретно модел PALMIER за 2,800.00 $.

 

eva longoriq

От кадрите се вижда, че Ева Лонгория е успяла да възстанови фигурата си 6 месеца след раждането на първородния си син. По всичко изглежда, че тя се чувства прекрасно в ролята си на майка и съпруга. След като се омъжи за бизнесмена Антонио Бастън през 2016 г., тя не криеше желанието си да има дете от съпруга си, който има три деца от предишния си брак.

eva longoriq bebe

Актрисата, която през последните години работи като продуцент, не се притесняваше да сподели, че предпочита да се наслаждава на майчинството и че връщането й на работа я плаши, намира начини да прекарва колкото е възможно повече време с малкия Сантиаго. Освен, че го взима със себе си на снимачната площадка, тя винаги намира начин да го държи близо до себе си.

източник:dailymail.co.uk